Gordijnen en Inbetween | Kooloos

Gordijnen en Inbetween

De keuze is reuze

Je vindt bij ons allerlei stoffen en stijlen. Je kunt zelf lekker tussen alle gordijnen neuzen of ons laten adviseren. Wij hebben grote keuze in inbetween en gordijn stoffen. Er zijn gordijnen en inbetween die je makkelijk kunt wassen of weinig kreuken of misschien juist verduisterend zijn.

Inbetween

Nog steeds is inbetween een veel gebruikte stof. Dit is dunner als een gordijn maar dikker/dichter als vitrage. Als het buiten donker is en binnen heb je een lamp aan dan zie je een schim of silhouette. Dit is afhankelijk van hoeveelheid licht en dikte van inbetween. Ben je meer op privacy gesteld kies dan voor een gordijn. Ook hierin kunnen we kiezen voor verschillende variaties zoals: dun, soepel, dik, volume, kleur en patroon.

Natuurlijk kun je ook kiezen uit materialen. Wil je graag natuurlijke materialen zoals linnen gordijnen of linnen inbetween. Of vindt je de linnenstijl mooi maar houdt je niet van de eigenschappen die hierbij horen zoals uithangen, krimpen, verkleuren, etc. Tegenwoordig kunnen ze steeds mooiere gordijn en inbetween maken die op linnen lijken maar niet die eigenschappen hebben.

 

Verduisterende gordijnen

Gordijnen voor de slaapkamer kun je voeren, maar nog handiger is een gordijn die van zichzelf verduisterend is. Hiermee kun je de slaapkamer lekker donker maken en het helpt in de zomer en winter ook nog eens extra isoleren. Kom kijken naar onze grote collectie verduisterende gordijnen. 

Merken

Een greep uit ons merken assortiment is: Kobé, Essente, Vadain, Else by Vadain, Loft 79, Artex, Your edition, Cosi & Catch & Cachet by Holland Haag, Luxaflex, Erval, Velux en nog vele anderen.

Kooloos slapen & wonen is uw gordijnen dealer in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Putten, Hoevelaken, Apeldoorn, Scherpenzeel, Nijkerk, Amersfoort, Veenendaal, Gelderland en geheel Nederland.

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mededeling m.b.t. Corona

Uit voorzorg tegen Corona verspreiden wij de drukte op de afdelingen…

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel. Een van ons staat dan voor u klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding en vloeren bespreken we graag tijdens een winkelafspraak

Uiteraard hebben wij hiervoor hygiënische voorzorgsmaatregelen getroffen.

Wij vragen je niet naar de winkel te komen bij griep- of verkoudheidsverschijnselen + Covid bij jouw of iemand uit je directe omgeving.

Daarnaast vragen wij je, om ons in te lichten voordat onze medewerkers bij jou thuis komen.

Bij geen bijzonderheden ben je meer dan welkom in de winkel en komen wij graag bij jou thuis!