Wonen

Maak van je huis een thuis, samen met Kooloos

Onze woon specialisten en stylisten helpen jouw graag met het maken van keuzes. Door onze ruime assortiment zijn wij een ‘one-stop-shop’ voor al uw woonbenodigdheden.

  • De mooiste slaap- & woonwinkel van midden Nederland
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Beste prijs & kwaliteit

Vloeren, gordijnen en raamdecoratie

Vakmanschap & kwaliteit!  In overleg is alles mogelijk…

Kooloos slapen & wonen is regionaal bekend door het uitstekende vakmanschap, persoonlijke aandacht, advies en service. Met onze grote showroom in Voorthuizen (gratis parkeren voor de deur) kunnen wij u alle mogelijkheden laten zien en voelen op het gebied van stoffering. Wij helpen u op weg naar de juiste keuze voor uw vloer en ramen.

Vakmanschap

Kooloos slapen & wonen beheerst het vakmanschap van stofferen tot in de puntjes. We werken uitsluitend met eigen stoffeerders die met hun levenslange ervaring voor elke situatie wel een manier of product vinden en plaatsen die aansluit bij uw wens.

Kwaliteit

Om veel “woon”plezier te hebben is het van groot belang om voor de juiste kwaliteit te kiezen. Met dit als uitgangspunt stellen wij ons assortiment samen. Zodat u er vanop aan kunt dat u er jaren plezier van zult hebben.

Interieur Assortiment

Voor elke aankleding van uw vloer, raam of deur hebben we passende producten, om hier wegwijs in te worden helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze. U vindt bij ons een grote collectie vloeren, raamdecoratie & Gordijnen

Goede slaapwinkel

Waardering van
onze klanten

Kyra-Lynn de Kruiff
Lees verder
Zoek je een tapijtspecialist en in ons geval voor een traploper, zowel kwaliteit en prima prijs, stop je zoektocht en ga naar Kooloos Voorthuizen! Topservice -en advies!
Corrina Wijnbelt
Lees verder
Fijne winkel bij mijn bestelling via internet was het verkeerde dekbed gekomen ,maar 1 telefoontje en het werdt opgelost nu heb ik mijn fijne donze dekbed gehadt
Previous
Next
24 Google Reviews - 4.8
4.8/5

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.