Vloerkleed | Kooloos

Karpet of Vloerkleed

Vloerkleed als “wooneiland”

Kies voor een extra groot karpet/vloerkleed waar de meubels (zithoek en salontafel) geheel op staan, op deze manier worden letterlijk alle elementen met elkaar verbonden.

De woontrend van nu is een “wooneiland”… kies voor een extra groot karpet/vloerkleed waar de meubels (zithoek en salontafel) geheel op staan, op deze manier worden letterlijk alle elementen met elkaar verbonden.

In de meeste huizen ligt op dit moment een “harde” vloer (pvc, laminaat, hout of plavuizen)  Om meer sfeer en warmte te creëren is een karpet het meest geschikt. In een handomdraai krijgt de leefruimte gezelligheid. Als alle basiselementen in een tijdloze basiskleur zijn gekozen laat u de hele ruimte leven door een kleur in het karpet te gebruiken.

Zelf je vloerkleed samenstellen…

Bij ons kunt u uw karpet helemaal zelf samenstellen. Kies uw materiaal, kleur, structuur en wij leveren uw karpet op elk gewenste maat. De afwerking kunt u uiteraard ook zelf kiezen. Daarbij heeft u keuze uit o.a. festonneren (meekleurend of juist contrasterend garen), banderen met linnen of leder (de breedte van de band kunt u zelf kiezen 1 tot 7cm) , blindzomen (met een bandrandje van ongeveer 1cm in zicht) en volumekarpet (de uiteindes worden rondom omgeslagen en het gehele kleed wordt aan de onderkant opgevuld met een (anti-slip) ondertapijt.

Wist u dit?..

  • We hebben ook een zéér grote collectie wol voor uw karpet/vloerkleed. Van moderne, grove/stoere nop tot egale geschoren wol.
  • Ook ideaal voor vloerkleden zijn “vlekweg” tapijten. Deze “vlekweg” tapijten mag u zelfs met chloor reinigen! Dus gegarandeerd vlekken te verwijderen.
  • Heeft u vloerverwarming en wilt u graag een vloerkleed/karpet gebruiken in uw interieur? Wij hebben een uitgebreide collectie tapijten die zeer geschikt zijn op vloerverwarming.

Kooloos is uw dealer voor karpet/vloerkleed in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Putten, Hoevelaken, Scherpenzeel, Nijkerk, Gelderland en geheel Nederland.

 

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mededeling m.b.t. Corona

Uit voorzorg tegen Corona verspreiden wij de drukte op de afdelingen…

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel. Een van ons staat dan voor u klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding en vloeren bespreken we graag tijdens een winkelafspraak

Uiteraard hebben wij hiervoor hygiënische voorzorgsmaatregelen getroffen.

Wij vragen je niet naar de winkel te komen bij griep- of verkoudheidsverschijnselen + Covid bij jouw of iemand uit je directe omgeving.

Daarnaast vragen wij je, om ons in te lichten voordat onze medewerkers bij jou thuis komen.

Bij geen bijzonderheden ben je meer dan welkom in de winkel en komen wij graag bij jou thuis!