Nooit meer last van snurken met slimme Auping smart bodem | Kooloos

Nooit meer last van snurken met slimme Auping smart bodem

Je leest het goed. Er is een bed ontwikkeld met anti-snurkfunctie. Deze slimme innovatie komt uit de koker van Auping. Sabine van Kooloos slapen en wonen legt uit hoe dat werkt.

Een snurkende partner kan voor behoorlijk wat overlast zorgen, vertelt Sabine. “Vaak hoor je dat je iemand even een zetje moet geven om het snurken te stoppen. Het topbeddenmerk Auping heeft daar nu een slimme oplossing voor bedacht: Auping Connect. Een apparaatje dat wij onder de elektrisch verstelbare Auping smart bodem bevestigen en dat je bedient via telefoon of tablet.Zodra er gesnurk klinkt, beweegt de spiraalbodem kort of gaat het hoofdeinde van je bed iets omhoog. Hierdoor kan de snurker vrijer ademen en stop het snurken. Vaak al zonder te wekken.”

De Auping Connect heeft nog een tweede slimme functie. Sabine: “In plaats van een storende wekker, kun je de Connect zo instellen dat je rustig wordt gewekt doordat je hoofdeinde omhoog komt op een moment dat je licht slaapt. Hierdoor word je uitgerust wakker. De Connect werkt in combinatie met de Auping smart bodems die bij ons verkrijgbaar zijn.”

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn open op afspraak

Onze werkzaamheden aan huis gaan gewoon door.

Omdat wij in de winkel maar beperkt mensen mogen ontvangen gaan we ook door met andere opties:

Advies, stalen en bestellingen bezorgen wij bij jou thuis of mag je afhalen.

Uiteraard zijn wij telefonisch bereikbaar en zullen wij de berichten en email behandelen.

Spreek een bericht in via 0342-473662 of stuur een email (met jouw telefoonnummer) Dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te overleggen.