Boxsprings | Kooloos

Boxspring

Alles voor betaalbaar slapen…. met een glimlach wakker worden!

Je wilt natuurlijk een boxspring bed van goede kwaliteit, dat lekker ligt, zodat je goed slaapt en weer fit opstaat. 

Hoe kies je een goede boxspring?

Online verkopen wij geen boxsprings. Dat doen we bewust niet, omdat we niet willen dat je een boxspring koopt zonder uitgebreid gevoeld en getest te hebben.

Wat je aan de buitenkant van een boxspring niet kunt zien, kun je wel voelen.

 

Een goed advies die bij jouw past kunnen we alleen geven als we jou gezien hebben. We nemen de tijd om te inventariseren en informatie te verzamelen om jouw situatie goed in te schatten. Dat doen we met behulp van vragen tijdens ons gesprek.

Hoe kies je een goede boxspring?

Dankzij de juiste vragen krijgen wij een beeld of jouw situatie vraagt om een nieuw matras, of dat een volledig nieuwe boxspring nodig is. Tijdens deze inventarisatiefase bepalen we welke boxsprings het beste bij je aansluiten. In gedachten zetten we vinkjes of strepen boxsprings af, omdat we je daarna meteen een aantal matrassen laten voelen die voor je van belang zijn.

Laat je verrassen in onze showroom door ons boxspring advies.

Wat is een boxspring?

Een boxspring is eigenlijk een houten en metalen frame met daarop (pocket)vering. Het is de basis en daarbij het onderstel van een boxspring bed. De boxspring wordt vervolgens gestoffeerd in een stof en kleur naar jouw keuze. Daarbij kies je een mooi hoofdbord in jouw stijl en eventueel een voetbord.

Je kunt kiezen uit veel verschillende soorten comfortabele en ondersteunende matrassen met topdek-matras maar ook zonder topdek. Jouw boxspring kan ook elektrisch verstelbaar worden, hiermee zet je de boxspring compleet met matras in een relaxte houding. Zo kun je dus een boxspring samenstellen naar eigen wens.

Goede boxspring eastborn

6 voordelen van een boxspring

Je wilt natuurlijk een boxspring bed van goede kwaliteit, dat lekker ligt, zodat je goed slaapt en weer fit opstaat. De boxspring moet er mooi uitzien, en dit alles voor een redelijke prijs. Dankzij een goed samengestelde collectie en merkenopbouw kunnen wij je de beste combinaties laten zien en voelen!

01.

De combinatie van de verende boxspring en het verende matras geeft een optimale ondersteuning aan het lichaam en een zeer comfortabel ligcomfort.

02.

Optioneel is een boxspring ook verkrijgbaar in elektrisch verstelbaar. Ideaal voor gebruikers die graag nog even lezen in bed, tv-kijken willen kijken.

 

Maar ook voor makkelijker je bed opmaken, bekkeninstabiliteit, zware ademhaling, vermoeide benen en onderrug.

03.

Zowel de temperatuur als de ventilatie van de boxspring is erg goed. De boxspring bestaat als het ware uit een open constructie van veren.

 

Wil je extra ventilatie? Dan plaatsen we de veren op een spiraalbodem voor en nog meer ventilerend bed.

04.

Door de enorme keuze mogelijkheden op gebied van design, kleur en materiaal (stof, leer en houtdetails) is de boxspring zeer goed aan te passen aan je slaapkamerinterieur of woonstijl.

 

De boxspring kun je geheel zelf samenstellen zodat deze exact gaat voldoen aan jouw persoonlijke wensen. 

05.

De hoogte van een boxspringcombinatie is gelijk op een prettige hoogte. Vaak is een boxspring dan ook hoger dan een gewoon ledikant met bedbodem en matras.

 

De hoogte zorgt voor een prettige in- en uitstap in bed, fijne werkhoogte tijdens het verschonen en ook een aangename hoogte om te slapen.

06.

