Zo voorkom je zweterige nachten deze zomer

Zo voorkom je zweterige nachten deze zomer

VOORTHUIZEN – De eerste warme dagen hebben we alweer achter de rug. Gelukkig kun je zelf zorgen voor koele nachten, met deze slaaptips van Kooloos slapen en wonen.

Je slaapt het lekkerst in een koele kamer. Maar hoe doe je dat als het zomers warm is? “Er zijn veel mogelijkheden, waarmee je het hele jaar door lekker slaapt”, vertelt Sabine Kooloos van Kooloos slapen en wonen. “De simpelste manier is ventileren. Met onze horren kun je ventileren zonder wakker te liggen door muggen.”

Ook voor het bed zelf heeft Kooloos koele opties. “Slimme keuzes zijn natuurlijke materialen zoals wol en wildzijde, zowel voor je matras als je dekbed. Leveranciers werken ook continu aan nieuwe materialen zoals het succesvolle Vivid foam-matras van Eastborn, dat goed ventileert en koel blijft.

Sluit je ademende matras vervolgens niet af met synthetische stoffen. Al onze hoeslakens en dekbedovertrekken zijn 100% katoen, satijnkatoen of linnen. We hebben hele gave satijnkatoenen overtrekken met fotoprints. Wacht niet te lang, dan kun je al snel plezier hebben van jou slimme, goed ventilerende keuze.”

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn open op afspraak

Onze werkzaamheden aan huis gaan gewoon door.

Omdat wij in de winkel maar beperkt mensen mogen ontvangen gaan we ook door met andere opties:

Advies, stalen en bestellingen bezorgen wij bij jou thuis of mag je afhalen.

Uiteraard zijn wij telefonisch bereikbaar en zullen wij de berichten en email behandelen.

Spreek een bericht in via 0342-473662 of stuur een email (met jouw telefoonnummer) Dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te overleggen.