Visgraat & Patronen | Kooloos

Visgraat PVC & Patronen vloeren

Dé trend op het gebied van vloeren is het leggen van patronen en dan vooral de visgraat PVC vloer.

Visgraat vloeren geven veel sfeer en stijl aan het interieur. Deze hernieuwde woonstijl hebben wij in verschillende kwaliteiten en prijsklassen. 

Wil je het beste? Kies dan voor ons ambachtswerk met visgraat PVC van Moods by Moduleo, Mflor & Beautifloor. De visgraat vloer van PVC combineert perfect met vloerverwarming.  Wij hebben een geweldig mooie en uitgebreide collectie in kleuren, afmetingen en verbindingsmogelijkheden. 

Behalve een houtstructuur kun je ook kiezen voor patronen zoals bijvoorbeeld een vintage patroon van Moods by Moduleo om meer leven in het interieur te brengen.

Herringbone (visgraatparket)

Één van de meest succesvolle visgraatvloerpatronen. U vindt deze vloer in stadspaleizen, herenhuizen en in moderne woningen. Een echte tijdloze vloer. Hieronder ziet u de verschillende Herringbone PVC vloeren met de planken small, short, medium, slim.

Chevron basic (Hongaarse punt)

Geeft uiting aan de charme en klasse van het visgraatpatroon dit wordt een elegante klassieke PVC Visgraat vloer.

 

 

Chevron colomns

Een opvallende decoratieve combinatie van Chevron Basic onderbroken met een smalle plank in de lengte. Het resultaat is een prachtige koloniale flair.

 

Basket weave (mozaïek parket)

Een cluster van 4 korte planken die samen een vierkant vormen. Er zijn verschillende manieren om deze blokken tot leven te laten komen.

Staggered Bands

Een dynamische en moderne uitvoering van de houten PVC plankenvloer. Door de small, slim, short, medium en standard planken te mixen creëert u een speelse houten vloer die minder lineair is.

PVC Patronen vloer

Naast de sfeervolle PVC visgraat vloer heeft Moduleo “Moods” ook de trend met patronen volledig eigen gemaakt! Vloeren met deze bijzondere patronen worden gelegd met speciale PVC vormen die in elkaar passen in schuine hoeken om ingewikkelde en gewaagde caleidoscopische patronen te creëren. Deze vloeren laten een vloer letterlijk tot leven komen. De patronen geven een 3 dimensioneel effect aan de PVC vloer.

Triangle

De grote driehoekige vormen hebben een zeer sterke présence en is daarmee de krachtigste PVC vloerpatroon in deze collectie.

Diamond

Dit patroon geeft de illusie van diepte en richting. Deze PVC vloer geeft een opvallend effect dat overloopt van karakter en leven.

Diamond

Een moderne recreatie van een vintage klassieker, een traditioneel vloerpatroon uitgevoerd in moderne texturen. Het resultaat?… Een speels en lichtvoetig patroon dat karakter geeft aan het interieur.

Hexagon

De betoverende caleidoscopische herhaling van geometrische vormen die zich vloeiend over schuine hoeken verspreiden. De 5-hoekige vormen combineren hiermee een retrolook met baanbrekend design.

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mededeling m.b.t. Corona

Uit voorzorg tegen Corona verspreiden wij de drukte op de afdelingen…

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel. Een van ons staat dan voor u klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding en vloeren bespreken we graag tijdens een winkelafspraak

Uiteraard hebben wij hiervoor hygiënische voorzorgsmaatregelen getroffen.

Wij vragen je niet naar de winkel te komen bij griep- of verkoudheidsverschijnselen + Covid bij jouw of iemand uit je directe omgeving.

Daarnaast vragen wij je, om ons in te lichten voordat onze medewerkers bij jou thuis komen.

Bij geen bijzonderheden ben je meer dan welkom in de winkel en komen wij graag bij jou thuis!