Paneelgordijnen | Kooloos

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn zeer decoratief en komen mooi tot hun recht bij grotere ramen, openslaande deuren, schuifdeuren maar ook als scheidingswand.

Een paneelgordijn bestaat uit meerdere, brede verticale panelen gordijnstof die los van elkaar te bedienen zijn. Met een paneelgordijn creëert u een strak uiterlijk. Doordat elk paneel voorzien kan worden van een andere stof zijn de mogelijkheden eindeloos. De stofcollectie is net zo uitgebreid als bij de vouwgordijnen. Hierdoor is het ook heel mooi om panelen en vouwgordijnen met elkaar te combineren. De grote raampartij met een paneelgordijn en de kleinere ramen met vouwgordijnen van dezelfde stof. Het systeem oogt luxe, modern en luchtig, de gekozen stof bepaald de verdere sfeer.

De stoffen panelen zijn door middel van klittenband eenvoudig eraf te nemen en weer terug te plaatsen. Dit is een groot gemak wanneer u de paneelgordijnen wilt wassen. De gordijnpanelen zijn aan de bovenkant bevestigd in een soepel schuivende, aluminium rail. De panelen kunnen daardoor door middel van een koordmechanisme of trekstangen langs elkaar heen geschoven worden. De panelen zijn zo geconstrueerd dat ze in gesloten toestand een aantal centimeters over elkaar heen vallen, zodat inkijk niet mogelijk is.

Kooloos slapen & wonen voor uw schuivende  paneelgordijnen in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Apeldoorn, Garderen, Putten, Hoevelaken, Scherpenzeel, Nijkerk, Amersfoort, Veenendaal, Gelderland en geheel Nederland.

 

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mededeling m.b.t. Corona

Uit voorzorg tegen Corona verspreiden wij de drukte op de afdelingen…

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel. Een van ons staat dan voor u klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding en vloeren bespreken we graag tijdens een winkelafspraak

Uiteraard hebben wij hiervoor hygiënische voorzorgsmaatregelen getroffen.

Wij vragen je niet naar de winkel te komen bij griep- of verkoudheidsverschijnselen + Covid bij jouw of iemand uit je directe omgeving.

Daarnaast vragen wij je, om ons in te lichten voordat onze medewerkers bij jou thuis komen.

Bij geen bijzonderheden ben je meer dan welkom in de winkel en komen wij graag bij jou thuis!