Kooloos slapen & wonen geeft flinke korting op Eastborn

Extra korting op Eastborn

VOORTHUIZEN – Het Nederlandse beddenmerk Eastborn is verrassend, betrouwbaar en eigentijds en verdient daarom al 25 jaar een plekje in de showroom van Kooloos slapen & wonen.

“Eastborn is een boxspring- en matrassenfabrikant die altijd een goede prijs- en kwaliteitsverhouding nastreeft”, vat Sabine Kooloos het samen. “Met een prachtige, betaalbare collectie met verschillende boxsprings waarmee wij eindeloos kunnen combineren om het ideale plaatje met het juiste ligcomfort te kunnen samenstellen.” Hoe gaat dat in z’n werk? “Eerst kiezen we het juiste matras met of zonder topdek. Dan gaan we kijken welke vormen jij mooi vindt en vervolgens gaan we dit afstijlen met de vele keuzes die je hebt uit stoffen. Eastborn gebruikt de mooiste kleuren en uitvoeringen.”

300 euro korting
Een noviteit in de Eastborn-collectie is de nieuwe, extra comfortabele laag ‘VIVID’: een materiaal dat ondersteunt en daarbij nog extra ventileert en koeler aanvoelt. In oktober en november krijg je bij Kooloos slapen & wonen 300 euro korting op elke tweepersoons boxspringset van Eastborn.

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mededeling m.b.t. Corona

Uit voorzorg tegen Corona verspreiden wij de drukte op de afdelingen…

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel. Een van ons staat dan voor u klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding en vloeren bespreken we graag tijdens een winkelafspraak

Uiteraard hebben wij hiervoor hygiënische voorzorgsmaatregelen getroffen.

Wij vragen je niet naar de winkel te komen bij griep- of verkoudheidsverschijnselen + Covid bij jouw of iemand uit je directe omgeving.

Daarnaast vragen wij je, om ons in te lichten voordat onze medewerkers bij jou thuis komen.

Bij geen bijzonderheden ben je meer dan welkom in de winkel en komen wij graag bij jou thuis!