‘Is jouw topmatras nog in topconditie?’

‘Is jouw topmatras nog in topconditie?’

VOORTHUIZEN – Je boxspring bestaat uit 3 delen en die vervang je ook in drie losse delen. Als je boxspring 15 tot 25 jaar meegaat, betekent dat niet dat je matras en vooral je topdekmatras dat ook doet!

Want vooral de bovenste laag, de toplaag, wordt vaak véél te lang gebruikt, ziet Sabine Kooloos van Kooloos slapen & wonen. “Een topdekmatras gaat 5 tot 7 jaar mee en moet daarna écht vervangen worden. Doe je dit niet, dan mis je de juiste aanvulling op je ondersteuning en belast je het matras in de middelste laag extra, waardoor die minder lang mee zal gaan. Wacht dus niet te lang, verleng de levensduur van je bed en verbeter jouw slaapcomfort.” Er zijn verschillende materialen voor een topdekmatras. Houd jij van stevig of juist van soepel? Wil je een materiaal dat je lichaamsvorm opvult of een super de luxe topdek met minipocketveren?Shoppen
De slaapspecialisten mogen je weer in de winkel ontvangen om advies te geven over het vervangen van je topmatras, matras of gehele bed. Dus wacht niet te lang en bel voor het maken van een afspraak naar 0342-473662, mail naar info@kooloos.nl of shop op www.kooloos.nl/shop/.

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn open op afspraak

Onze werkzaamheden aan huis gaan gewoon door.

Omdat wij in de winkel maar beperkt mensen mogen ontvangen gaan we ook door met andere opties:

Advies, stalen en bestellingen bezorgen wij bij jou thuis of mag je afhalen.

Uiteraard zijn wij telefonisch bereikbaar en zullen wij de berichten en email behandelen.

Spreek een bericht in via 0342-473662 of stuur een email (met jouw telefoonnummer) Dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te overleggen.