Marmoleum | Kooloos

Marmoleum vloeren

Natuurlijk Marmoleum

Marmoleum is de meest duurzame vloer en bestaat volledig uit puur natuurlijke materialen.

Marmoleum is een natuurproduct, gemaakt van natuurlijke ingrediënten als lijnolie, houtmeel, hars, kalksteen, pigment en jute. Deze ijzersterke vloeren zijn zeer duurzaam, comfortabel en makkelijk in onderhoud. Daarbij is Marmoleum ook geschikt in combinatie met vloerverwarming. Door de vele kleuren en verschijningsvormen past Marmoleum bij elke stijl en ieder interieur. Je kunt hiermee ook combinaties maken van verschillende tinten door elkaar of met een rand.

Naast de bekende manier van leggen d.m.v. banen , is deze vloer ook verkrijgbaar als Marmoleum tegels en Marmoleum click, een paneelproduct met vele combinatiemogelijkheden.

Marmoleum click is een soort laminaat van Marmoleum op panelen van HDF en kurk. De panelen zijn verkrijgbaar op 90 x 30 cm, de dikte is ca. 9,8 mm Voor decoratieve effecten zijn er ook Marmoleum click squares: 30 x 30 cm.

Kooloos slapen & wonen is uw Marmoleum dealer in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Apeldoorn, Putten, Hoevelaken, Scherpenzeel, Nijkerk, Amersfoort, Veenendaal, Gelderland en geheel Nederland.

 

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mededeling m.b.t. Corona

Uit voorzorg tegen Corona verspreiden wij de drukte op de afdelingen…

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel. Een van ons staat dan voor u klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding en vloeren bespreken we graag tijdens een winkelafspraak

Uiteraard hebben wij hiervoor hygiënische voorzorgsmaatregelen getroffen.

Wij vragen je niet naar de winkel te komen bij griep- of verkoudheidsverschijnselen + Covid bij jouw of iemand uit je directe omgeving.

Daarnaast vragen wij je, om ons in te lichten voordat onze medewerkers bij jou thuis komen.

Bij geen bijzonderheden ben je meer dan welkom in de winkel en komen wij graag bij jou thuis!