Kooloos biedt oplossing voor koukleum én ‘warmslaper’ | Kooloos

Kooloos biedt oplossing voor koukleum én ‘warmslaper’

Een landelijke primeur voor Kooloos slapen & wonen: een bed waarin koukleumen én slapers die het juist snel warm hebben, sámen comfortabel kunnen slapen. Dankzij het CoolRest topdekmatras in combinatie met een voetverwarming in de topdek.
De een heeft het altijd warm, de ander transpireert veel en weer een ander heeft het altijd koud of alleen koude voeten. Behalve dekbedden van verschillende materialen die extra kunnen ventileren of juist isoleren, heeft Kooloos slapen & wonen ook in de bedden verschillende aanpassingen. Bijvoorbeeld een extra koele tijk om je topdekmatras: CoolRest. Het verschil? Dat voel je meteen, vertelt Sabine Kooloos. En voor degenen die hun voeten graag opwarmen aan hun partner? “Die geven we letterlijk een kacheltje door voetverwarming in de topdek. Met een afstandbediening pas je de warmte naar wens aan. En op het moment dat je lekker warm in slaap bent gevallen, schakelt het automatisch uit.” Kooloos slapen & wonen heeft de landelijke primeur om dit bed te laten zien, voelen én ervaren! Om deze feestelijke introductie te vieren, krijgen klanten in de maand oktober en november de voetverwarming cadeau.

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn open op afspraak

Onze werkzaamheden aan huis gaan gewoon door.

Omdat wij in de winkel maar beperkt mensen mogen ontvangen gaan we ook door met andere opties:

Advies, stalen en bestellingen bezorgen wij bij jou thuis of mag je afhalen.

Uiteraard zijn wij telefonisch bereikbaar en zullen wij de berichten en email behandelen.

Spreek een bericht in via 0342-473662 of stuur een email (met jouw telefoonnummer) Dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te overleggen.