Marmoleum | Kooloos

Marmoleum vloeren

Natuurlijk Marmoleum

Marmoleum is de meest duurzame vloer en bestaat volledig uit puur natuurlijke materialen.

Marmoleum is een natuurproduct, gemaakt van natuurlijke ingrediënten als lijnolie, houtmeel, hars, kalksteen, pigment en jute. Deze ijzersterke vloeren zijn zeer duurzaam, comfortabel en makkelijk in onderhoud. Daarbij is Marmoleum ook geschikt in combinatie met vloerverwarming. Door de vele kleuren en verschijningsvormen past Marmoleum bij elke stijl en ieder interieur. Je kunt hiermee ook combinaties maken van verschillende tinten door elkaar of met een rand.

Naast de bekende manier van leggen d.m.v. banen , is deze vloer ook verkrijgbaar als Marmoleum tegels en Marmoleum click, een paneelproduct met vele combinatiemogelijkheden.

Marmoleum click is een soort laminaat van Marmoleum op panelen van HDF en kurk. De panelen zijn verkrijgbaar op 90 x 30 cm, de dikte is ca. 9,8 mm Voor decoratieve effecten zijn er ook Marmoleum click squares: 30 x 30 cm.

Kooloos slapen & wonen is uw Marmoleum dealer in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Apeldoorn, Putten, Hoevelaken, Scherpenzeel, Nijkerk, Amersfoort, Veenendaal, Gelderland en geheel Nederland.

 

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.