Zo doe je dat, een rondje proefliggen bij Kooloos | Kooloos
Kooloos-proefliggen

Zo doe je dat, een rondje proefliggen bij Kooloos

Voorthuizen –  Je wilt een nieuw bed. Dus je gaat naar de winkel voor een rondje proefliggen. Maar werkt dat eigenlijk wel? En hoe pak je dat aan? Bij Kooloos slapen & wonen doen ze dat op een doeltreffende manier.

Een paar tips? Sabine Kooloos kan ze moeiteloos opsommen. Zorg in de eerste plaats dat je de tijd hebt, adviseert ze. “We stellen altijd eerst een paar vragen. Daarna leiden we je naar een aantal matrassen die we bij jou vinden passen. Wat je vaak ziet is dat mensen te netjes gaan liggen; ga liggen zoals je thuis gewend bent en vergeet je huidige matras. De kwaliteit daarvan is in de afgelopen jaren steeds iets verder achteruit gegaan, en daar is je lichaam aan gewend geraakt.

Door het testliggen ga je de verschillen voelen tussen de verschillende matrassen. Onze adviseurs wijzen je op die verschillen, en kunnen zien of een matras jou de juiste ondersteuning geeft. Geeft het matras de schouder voldoende ruimte om weg te zakken. Wordt de taille/onderrug voldoende ondersteund? En ligt de rug recht? Denk je de perfecte matras gevonden te hebben? Voel je vooral niet bezwaard om nog wat langer te blijven liggen!”

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mededeling m.b.t. Corona

Uit voorzorg tegen Corona verspreiden wij de drukte op de afdelingen…

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel. Een van ons staat dan voor u klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding en vloeren bespreken we graag tijdens een winkelafspraak

Uiteraard hebben wij hiervoor hygiënische voorzorgsmaatregelen getroffen.

Wij vragen je niet naar de winkel te komen bij griep- of verkoudheidsverschijnselen + Covid bij jouw of iemand uit je directe omgeving.

Daarnaast vragen wij je, om ons in te lichten voordat onze medewerkers bij jou thuis komen.

Bij geen bijzonderheden ben je meer dan welkom in de winkel en komen wij graag bij jou thuis!