Vinyl | Kooloos

Vinyl vloeren

Een vinyl vloer is niet “het zeiltje in de gang”.

Vinyl is een duurzame functionele vloer met creatieve mogelijkheden. Vroeger noemde je het zeil en was het glimmend en glad. Tegenwoordig is Vinyl mat, mooi en realistisch van kleur en structuur. Het is een kunststof product, waarbij door middel van druktechniek een bepaald dessin tot stand komt. Alle dessins zijn mogelijk, van houtprints in allerlei tinten tot bijzondere bloemdessins. Daardoor kun je extra sfeer aanbrengen in je persoonlijke stijl. Ook vinyl met een betonlook is veel gebruikt. Zoals vintage, landelijk of juist grafisch modern. Daarbij is het gebruikelijk om in een houten vinyl vloer structuur aan te brengen, zodat de nerf van een plank nog mooier tot zijn recht komt.

Vinyl is een kunststof vloer die zeer praktisch is in gebruik en onderhoud. Het dempt geluid, loopt comfortabel, heeft een aangename temperatuur en is aangenaam geprijsd. De structuur en patronen van vinyl zijn realistisch. Ideaal om sfeer in huis te brengen met een lage instapprijs.

Een vloer is de basis voor elk interieur. De vloer bepaalt niet alleen de sfeer maar ook de manier waarop er geleefd wordt. Onze collectie bestaat uit kamerbrede 400cm vinyl kwaliteiten in hout-, steen- en all-over structuren. Ook hebben we vinyl van 200cm/300cm breed. Door deze veelzijdigheid is vinyl breed toepasbaar in elk interieur en budget.

De Novilon-vinyl collectie is in vergelijking tot de andere merken altijd een stapje hoger… krasvaster, minder indruk (bij zware meubelen), vormvaster (krip en uitzet) en altijd actueel.

Kooloos is uw dealer van zeil vinyl vloeren in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Putten, Hoevelaken, Scherpenzeel, Nijkerk, Gelderland en geheel Nederland.

 

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn weer “normaal” open. Maar omdat wij niet iedereen tegelijk kunnen helpen raden wij een afspraak aan.

Zo kunnen wij de drukte spreiden en jou de aandacht geven die je verdient.

Dus wil je graag ons persoonlijke advies, waar wij bekend om staan…

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel.

 

Eén van ons staat dan voor jou klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding en vloeren bespreken we graag tijdens een winkelafspraak