Gordijnen & Inbetween | Kooloos

Gordijnen & Inbetween

Wij hebben grote keuze in inbetween en gordijn stoffen.

Je kunt zelf lekker tussen alle gordijnen neuzen of door ons laten adviseren.

Je vindt bij ons allerlei stoffen en stijlen. Er zijn gordijnen en inbetween die je makkelijk kunt wassen of weinig kreuken of misschien juist verduisterend zijn.

Inbetween

Nog steeds is inbetween een veel gebruikte stof. Dit is dunner als een gordijn maar dikker/dichter als vitrage. Als het buiten donker is en binnen heb je een lamp aan dan zie je een schim of silhouette. Dit is afhankelijk van hoeveelheid licht en dikte van inbetween. Ben je meer op privacy gesteld kies dan voor een gordijn. Ook hierin kunnen we kiezen voor verschillende variaties zoals: dun, soepel, dik, volume, kleur en patroon.

Natuurlijk kun je ook kiezen uit materialen. Wil je graag natuurlijke materialen zoals linnen gordijnen of linnen inbetween. Of vindt je de linnenstijl mooi maar houdt je niet van de eigenschappen die hierbij horen zoals uithangen, krimpen, verkleuren, etc. Tegenwoordig kunnen ze steeds mooiere gordijn en inbetween maken die op linnen lijken maar niet die eigenschappen hebben.

Verduisterende gordijnen

Gordijnen voor de slaapkamer kun je voeren, maar nog handiger is een gordijn die van zichzelf verduisterend is. Hiermee kun je de slaapkamer lekker donker maken en het helpt in de zomer en winter ook nog eens extra isoleren. Kom kijken naar onze grote collectie verduisterende gordijnen. 

Merken

Een greep uit ons merken assortiment is: Kobé, Vadain, Else by Vadain, Loft 79, Artex, Your edition, Cosi & Catch & Cachet by Holland Haag, Luxaflex, Erfal, Velux en nog vele anderen.

Kooloos slapen & wonen is uw gordijnen dealer in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Putten, Hoevelaken, Apeldoorn, Scherpenzeel, Nijkerk, Amersfoort, Veenendaal, Gelderland en geheel Nederland.

Merken

Logo van Kooloos

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn weer “normaal” open. Maar omdat wij niet iedereen tegelijk kunnen helpen raden wij een afspraak aan.

Zo kunnen wij de drukte spreiden en jou de aandacht geven die je verdient.

Dus wil je graag ons persoonlijke advies, waar wij bekend om staan…

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel.

Eén van ons staat dan voor jou klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding bespreken we graag tijdens een winkelafspraak