Laminaat vloeren

Kwaliteit Laminaat

Kom kijken naar de nieuwe quickstep collectie Majestic … extra lang, extra breed, natuurlijke structuur en uitstraling én waterbestendig!

Door het grote succes van de waterbestendige impressive collectie is de Quickstep collectie uitgebreid met de extra grote plank Majestic. De Quickstep Majestic plank is maar liefst  2,05 meter lang en 24cm breed. Met de meest prachtige uitstraling die laminaat kent. Kijk op onze Quickstep pagina voor een impressie en kom langs in de winkel om de gehele collectie in het echt te kunnen zien en voelen. Onderaan deze pagina kunt u meer info vinden over de verschillende merken laminaat.

Laminaatvloer, gemak en sfeer in uw huis of appartement.

Laminaat is een praktische vloer met weinig onderhoud en geeft gelijk uw persoonlijke sfeer aan een interieur en is vriendelijk geprijsd. Laminaat kunt u kiezen in vele stijlen zoals een planken vloer in allerlei kleurvariaties en structuurvariaties (zoals een stoere, landelijke, robuuste plank of juist een hele rustige nerf in de plank) maar ook in plavuis of natuursteen). Door de klikverbinding ontstaat er een egale zwevende vloer die zeer geschikt ligt over bijna alle vloeren. Zo kunt u laminaat leggen over een houten vloer, een betonnen vloeren die niet geheel glad is én is het geschikt in appartementen.

Verschillende merken & kwaliteit Laminaat

Laminaat is er in verschillende merken en kwaliteiten. Deze verschillen zitten hoofdzakelijk in de slijtlaag/toplaag. En in de hardheid en waterbestendigheid van het mdf/hdf en de klikverbinding ervan. Uiteraard werken wij alleen met laminaat van een goede kwaliteit. Elke plank of tegel is op de millimeter nauwkeurig gelijk aan elkaar waardoor u de randen ervan niet kapot zult lopen. Wij hebben een zéér grote collectie vloeren in huis en daarin heeft u zelfs al een quickstep kwaliteit vanaf €14,99.

Er zijn inmiddels allerlei variaties op het laminaat zoals extra comfort met een wicanders systeem door de toevoeging van kurk voor meer warmte en een stillere vloer! Of een waterbestendige laminaat zodat u niet bang hoeft te zijn als er eens een water “ongelukje” langere tijd blijft liggen.

In een appartement worden er vaak eisen gesteld aan geluidsreductie van een vloer. Voor laminaat hebben we een speciale ondervloer die het geluid dempt naar de onderburen met min. 10db.

Kooloos slapen & wonen is uw laminaat dealer in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Putten, Hoevelaken, Apeldoorn, Scherpenzeel, Nijkerk, Amersfoort, Veenendaal, Gelderland en geheel Nederland.

Scroll naar top

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