Zo voorkom je zweterige nachten deze zomer

Zo voorkom je zweterige nachten deze zomer

VOORTHUIZEN – De eerste warme dagen hebben we alweer achter de rug. Gelukkig kun je zelf zorgen voor koele nachten, met deze slaaptips van Kooloos slapen en wonen.

Je slaapt het lekkerst in een koele kamer. Maar hoe doe je dat als het zomers warm is? “Er zijn veel mogelijkheden, waarmee je het hele jaar door lekker slaapt”, vertelt Sabine Kooloos van Kooloos slapen en wonen. “De simpelste manier is ventileren. Met onze horren kun je ventileren zonder wakker te liggen door muggen.”

Ook voor het bed zelf heeft Kooloos koele opties. “Slimme keuzes zijn natuurlijke materialen zoals wol en wildzijde, zowel voor je matras als je dekbed. Leveranciers werken ook continu aan nieuwe materialen zoals het succesvolle Vivid foam-matras van Eastborn, dat goed ventileert en koel blijft.

Sluit je ademende matras vervolgens niet af met synthetische stoffen. Al onze hoeslakens en dekbedovertrekken zijn 100% katoen, satijnkatoen of linnen. We hebben hele gave satijnkatoenen overtrekken met fotoprints. Wacht niet te lang, dan kun je al snel plezier hebben van jou slimme, goed ventilerende keuze.”

Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mededeling m.b.t. Corona

Uit voorzorg tegen Corona verspreiden wij de drukte op de afdelingen…

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel. Een van ons staat dan voor u klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding en vloeren bespreken we graag tijdens een winkelafspraak

Uiteraard hebben wij hiervoor hygiënische voorzorgsmaatregelen getroffen.

Wij vragen je niet naar de winkel te komen bij griep- of verkoudheidsverschijnselen + Covid bij jouw of iemand uit je directe omgeving.

Daarnaast vragen wij je, om ons in te lichten voordat onze medewerkers bij jou thuis komen.

Bij geen bijzonderheden ben je meer dan welkom in de winkel en komen wij graag bij jou thuis!