Vinyl | Kooloos

Vinyl vloeren

Een vinyl vloer is niet “het zeiltje in de gang”.

Vinyl is een duurzame functionele vloer met creatieve mogelijkheden. Vroeger noemde je het zeil en was het glimmend en glad. Tegenwoordig is Vinyl mat, mooi en realistisch van kleur en structuur. Het is een kunststof product, waarbij door middel van druktechniek een bepaald dessin tot stand komt. Alle dessins zijn mogelijk, van houtprints in allerlei tinten tot bijzondere bloemdessins. Daardoor kun je extra sfeer aanbrengen in je persoonlijke stijl. Ook vinyl met een betonlook is veel gebruikt. Zoals vintage, landelijk of juist grafisch modern. Daarbij is het gebruikelijk om in een houten vinyl vloer structuur aan te brengen, zodat de nerf van een plank nog mooier tot zijn recht komt.

Vinyl is een kunststof vloer die zeer praktisch is in gebruik en onderhoud. Het dempt geluid, loopt comfortabel, heeft een aangename temperatuur en is aangenaam geprijsd. De structuur en patronen van vinyl zijn realistisch. Ideaal om sfeer in huis te brengen met een lage instapprijs.

Een vloer is de basis voor elk interieur. De vloer bepaalt niet alleen de sfeer maar ook de manier waarop er geleefd wordt. Onze collectie bestaat uit kamerbrede 400cm vinyl kwaliteiten in hout-, steen- en all-over structuren. Ook hebben we vinyl van 200cm/300cm breed. Door deze veelzijdigheid is vinyl breed toepasbaar in elk interieur en budget.

De Novilon-vinyl collectie is in vergelijking tot de andere merken altijd een stapje hoger… krasvaster, minder indruk (bij zware meubelen), vormvaster (krip en uitzet) en altijd actueel.

Kooloos is uw dealer van zeil vinyl vloeren in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Putten, Hoevelaken, Scherpenzeel, Nijkerk, Gelderland en geheel Nederland.

 

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn open op afspraak

Onze werkzaamheden aan huis gaan gewoon door.

Omdat wij in de winkel maar beperkt mensen mogen ontvangen gaan we ook door met andere opties:

Advies, stalen en bestellingen bezorgen wij bij jou thuis of mag je afhalen.

Uiteraard zijn wij telefonisch bereikbaar en zullen wij de berichten en email behandelen.

Spreek een bericht in via 0342-473662 of stuur een email (met jouw telefoonnummer) Dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te overleggen.