Paneelgordijnen | Kooloos

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn zeer decoratief en komen mooi tot hun recht bij grotere ramen, openslaande deuren, schuifdeuren maar ook als scheidingswand.

Een paneelgordijn bestaat uit meerdere, brede verticale panelen gordijnstof die los van elkaar te bedienen zijn. Met een paneelgordijn creëert u een strak uiterlijk. Doordat elk paneel voorzien kan worden van een andere stof zijn de mogelijkheden eindeloos. De stofcollectie is net zo uitgebreid als bij de vouwgordijnen. Hierdoor is het ook heel mooi om panelen en vouwgordijnen met elkaar te combineren. De grote raampartij met een paneelgordijn en de kleinere ramen met vouwgordijnen van dezelfde stof. Het systeem oogt luxe, modern en luchtig, de gekozen stof bepaald de verdere sfeer.

De stoffen panelen zijn door middel van klittenband eenvoudig eraf te nemen en weer terug te plaatsen. Dit is een groot gemak wanneer u de paneelgordijnen wilt wassen. De gordijnpanelen zijn aan de bovenkant bevestigd in een soepel schuivende, aluminium rail. De panelen kunnen daardoor door middel van een koordmechanisme of trekstangen langs elkaar heen geschoven worden. De panelen zijn zo geconstrueerd dat ze in gesloten toestand een aantal centimeters over elkaar heen vallen, zodat inkijk niet mogelijk is.

Kooloos slapen & wonen voor uw schuivende  paneelgordijnen in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Apeldoorn, Garderen, Putten, Hoevelaken, Scherpenzeel, Nijkerk, Amersfoort, Veenendaal, Gelderland en geheel Nederland.

 

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn open op afspraak

Onze werkzaamheden aan huis gaan gewoon door.

Omdat wij in de winkel maar beperkt mensen mogen ontvangen gaan we ook door met andere opties:

Advies, stalen en bestellingen bezorgen wij bij jou thuis of mag je afhalen.

Uiteraard zijn wij telefonisch bereikbaar en zullen wij de berichten en email behandelen.

Spreek een bericht in via 0342-473662 of stuur een email (met jouw telefoonnummer) Dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te overleggen.