Gordijn Jaloezieën | Kooloos

Gordijn Jaloezieën

Een grootse stijl voor grote ramen en schuifdeuren

Verticale jaloezieën zijn een stijlvol en praktisch alternatief voor gordijnen, met alle voordelen van lichtregulering en privacy wanneer je daar behoefte aan hebt.

Gordijn jalouzieën oftewel…verticale lamellen.

Naturel verticale lamel gordijn jalouzie
Gordijn jaloezieën 9

Verticale lamellen zijn een stijlvol en praktisch alternatief voor gordijnen met als voordeel dat je makkelijk je licht en privacy kunt afstemmen én niet zoveel schoonmaakwerk als bij bijvoorbeeld horizontale jalouzieën/Luxaflex.

Verticale lamellen zijn er van aluminium, PVC kunststof of stof. Bij alle 3 de materialen zijn er natuurlijk allerlei kleuren en/of structuren. Daarbij zijn de lamellen ook in verschillende breedtes te kiezen.

Veel van deze stoffen komen overeen met rolgordijnen. Hierdoor kun je een mooie combinatie maken door bij tuindeuren een gordijn jalouzie te nemen en dezelfde stof als rolgordijn in de andere ramen. Zo houd je toch eenheid, maar wordt het niet saai.

Deze gordijn jalouzieën worden natuurlijk op maat gemaakt en je kunt kiezen of je bij het opzij schuiven van het pakket alles naar 1 kant wilt of aan beide kanten een helft.

Verticale lamel gordijn jalouzie
Gordijn jaloezieën 10

Kooloos raambekleding is de grootste Luxaflex dealer in de regio en daarom hebben wij een afdeling volledig gevuld met alle producten en kunnen we de meeste bedieningsmogelijkheden laten zien en voelen.

Advies

Op internet moet je zoeken naar antwoorden op je vragen en ben je al gauw veel uren/avonden aan het zoeken en vergelijken. Dat kan veel beter en sneller … Kom bij ons langs.

Met de grote showroom in Voorthuizen kunnen wij je alle mogelijkheden laten zien en voelen op het gebied van raambekleding.

Voor elke aankleding van jouw raam of deur hebben we passende producten, om hier wegwijs in te worden helpen wij jou graag bij het maken van de juiste keuze. Want jij stelt vragen, maar wij ook. Daarbij luisteren wij naar alle kleine opmerkingen en reacties daardoor kunnen wij je adviseren.

Wij hebben uiteraard verschillende merken die je kunt vergelijken. Het is in onze winkel vrij makkelijk te bepalen omdat je daar alle materialen ziet en kunt voelen. Daardoor kom je bij ons altijd tot de juiste keuze.

Vakmanschap

Kooloos raambekleding beheerst dit vakmanschap van sinds 1996. Deze kennis en ervaring zit in onze handen, hart en nieren.

Om veel “woon” plezier te hebben is het van groot belang om voor de juiste kwaliteit te kiezen. Met dit als uitgangspunt stellen wij ons assortiment samen. Zodat je er van op aan kunt dat je er jaren plezier van zult hebben.

Ben je in onze winkel dan duurder uit? Nee hoor, de hulp die we je hierbij geven is gratis en krijg je van ons cadeau.

Kooloos raambekleding is jouw gordijn jalouzie/ verticale lamellen dealer in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Putten, Hoevelaken, Apeldoorn, Scherpenzeel, Nijkerk, Amersfoort, Veenendaal, Gelderland en geheel Nederland.

Merken

Logo van Kooloos

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn weer “normaal” open. Maar omdat wij niet iedereen tegelijk kunnen helpen raden wij een afspraak aan.

Zo kunnen wij de drukte spreiden en jou de aandacht geven die je verdient.

Dus wil je graag ons persoonlijke advies, waar wij bekend om staan…

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel.

Eén van ons staat dan voor jou klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding bespreken we graag tijdens een winkelafspraak