Onze boxspring is kampioen in levensduur. Na 10 jaar is het verstandig de matrassen te vervangen. De boxspring zelf haalt minimaal 25 jaar met gemak. 

Wat is de beste boxspring?

Slaap je de afgelopen maanden minder goed en wil je zeker weten dat de nieuwe boxspring die je koopt, zorgt dat je weer goed gaat slapen?

 

Laat je verrassen in onze showroom door onze persoonlijke hulp. Wij nemen de tijd voor je, want wat je aan de buitenkant van een boxspring niet kunt zien, kun je wel degelijk voelen! Veel van onze klanten zijn verrast als ze ontdekken welke en hoeveel verschillen er zijn tussen boxsprings en wat dit voor jouw lichaam kan doen.

 

Er zijn zoveel verschillende factoren die bepalen wat bij je past, dat kun je niet online uitleggen en uitzoeken. Daarom bestaat er ook niet 1 boxspring die dé beste kan zijn voor iedereen. Wij willen je eerst zien, dat is de enige manier om de beste boxspring samen met jou te kiezen. Tijdens deze inventarisatiefase maken we een inschatting van jouw postuur. In gedachten bepalen we welke boxsprings het beste bij je aansluiten. Gaandeweg stellen wij verschillende vragen, we zetten vinkjes of strepen boxsprings af. We laten je daarna meteen een aantal matrassen voelen die voor jou van belang zijn. We kijken mee of de boxspring de juiste ondersteuning geeft. Als we weten waaraan jouw boxspring moet voldoen, zetten we de puntjes op de ï. Nu komt de vraag wat je mooi vindt. We voegen jouw ligcomfort samen met de materialen en modellen die je mooi vindt. Zo ontstaat “de beste boxspring” met de uitstraling die je in gedachten hebt. En dat kan in allerlei prijsniveau’s.

Wij krijgen er energie van als je tijdens het proces in de winkel voelt, ontdekt en bewust wordt van jouw “beste boxspring”.

Goede boxspring foto

Een goed slaapsysteem kiezen lijkt moeilijk. Gelukkig maken wij het u gemakkelijk…

Al onze slaapadviseurs hebben 25 tot 40 jaar ervaring en zullen je stap voor stap begeleiden. Bij ons hoef je niet te kiezen uit een standaard setje. Wij stellen de boxspring samen zoals bij jou past en jij het mooi vindt.

Kooloos slaapspecialist heeft veel verschillende gerenommeerde merken in huis met allemaal hun eigen specialiteit. Zoals Auping, Pullman, Tempur, SAND,  Eastborn, Avek, Lattoflex, Beka, etc. Wij laten je de  verschillen voelen en kijken naar contourvorming en ondersteuning, daarna gaan we kijken naar welke modellen vindt je mooi en welke stof en kleuren. Dit samen wordt jouw persoonlijk samengestelde bed/boxspring/slaapsysteem en dat kan bij ons in allerlei prijsniveaus.

Goed slapen blijft betaalbaar!

Klantvriendelijkheid staat voorop bij Kooloos slaapspecialist en wij bieden je zekerheden:

slaapgarantie, persoonlijk slaapadvies, gecertificeerde slaapadviseurs, proefslaapservice, gratis check-up van het huidige bed, thuis ophalen voor winkelbezoek, gratis montage en bezorgen, afvoeren van je oude bed/matras. Kom eens langs in de winkel, eventueel buiten de reguliere openingstijden!

Kooloos slapen & wonen is jouw complete boxspring dealer in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Putten, Apeldoorn, Hoevelaken, Scherpenzeel, Nijkerk, Amersfoort, Veenendaal, Gelderland en geheel Nederland.

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn weer “normaal” open. Maar omdat wij niet iedereen tegelijk kunnen helpen raden wij een afspraak aan.

Zo kunnen wij de drukte spreiden en jou de aandacht geven die je verdient.

Dus wil je graag ons persoonlijke advies, waar wij bekend om staan…

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel.

 

Eén van ons staat dan voor jou klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding en vloeren bespreken we graag tijdens een winkelafspraak