Een bed bekijken én ervaren bij Kooloos slapen & wonen | Kooloos

Een bed bekijken én ervaren bij Kooloos slapen & wonen

 

Je hebt niet 100% controle over je gezondheid. Maar feit is dat te veel mensen rondlopen met lichamelijke klachten of ongemakken die je flink kunt verminderen door te slapen op een goed matras. Dat is niet alleen beter voor je lichaam, maar ook voor je portemonnee!

“Als jij niet lekker ligt, ga je woelen en herstel je onvoldoende van je dag”, vertelt Sabine van Kooloos slapen & wonen. “Een veelvoorkomende reden van klachten is een te hard matras. Hierdoor zakken je heupen en schouders er onvoldoende in weg en lig je in een onnatuurlijke houding. Soms kiezen mensen ook voor een te goedkoop matras. Met als gevolg dat ze binnen enkele jaren alweer een nieuwe moeten aanschaffen. Zonde van het geld! Laat je daarom door één van onze specialisten adviseren. Wij geven een eerlijk, professioneel en persoonlijk advies passend bij jouw budget.”

 

Dé Aupingdealer in de regio
Topmerk op de beddenmarkt is Auping, waarvan Kooloos slapen & wonen een belangrijke dealer is voor deze regio. “Aupingmatrassen geven precies die stevige ondersteuning die veel mensen willen, maar dan wel met een nadrukkelijke zoneverdeling. Deze zones zijn zo opgebouwd dat ze de contouren van je lichaam volgen. Een Auping matras hoef je daardoor niet meer te draaien. Natuurlijk moet je elk matras op den duur vervangen, maar daar staat tegenover dat de bedden en bodems van Auping een leven lang mee gaan.”

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mededeling m.b.t. Corona

Uit voorzorg tegen Corona verspreiden wij de drukte op de afdelingen…

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel. Een van ons staat dan voor u klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding en vloeren bespreken we graag tijdens een winkelafspraak

Uiteraard hebben wij hiervoor hygiënische voorzorgsmaatregelen getroffen.

Wij vragen je niet naar de winkel te komen bij griep- of verkoudheidsverschijnselen + Covid bij jouw of iemand uit je directe omgeving.

Daarnaast vragen wij je, om ons in te lichten voordat onze medewerkers bij jou thuis komen.

Bij geen bijzonderheden ben je meer dan welkom in de winkel en komen wij graag bij jou thuis!