Tempur matrassen | Kooloos
Kooloos Slapen & Wonen

Tempur matrassen

Ontspannen slapen op matras tempur

Een goede nachtrust bevordert het herstel van jouw lichaam, verlaagt het stressniveau en verhoogt je energie.

Een goed matras is hiervoor essentieel. Bij een verkeerd matras kunnen drukpunten ontstaan, op deze plekken vermindert de doorbloeding. Ook kun je door een verkeerde houding pijnlijke gebieden krijgen. Om dit  te willen veranderen ga je (onbewust) draaien tijdens je slaap. Je diepe (herstellende) slaapfase wordt onderbroken en je wordt minder fit wakker.

WAT DOET TEMPUR VOOR JOU?

   Tempur matras is goed voor een gevoelig lichaam   Koel-matras-tempur_-smartcool

TEMPUR Matrassen en Kussens vormen zich onder invloed van lichaamstemperatuur en gewicht naar de contouren van het lichaam. Hierdoor zal jouw ruggengraat en gewrichten in hun natuurlijke positie rusten, zonder dat het matras tegen je spieren en gewrichten duwt. Elk materiaal dat je indrukt (bijvoorbeeld door erop te gaan liggen zoals bij een matras) wil terug in zijn oorspronkelijke vorm en duwt terug. Het is afhankelijk van het materiaal of het harder of minder hard duwt. Tempur matrassen zijn uniek omdat het materiaal tijdens het indrukken wacht totdat de vorm verandert of het gewicht weg gaat en komt daarna pas weer terug omhoog. Dit is natuurlijk voor iedereen geschikt en lekker, maar het is extra belangrijk wanneer je gevoelige spieren, gewrichten, moeilijke bloedsomloop, reumatische of aanverwante klachten hebt. Het Tempur matras draagt je exact. Doordat het TEMPUR Materiaal zacht wordt waar het wenselijk is en ondersteund waar het nodig is, krijgen nek, rug, schouders en benen exact de ondersteuning die zij nodig hebben zonder te duwen.

Van TEMPUR Matrassen en Kussens is klinisch bewezen dat ze het draaien en woelen ’s nachts verminderen. Doordat TEMPUR drukverlagend werkt, optimaliseert de bloedsomloop. Je wordt minder vaak wakker, slaapt dieper en rustiger. Ook partners slapen beter doordat ze geen last hebben van elkaars bewegingen op een TEMPUR matras.

Nieuwe Tempur materialen

TEMPUR is altijd bezig met door ontwikkelen van de materialen. Van alle merken gaf Tempur altijd al de minste druk op gevoelige plekken. Tempur heeft nu zelfs van zichzelf gewonnen… Vanaf het voorjaar 2023 werken we met Tempur matrassen die nog eens 20% minder druk geven tegen je lichaam dan voorheen.

Daarbij is er een ook een grote ontwikkeling gedaan in de warmte van het matras. Door het gebruik van SmartCool™ Technology in de matrashoes, ervaar je de sensatie van een koele en comfortabele nachtrust. Dankzij deze nieuwste technologie voelt de hoes koel aan, wordt overmatige warmte geabsorbeerd en bevorderd het de afvoer van eventuele transpiratie.

Tempur bed arc warm stone

Welke soorten matrassen

Tempur Matras Pro PLUS bestaat uit 4 verschillende lagen Tempur materialen die allemaal hun eigen bijdrage leveren aan het sublieme ligcomfort van dit matras. Het matras is te krijgen in een soft, medium/firm en firm. Doordat dit matras de fijne hoogte van 25cm heeft is er meer ruimte voor de bredere lichaamsdelen en is dit matras ook het beste in staat om zich nog beter te kunnen vormen naar jou lichaamsvormen. Met name de schouders en heupen bij zijslapers. Matras Pro PLUS heeft de koele matrashoes met smartcool technology.

Tempur Matras Pro is 21cm hoog. Doordat dit matras iets dunner is dan Pro PLUS voelt het matras steviger aan. Ook dit matras is te krijgen in een soft, medium/firm en firm. Matras Pro heeft de koele matrashoes met smartcool technology.

Tempur Matras Prima is ook 21 cm hoog. en voelt net als de de Pro steviger aan dan het dikker matras Pro PLUS. Dit matras is te krijgen in een soft, medium en firm. Matras Prima heeft de matrashoes zoals we deze hiervoor ook hebben om Tempur hebben gebruikt. Deze is niet extra koel, maar natuurlijk wel gemaakt om net zo soepel om het matras te zitten en goed vocht te kunnen afvoeren.

