Kooloos zorgt voor warme voetjes in bed | Kooloos

Kooloos zorgt voor warme voetjes in bed

De nachten worden weer frisser en de winter komt eraan. Tijd om het in huis weer lekker behaaglijk te maken. En in je slaapkamer natuurlijk; wat dacht je van voetverwarming!

Veel zachte en warme materialen deze herfst bij Kooloos slapen & wonen! Een uitgebreide collectie dekbedden ligt klaar om je ’s nachts aangenaam warm te houden. Van Zwitsers dons tot de nieuwste soorten van Texels wol. Ook de sfeervolle collectie dekbedovertrekken is binnen. De trends? Mooi neutraal, wittinten en linnen. Maar ook veel grote, levensechte prints. Nog een manier om warmte te brengen op je slaapkamer? Vervang de vloer door een heerlijk Super Soft tapijt, tipt Sabine Kooloos. “Of leg een karpet half onder je bed. Zo kan je toch lekker met warme voetjes uit bed.” 
Heb je snel last van koude voeten en kun je daardoor slecht in slaap vallen? In de maand oktober krijg je bij Kooloos slapen & wonen voetverwarming in je Avek boxspring cadeau! Dus ben je toe aan een nieuwe boxspring of wil je de topdek vervangen? Kom dan snel langs voor deze unieke optie!

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mededeling m.b.t. Corona

Uit voorzorg tegen Corona verspreiden wij de drukte op de afdelingen…

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel. Een van ons staat dan voor u klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding en vloeren bespreken we graag tijdens een winkelafspraak

Uiteraard hebben wij hiervoor hygiënische voorzorgsmaatregelen getroffen.

Wij vragen je niet naar de winkel te komen bij griep- of verkoudheidsverschijnselen + Covid bij jouw of iemand uit je directe omgeving.

Daarnaast vragen wij je, om ons in te lichten voordat onze medewerkers bij jou thuis komen.

Bij geen bijzonderheden ben je meer dan welkom in de winkel en komen wij graag bij jou thuis!