Raamdecoratie | Kooloos

Raamdecoratie

..van vouwgordijn, rolgordijn, luxaflex, duette, inbetween tot gordijn!

Iets nieuws voor de ramen maar je weet niet wat? Wij hebben een grote afdeling waar je elk product kunt zien, voelen en uitproberen.

Keuze uit verschillende soorten raamdecoratie

Echt weten waar je aan toe bent?

Laat je adviseren bij Kooloos. Wij meten, repareren, monteren en bieden service aan huis.

Je vindt bij ons een grote collectie Inbetween, Gordijnen...

Rolgordijnen, Vouwgordijnen, (houten) Jalouziën, plissé/duette, Twist/duo-rolgordijn, Luxaflex. Dit alles en nog veel meer hebben we altijd in verschillende merken en prijs-niveau’s dus voor ieder wat wils.

 

Als enige in en rondom Barneveld zijn wij jouw dealer voor Luxaflex raamproducten maar natuurlijk hebben wij ook andere merken. Luxaflex gaat echter steeds weer op zoekt naar nieuwe trends, ontwikkeld zelf en staat voor kwaliteit. Daarbij heeft luxaflex bij elk product verschillende prijsniveau’s en die begint altijd met een scherpe concurrerende prijs.

 

Raamdecoratie is functioneel maar vooral ook decoratief. Je kunt je ruimte nog beter tot zijn recht laten komen door de juiste sfeer in de ramen te hangen. Een echte eyecatcher of juist meer ingetogen om de stijl te benadrukken.

 

Bij elk type raam of deur hebben we passende producten, om hier wegwijs in te worden helpen wij jouw graag bij het maken van de juiste keuze.

Doordat wij alles in huis hebben om jouw huis te stofferen kunnen wij een complete stijl bij elkaar leggen. Bijvoorbeeld een combinatie met een mooie vloer. Alles onder één dak, wat een gemak.

 

Bij Kooloos slapen en wonen vindt je altijd het nieuwste, altijd iets moois!

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mededeling m.b.t. Corona

Uit voorzorg tegen Corona verspreiden wij de drukte op de afdelingen…

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel. Een van ons staat dan voor u klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding en vloeren bespreken we graag tijdens een winkelafspraak

Uiteraard hebben wij hiervoor hygiënische voorzorgsmaatregelen getroffen.

Wij vragen je niet naar de winkel te komen bij griep- of verkoudheidsverschijnselen + Covid bij jouw of iemand uit je directe omgeving.

Daarnaast vragen wij je, om ons in te lichten voordat onze medewerkers bij jou thuis komen.

Bij geen bijzonderheden ben je meer dan welkom in de winkel en komen wij graag bij jou thuis!