Kooloos slapen & (stoer) wonen met Luxaflex | Kooloos

Kooloos slapen & (stoer) wonen met Luxaflex

Voorthuizen Kooloos slapen & wonen staat bekend om slapen, maar heeft ook verstand van wonen. Sterker nog: Kooloos is de enige én grootste Luxaflex-dealer in de regio. Daarom is er voor dit merk een speciale inspiratie shop waarin je de hele collectie kunt bekijken. 

Eén van de Luxaflex-favorieten van Kooloos slapen & wonen zijn de houten jaloezieën. Ze zijn er in allerlei kleuren, structuren en prijzen en natuurlijk altijd op maat gemaakt. Een noviteit (en lager geprijsd) is de jaloezie die gemaakt is van bamboe, met donkere beitskleuren voor een royaal sfeervol houteffect. Je ziet nu veel donkere, mat uitgevoerde tinten antraciet en zwart met een houtnerf, vertelt Sabine. “Je kunt een industriële stijl benadrukken door een lichtere kleur te combineren met een zwarte onderlat en bovenbak. Als de ramen niet te groot zijn kunnen we de bedieningskoorden ook vervangen voor een meekleurende houten tuimelstang. Grote ramen? Dan is het ook gaaf om te kiezen voor een lamel van 7 centimeter breed. Je kunt dan nog makkelijker naar buiten kijken doordat de openingen tussen de lamellen groter zijn. Ze zijn makkelijk schoon te maken en geven een stoer effect zonder dat het te druk oogt.”

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mededeling m.b.t. Corona

Uit voorzorg tegen Corona verspreiden wij de drukte op de afdelingen…

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel. Een van ons staat dan voor u klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding en vloeren bespreken we graag tijdens een winkelafspraak

Uiteraard hebben wij hiervoor hygiënische voorzorgsmaatregelen getroffen.

Wij vragen je niet naar de winkel te komen bij griep- of verkoudheidsverschijnselen + Covid bij jouw of iemand uit je directe omgeving.

Daarnaast vragen wij je, om ons in te lichten voordat onze medewerkers bij jou thuis komen.

Bij geen bijzonderheden ben je meer dan welkom in de winkel en komen wij graag bij jou thuis!