Kooloos slapen & wonen geeft flinke korting op Eastborn

Extra korting op Eastborn

VOORTHUIZEN – Het Nederlandse beddenmerk Eastborn is verrassend, betrouwbaar en eigentijds en verdient daarom al 25 jaar een plekje in de showroom van Kooloos slapen & wonen.

“Eastborn is een boxspring- en matrassenfabrikant die altijd een goede prijs- en kwaliteitsverhouding nastreeft”, vat Sabine Kooloos het samen. “Met een prachtige, betaalbare collectie met verschillende boxsprings waarmee wij eindeloos kunnen combineren om het ideale plaatje met het juiste ligcomfort te kunnen samenstellen.” Hoe gaat dat in z’n werk? “Eerst kiezen we het juiste matras met of zonder topdek. Dan gaan we kijken welke vormen jij mooi vindt en vervolgens gaan we dit afstijlen met de vele keuzes die je hebt uit stoffen. Eastborn gebruikt de mooiste kleuren en uitvoeringen.”

300 euro korting
Een noviteit in de Eastborn-collectie is de nieuwe, extra comfortabele laag ‘VIVID’: een materiaal dat ondersteunt en daarbij nog extra ventileert en koeler aanvoelt. In oktober en november krijg je bij Kooloos slapen & wonen 300 euro korting op elke tweepersoons boxspringset van Eastborn.

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn open op afspraak

Onze werkzaamheden aan huis gaan gewoon door.

Omdat wij in de winkel maar beperkt mensen mogen ontvangen gaan we ook door met andere opties:

Advies, stalen en bestellingen bezorgen wij bij jou thuis of mag je afhalen.

Uiteraard zijn wij telefonisch bereikbaar en zullen wij de berichten en email behandelen.

Spreek een bericht in via 0342-473662 of stuur een email (met jouw telefoonnummer) Dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te overleggen.