Dakramen | Kooloos

Dakramen

Volledige lichtregulering, slimme warmtecontrole

Schijnt de zon ‘s ochtends door het nieuwe dakraam in je kamer? Kies een stijlvolle verduisterende stof uit en geniet van een welverdiende nachtrust.

Droom zacht!

De handigste raambekleding voor dakramen

Ben je op zoek naar mooie en praktische raambekleding voor een dakraam? Kooloos raambekleding heeft allerlei mogelijkheden. Voor elke kamer is er een stijlvolle oplossing. Wat je ook kiest, de raambekleding wordt altijd op maat gemaakt zodat deze perfect aansluit op je dakraam.

Rolgordijnen

Rolgordijnen hebben een strakke uitstraling en passen in vrijwel ieder interieur. Het is dan ook een van de meest gekozen raambekleding voor raambekleding. Voor de slaapkamer is een rolgordijn met verduisterende stof ideaal.

Duette

Met duette raambekleding kies je voor mooi design maar ook een functionele raambekleding isolered en warmtewerend werkt. Dit is dankzij de luchttunnels van de honingraatstructuur van Duette. Duette raambekleding zijn geschikt voor vrijwel alle ruimtes, van de woonkamer tot de badkamer. De stof is in verschillende transparanties te krijgen en uiteraard kun je kiezen uit talloze kleuren en patronen.

Dag en nacht dakraam duette plisse luxaflex
Dakramen 8

Plisse

Plisse dakraam
Dakramen 9

In tegenstelling tot Duette hebben Plissé een enkele plooi dit geeft een strak uiterlijk. De collectie bestaat uit een uitgebreide collectie kleuren en designs.

Aluminium jalouzie

Deze klassieker kennen we natuurlijk allemaal! Het grote voordeel van dit type raambekleding is de flexibele lichtregeling. Door de lamellen te tuimelen, kun je het daglicht meer of minder filteren. Horizontale jalouzieën zijn er in talloze kleuren waardoor ze in ieder interieur passen. Bijvoorbeeld stijlvolle zwarte jalouzieën voor de badkamer of een pasteltint voor de woonkamer.

Dakraam Rolhor

Luxaflex dakraam rolhor
Dakramen 10

Tijdens de warme dagen wil je natuurlijk frisse lucht naar binnen kunnen halen en dat lukt het beste door verschillende ramen tegenover elkaar open te zetten. Dan is het handig om een rolhor in je dakraam te plaatsen. De rolhor super nova is een elegante hor  en het bedienen gaat soepel. Vanaf nu blijven de insecten buiten en kun je het dakraam door het gebruik van een rolhor gerust open zetten.

Kooloos raambekleding is de grootste Luxaflex dealer in de regio en daarom hebben wij een afdeling volledig gevuld met alle producten en kunnen we de meeste bedieningsmogelijkheden laten zien en voelen.

Advies

Op internet moet je zoeken naar antwoorden op je vragen en ben je al gauw veel uren/avonden aan het zoeken en vergelijken. Dat kan veel beter en sneller … Kom bij ons langs.

Met de grote showroom in Voorthuizen kunnen wij je alle mogelijkheden laten zien en voelen op het gebied van raambekleding.

Voor elke aankleding van jouw raam of deur hebben we passende producten, om hier wegwijs in te worden helpen wij jou graag bij het maken van de juiste keuze. Want jij stelt vragen, maar wij ook. Daarbij luisteren wij naar alle kleine opmerkingen en reacties daardoor kunnen wij je adviseren.

Wij hebben uiteraard verschillende merken die je kunt vergelijken. Het is in onze winkel vrij makkelijk te bepalen omdat je daar alle materialen ziet en kunt voelen. Daardoor kom je bij ons altijd tot de juiste keuze.

Vakmanschap

Kooloos raambekleding beheerst dit vakmanschap van sinds 1996. Deze kennis en ervaring zit in onze handen, hart en nieren.

Om veel “woon” plezier te hebben is het van groot belang om voor de juiste kwaliteit te kiezen. Met dit als uitgangspunt stellen wij ons assortiment samen. Zodat je er van op aan kunt dat je er jaren plezier van zult hebben.

Ben je in onze winkel dan duurder uit? Nee hoor, de hulp die we je hierbij geven is gratis en krijg je van ons cadeau.

Kooloos raambekleding is jouw dakraam duette, dakraam rolgordijn, dakraam plissé, dakraam jalouzie, dakraam rolhor dealer in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Putten, Hoevelaken, Apeldoorn, Scherpenzeel, Nijkerk, Amersfoort, Veenendaal, Gelderland en geheel Nederland.

Merken

Logo van Kooloos

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn weer “normaal” open. Maar omdat wij niet iedereen tegelijk kunnen helpen raden wij een afspraak aan.

Zo kunnen wij de drukte spreiden en jou de aandacht geven die je verdient.

Dus wil je graag ons persoonlijke advies, waar wij bekend om staan…

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel.

Eén van ons staat dan voor jou klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding bespreken we graag tijdens een winkelafspraak