Tempur matrassen | Kooloos
Kooloos Slapen & Wonen

Tempur matrassen

Tempur matrassen

Welk matras is goed tempur

Een goede nachtrust bevordert het herstel van jouw lichaam, verlaagt het stressniveau en verhoogt je energie.

Een goed matras is hiervoor essentieel. Bij een verkeerd matras kunnen drukpunten ontstaan, op deze plekken vermindert de doorbloeding. Ook kun je door een verkeerde houding pijnlijke gebieden krijgen. Om dit  te willen veranderen ga je (onbewust) draaien tijdens je slaap. Je diepe (herstellende) slaapfase wordt onderbroken en je wordt minder fit wakker.

WAT DOET TEMPUR VOOR JOU?

Goedkope tempur matras one  

TEMPUR Matrassen en Kussens vormen zich onder invloed van lichaamstemperatuur en gewicht naar de contouren van het lichaam. Hierdoor zal jouw ruggengraat en gewrichten in hun natuurlijke positie rusten, zonder dat het matras tegen je spieren en gewrichten duwt, dit is vooral zeer wenselijk wanneer je gevoelige spieren, gewrichten, moeilijke bloedsomloop, reumatische of aanverwante klachten heeft. Het Tempur matras draagt je. Doordat het TEMPUR Materiaal zacht wordt waar het wenselijk is en ondersteund waar het nodig is, krijgen nek, rug, schouders en benen exact de ondersteuning die zij nodig hebben.

Van TEMPUR Matrassen en Kussens is klinisch bewezen dat ze het draaien en woelen ’s nachts verminderen. Doordat TEMPUR drukverlagend werkt, optimaliseert de bloedsomloop. Je wordt minder vaak wakker, slaapt dieper en rustiger. Ook partners slapen beter doordat ze geen last hebben van elkaars bewegingen op een TEMPUR matras.

TEMPUR heeft de afgelopen jaren grote ontwikkelingen doorgaan. Naast het traditionele temperatuurgevoelige en vertragende materiaal is er een grote collectie met allerlei verschillende matrassen (Cloud, Sensation, Original) die gelijk heel soepel aanvoelen of juist stevig blijven. In elke serie van deze matraslijnen zijn verschillende diktes met verschillend comfort, zo zetten we de puntjes op de ï. Tempur is daarmee uitermate geschikt voor iedereen met én zonder klachten!

NAAR BED GAAN IS IN 2021 EEN FEESTJE …

Tempur-sensation-elite-25 beste matras 2021

want de Belgische en Nederlandse consument hebben Tempur matras Sensation Elite benoemd tot ‘Gekozen Product van het Jaar 2021’ in de matrassen-categorie. Via onafhankelijk onderzoek onder een panel van 20.000 consumenten, is de Sensation Elite beoordeeld en verkozen tot winnaar. Daarbij heeft de Sensation Elite de hoogste klanttevredenheid onder haar gebruikers. Als zoveel mensen tevreden zijn, geeft dat toch een extra goed gevoel over jou beste matras

.

Grijze tempur boxspring one

Ontdek het comfort van de nieuwe matrassen “Tempur One” voor een basisprijs.

Tempur One heeft uiteraard de techniek en kwaliteit die je mag verwachten van een Tempur matras. Zo heb je het Unieke Tempur comfort al voor een hele mooie basis prijs.

Goede matrassen zijn van groot belang voor Tempur. De One matrassen zijn daarom ontworpen met de juiste ondersteuning en gedetailleerde contourvorming vanuit het authentieke Tempur materiaal. Deze combinatie zorgt niet alleen voor een zeer gedetailleerde ondersteuning maar ook voor uitmuntend comfort. De One matrassen zijn er in de uitvoeringen soft, medium en firm. Alle matrassen zijn 20 cm hoog, daardoor kunnen alle soorten matrassen naast elkaar gecombineerd worden en kunnen jij en je partner allebei voor je eigen hardheid kiezen. En net als op de hele Tempur-collectie, krijgen klanten 10 jaar volledige garantie op de matrassen én 90 dagen inruilgarantie. “Dat is heel prettig voor onze klanten, want zo bouw je de zekerheid in dat je écht de juiste keuze maakt. Een matras is ontzettend belangrijk voor een goede nachtrust én een goede houding. Daar kan je niet zorgvuldig genoeg mee zijn.”

Ontdek het comfort van de Tempur One matrassen: kom bij ons proefliggen en ervaar het zelf.

Tempur_relax_bed_check

Lange levensduur

De materiaal keuze van TEMPUR is zeer hoogwaardig en daardoor ben je verzekerd van uitstekende garantie …10 jaar volledige garantie én 90 dagen inruilgarantie. “Dat is heel prettig voor onze klanten, want zo bouw je de zekerheid in dat je écht de juiste keuze maakt. Een matras is ontzettend belangrijk voor een goede nachtrust én een goede houding. Daar kan je niet zorgvuldig genoeg mee zijn.”

Uiteraard kun je al onze matrassen combineren op een verstelbare bodem/bed. Tempur matrassen combineren we bij voorkeur met de speciaal ontwikkelde Tempur bodem Premium flex, hierin is de Tempur “schotel”-techniek geïntegreerd. Dit is een unieke schotelbodem die je nog eens extra kunt instellen naar je persoonlijke wensen. Doordat je elke schotel in 3 verschillende standen van hardheid kunt instellen, kun je elk detail van jouw lichaam nog eens extra soepel comfort of juist extra ondersteuning geven. Je kunt bijvoorbeeld de schouder zone soepeler instellen, zodat je je schouder beter kwijt kan. Of nog wat extra ondersteuning in de onderrug door het steviger in te stellen. Deze speciale bedbodem kunnen we combineren in elk ledikant ook in het bijzonder stijlvolle Relax bed/ledikant van Tempur. Dit gestoffeerde bed heeft de uitstraling van een boxspring met daarin de Tempur “schotel”-techniek geïntegreerd.

Is tempur het beste matras

Wilt u meer weten over een Tempur Boxspring?

Beste boxspring tempur

Klantvriendelijkheid staat voorop bij Kooloos slapen & wonen. Wij bieden je zekerheden: slaapgarantie, persoonlijk slaapadvies, gecertificeerde slaapadviseurs, proefslaapservice, gratis check-up van het huidige bed, thuis ophalen voor winkelbezoek, gratis montage en bezorgen, afvoeren van jouw oude bed/matras. Kom eens langs in de winkel, eventueel buiten de reguliere openingstijden.

Kooloos slapen & wonen voor jouw Tempur matrassen in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Putten, Hoevelaken, Scherpenzeel, Nijkerk, Amersfoort, Veenendaal, Gelderland en geheel Nederland.

Laat je adviseren door onze deskundigen. Je kunt proefliggen of zelfs proefslapen!

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn weer “normaal” open. Maar omdat wij niet iedereen tegelijk kunnen helpen raden wij een afspraak aan.

Zo kunnen wij de drukte spreiden en jou de aandacht geven die je verdient.

Dus wil je graag ons persoonlijke advies, waar wij bekend om staan…

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel.

Eén van ons staat dan voor jou klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding bespreken we graag tijdens een winkelafspraak

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.