Kooloos & Luxaflex laten je stoer wonen | Kooloos

Kooloos & Luxaflex laten je stoer wonen

Voorthuizen Kooloos slapen & wonen staat bekend om slapen, maar heeft ook verstand van wonen. Sterker nog: Kooloos is de enige én grootste Luxaflex-dealer in de regio. Daarom is er voor dit merk een speciale inspiratie shop waarin je de hele collectie kunt bekijken. 

Eén van de Luxaflex-favorieten van Kooloos slapen & wonen zijn de houten jaloezieën. Ze zijn er in allerlei kleuren, structuren en prijzen en natuurlijk altijd op maat gemaakt. Een noviteit (en lager geprijsd) is de jaloezie die gemaakt is van bamboe, met donkere beitskleuren voor een royaal sfeervol houteffect. Je ziet nu veel donkere, mat uitgevoerde tinten antraciet en zwart met een houtnerf, vertelt Sabine. “Je kunt een industriële stijl benadrukken door een lichtere kleur te combineren met een zwarte onderlat en bovenbak. Als de ramen niet te groot zijn kunnen we de bedieningskoorden ook vervangen voor een meekleurende houten tuimelstang. Grote ramen? Dan is het ook gaaf om te kiezen voor een lamel van 7 centimeter breed. Je kunt dan nog makkelijker naar buiten kijken doordat de openingen tussen de lamellen groter zijn. Ze zijn makkelijk schoon te maken en geven een stoer effect zonder dat het te druk oogt.”

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn open op afspraak

Onze werkzaamheden aan huis gaan gewoon door.

Omdat wij in de winkel maar beperkt mensen mogen ontvangen gaan we ook door met andere opties:

Advies, stalen en bestellingen bezorgen wij bij jou thuis of mag je afhalen.

Uiteraard zijn wij telefonisch bereikbaar en zullen wij de berichten en email behandelen.

Spreek een bericht in via 0342-473662 of stuur een email (met jouw telefoonnummer) Dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te overleggen.