Laminaat | Kooloos

Laminaat vloeren

Kwaliteit Laminaat

Kom kijken naar de nieuwste quickstep collectie:

“SIGNATURE” … laminaat met de meest realistische structuren, details, voegen en verfijnde dessins! 

Na het grote succes van de waterbestendige en meest natuur-echte “Impressive” laminaat is de Quickstep collectie uitgebreid met de extra grote Laminaat plank Majestic en het meeste laminaat is nu waterbestendig.

De Quickstep Majestic plank is maar liefst  2,05 meter lang en 24cm breed. Met de meest prachtige uitstraling die laminaat kent. Kom langs in de winkel om de gehele collectie in het echt te kunnen zien en voelen. 

Laminaatvloer, gemak en sfeer in uw huis of appartement.

Laminaat is een praktische vloer met weinig onderhoud Deze sterke vloer geeft gelijk een persoonlijke sfeer aan jouw interieur en is daarbij ook nog eens vriendelijk geprijsd. Laminaat kun je kiezen in vele stijlen zoals een natuursteen tegel maar natuurlijk ook als houten planken laminaat in allerlei kleurvariaties en structuurvariaties (zoals een stoere, landelijke, robuuste plank of juist een hele rustige nerf in de plank). Door de klikverbinding ontstaat er een sterke egale zwevende vloer die zeer geschikt ligt over bijna alle vloeren. Zo kun je laminaat leggen over een houten vloer, een betonnen vloeren die niet geheel glad is, je kunt het combineren met vloerverwarming én met de juiste ondervloer is het ook geschikt in appartementen.

Verschillende merken & kwaliteit Laminaat

Laminaat is er in verschillende merken en kwaliteiten. Deze verschillen zitten in de slijtlaag/toplaag en in de hardheid en waterbestendigheid van het mdf/hdf samen met de klikverbinding hiervan. Uiteraard werken wij alleen met laminaat van een goede kwaliteit. Elke plank of tegel is op de millimeter nauwkeurig gelijk aan elkaar waardoor je de randen ervan niet kapot zult lopen. Wij hebben een zéér grote collectie vloeren in huis en daarin heb je zelfs al een quickstep kwaliteit vanaf €16,45.

Er zijn inmiddels allerlei variaties op het laminaat zoals extra comfort met een wicanders systeem door de toevoeging van kurk voor meer warmte en een stillere vloer! Of een waterbestendige laminaat zodat je niet bang hoeft te zijn als er eens een water “ongelukje” langere tijd blijft liggen.

In een appartement worden er vaak eisen gesteld aan geluidsreductie van een vloer. Voor laminaat hebben we een speciale ondervloer die het geluid dempt naar de onderburen met min. 10db.

Kooloos slapen & wonen is jouw quickstep laminaat dealer in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Putten, Hoevelaken, Apeldoorn, Scherpenzeel, Nijkerk, Amersfoort, Veenendaal, Gelderland en geheel Nederland.

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn open op afspraak

Onze werkzaamheden aan huis gaan gewoon door.

Omdat wij in de winkel maar beperkt mensen mogen ontvangen gaan we ook door met andere opties:

Advies, stalen en bestellingen bezorgen wij bij jou thuis of mag je afhalen.

Uiteraard zijn wij telefonisch bereikbaar en zullen wij de berichten en email behandelen.

Spreek een bericht in via 0342-473662 of stuur een email (met jouw telefoonnummer) Dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te overleggen.