Voorjaarsaktie: Tempur boxspring
Tempur One aktie boxspring

aanbieding=afgelopen

Voorjaarsaktie: Tempur boxspring

De nieuwe Tempur boxspring One is ongetwijfeld een eyecatcher en is zéér aantrekkelijk geprijsd.

In de boxspring One komen Scandinavisch design en de beste slaaptechnologieën samen! Deze nieuwste Tempur boxsprings hebben een bijzonder mooie lijn en zijn in vele eigentijdse uitvoeringen mogelijk. Bestaande uit het authentieke Tempur materiaal en ontworpen door de beste Deense ontwerpers en ingenieurs. Hierdoor is er een boxspring ontstaan die door middel van diverse trendy hoofdborden, stofkleuren, poten en diverse afmetingen geheel naar wens is samen te stellen!

Tijdens deze voorjaarsaktie heb je een complete Tempur One boxspring voor €2799,-

Ook electrisch verstelbaar is natuurlijk mogelijk… Deze complete Tempur boxspring komt nu op €3499,-.

Een complete TEMPUR® ONE Boxspring bestaat uit: 2 boxsprings, 2 matrassen of 1 tweepersoonsmatras, 1 hoofdbord en 2 potensetjes.

Tempur boxspring one voordelige boxspring

Alle Tempur matrassen koop je nu met 20% korting. 

De matrassen van Tempur One zijn ook los te bestellen. Zo heb je het Unieke Tempur comfort al voor een hele mooie basis prijs.

Goede matrassen zijn van groot belang voor Tempur. De One matrassen zijn daarom ontworpen met de juiste ondersteuning en gedetailleerde contourvorming vanuit het authentieke Tempur materiaal. Deze combinatie zorgt niet alleen voor een zeer gedetailleerde ondersteuning maar ook voor uitmuntend comfort. De One matrassen zijn er in de uitvoeringen soft, medium en firm. Alle matrassen zijn 20 cm hoog, daardoor kunnen alle soorten matrassen naast elkaar gecombineerd worden en kunnen jij en je partner allebei voor je eigen hardheid kiezen. Ontdek het comfort van de Tempur One matrassen: kom bij ons proefliggen en ervaar het zelf.

Kom jouw ideale matras uitproberen en voel het unieke verschil met Tempur.

TEMPUR heeft de afgelopen jaren grote ontwikkelingen doorgaan. Naast het traditionele temperatuurgevoelige en vertragende materiaal is er een grote collectie met allerlei verschillende matrassen (Cloud, Sensation, Original) die gelijk heel soepel aanvoelen of juist stevig blijven. In elke serie van deze matraslijnen zijn verschillende diktes met verschillend comfort, zo zetten we de puntjes op de ï. Tempur is daarmee uitermate geschikt voor iedereen met én zonder klachten!

Wil je graag op het comfort van Tempur slapen, maar in een iets lager prijsniveau? Dan is er nu ook een basis collectie matrassen Tempur One. Dit zijn 3 verschillende matrassen soepel, medium en stevig. Doordat ze allemaal 20cm dik zijn, kun je ze perfect naast elkaar combineren.

Actie tempur boxspring one

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn weer “normaal” open. Maar omdat wij niet iedereen tegelijk kunnen helpen raden wij een afspraak aan.

Zo kunnen wij de drukte spreiden en jou de aandacht geven die je verdient.

Dus wil je graag ons persoonlijke advies, waar wij bekend om staan…

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel.

Eén van ons staat dan voor jou klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding bespreken we graag tijdens een winkelafspraak

Logo van Kooloos

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.