De dikte van het matras is zeer bepalend in hoe verre het matras de contouren van je lichaam kan volgen. Dit merk je vooral bij gevoelige schouders/heupen of rugproblemen bij een zijslaper. Kom daarom langs in de winkel en laat je adviseren welk type Tempur matras het beste bij jou past.

Tempur boxspring north met topper-topmatras

Topmatrassen

Ook topmatrassen zijn te verkrijgen in deze vernieuwde materialen. De Tempur Pro PLUS Smartcool topper geeft hetzelfde behaaglijke ligcomfort als de Pro en de Pro PLUS matrassen en dit topmatras heeft ook de koele matrashoes met Smartcool Technology. Hierdoor voelt de hoes koel aan, wordt overmatige warmte geabsorbeerd en bevorderd het de afvoer van eventuele transpiratie.

Tempur is met dit alles uitermate geschikt voor iedereen met én zonder klachten.

Grijze tempur boxspring one

Ontdek het comfort van de  “Tempur One” voor een basisprijs.

Tempur One heeft uiteraard de techniek en kwaliteit die je mag verwachten van een Tempur matras. Zo heb je het Unieke Tempur comfort al voor een hele mooie basis prijs.

Goede matrassen zijn van groot belang voor Tempur. De One matrassen zijn daarom ontworpen met de juiste ondersteuning en gedetailleerde contourvorming vanuit het authentieke Tempur materiaal. Deze combinatie zorgt niet alleen voor een zeer gedetailleerde ondersteuning maar ook voor uitmuntend comfort. De One matrassen zijn er in de uitvoeringen soft, medium en firm. Alle matrassen zijn 20 cm hoog, daardoor kunnen alle soorten matrassen naast elkaar gecombineerd worden en kunnen jij en je partner allebei voor je eigen hardheid kiezen. En net als op de hele Tempur-collectie, krijgen klanten 10 jaar volledige garantie op de matrassen én 90 dagen inruilgarantie. “Dat is heel prettig voor onze klanten, want zo bouw je de zekerheid in dat je écht de juiste keuze maakt. Een matras is ontzettend belangrijk voor een goede nachtrust én een goede houding. Daar kan je niet zorgvuldig genoeg mee zijn.”

Ontdek het comfort van de Tempur One matrassen: kom bij ons proefliggen en ervaar het zelf.

Lange levensduur

De materiaal keuze van TEMPUR is zeer hoogwaardig en daardoor ben je verzekerd van uitstekende garantie …10 jaar volledige garantie én 90 dagen inruilgarantie. “Dat is heel prettig voor onze klanten, want zo bouw je de zekerheid in dat je écht de juiste keuze maakt. Een matras is ontzettend belangrijk voor een goede nachtrust én een goede houding. Daar kan je niet zorgvuldig genoeg mee zijn.”

Uiteraard kun je al onze matrassen combineren op een verstelbare bodem/bed. Tempur matrassen combineren we bij voorkeur met de speciaal ontwikkelde Tempur bodem, hierin is de Tempur “schotel”-techniek geïntegreerd. De schotels zijn soepel en vormen daardoor beter naar de vormen van jouw lichaam en geven daardoor de juiste ondersteuning. De speciale schotel-bedbodem kunnen we combineren in bijna elk ledikant. Een op maat aangepaste Arc schotelbodem zorgt voor de juiste ondersteuning in de Tempur Arc bedden. Dit gestoffeerde bed heeft de uitstraling van een design  boxspring met daarin de Tempur “schotel”-techniek geïntegreerd.

Verstelbare tempur bedden

Wilt u meer weten over een Tempur Boxspring?

Beste boxspring tempur

Klantvriendelijkheid staat voorop bij Kooloos slapen & wonen. Wij bieden je zekerheden: slaapgarantie, persoonlijk slaapadvies, gecertificeerde slaapadviseurs, proefslaapservice, gratis check-up van het huidige bed, thuis ophalen voor winkelbezoek, gratis montage en bezorgen, afvoeren van jouw oude bed/matras. Kom eens langs in de winkel, eventueel buiten de reguliere openingstijden.

Kooloos slapen & wonen voor jouw Tempur matrassen in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Putten, Hoevelaken, Scherpenzeel, Nijkerk, Amersfoort, Veenendaal, Gelderland en geheel Nederland.

Laat je adviseren door onze deskundigen. Je kunt proefliggen of zelfs proefslapen!

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn weer “normaal” open. Maar omdat wij niet iedereen tegelijk kunnen helpen raden wij een afspraak aan.

Zo kunnen wij de drukte spreiden en jou de aandacht geven die je verdient.

Dus wil je graag ons persoonlijke advies, waar wij bekend om staan…

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel.

Eén van ons staat dan voor jou klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding bespreken we graag tijdens een winkelafspraak

Logo van Kooloos

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.