Horizontale Jaloezieën | Kooloos

Horizontale Jaloezieën

Altijd Stijlvol

De op maat gemaakte Horizontale Jaloezieën van Luxaflex® zijn superstrak en tijdloos modieus. Ze bieden uitstekende lichtregulering en privacy in een klassieke stijl die past bij elke inrichting. De vele mogelijkheden voor uw horizontale jaloezie zoals keuze uit tientallen kleuren, maten en structuren.

Horizontale jaloezieën op maat gemaakt

Deze vorm van raambekleding bestaat uit horizontale aluminium lamellen, waarmee je zelf de inkijk en lichtinval perfect kunt regelen. De horizontale jaloezieën zijn bij de meeste mensen bekend als Luxaflex… Het merk Luxaflex is de grondlegger hiervan en nog steeds lukt het ze om telkens weer een andere kijk hierop te geven. 

Voordelen horizontale jaloezieën

Onze Luxaflex® Horizontale Jaloezieën worden altijd op maat gemaakt, zodat het mooi in jouw kozijn past. Er trekt geen vet of vuil in dus ze zijn altijd schoon te maken. Door de vele mogelijkheden zijn ze stijlvol en beschermen je interieur tegen de felle zonnestralen.

Een horizontale jalouzie/Luxaflex zijn er in verschillende maten/dieptes namelijk: 16mm, 25mm, 25mm MegaView, 35mm, 50mm, 50mm MegaView en 70mm.  Hierdoor kun je bij een hele kleine inbouw diepte al een jalouzie/Luxaflex gebruiken. Maar ook een hele royale stoere stijl creeën door 50mm MegaView te gebruiken.

MegaView

Bij een lamel van 25mm en 50mm breed kun je als extra optie kiezen voor MegaView. Bij dit systeem worden er tijdens het tuimelen 2 lamellen naar elkaar toe getrokken, zodat je als doorkijk opening een extra grote en fijne doorkijk hebt en 2 keer zoveel licht. Als voordeel heb je de minimale inbouwdiepte en natuurlijk 100% privacy in gesloten stand.

Luxaflex jalouzie megaview
Horizontale jaloezieën 17

Kleuren en structuren in jouw stijl 

Design 50mm luxaflex jalouzie
Horizontale jaloezieën 18

Een horizontale jalouzie/Luxaflex kun je altijd afstemmen op je interieur. Er zijn ontzettend veel kleuren, waaronder ook de trendypastel tinten, maar ook vele metaal-tinten, natuurlijke tinten, sprekende kleuren, wit tinten en natuurlijk grijs, antraciet en zwart tinten. In elke kleurlijn zitten verschillende structuren van glans tot een stoere matte jalouzie/Luxaflex.

Net als bij houten jalouzieën kun je ook hier extra kiezen voor ladderband. Hiermee geef je weer wat meer sfeer aan je interieur.

Bedieningsmogelijkheden

Bij Kooloos raambekleding kun je kiezen uit verschillende bedieningsopties voor horizontale jaloezieën/Luxaflex. Samen met jou creëren we de perfecte oplossing. Standaard werken we met een tuimelstang en optrekkoord. We kunnen ook kiezen voor omhoogduwen én kantelen met de hand…zo heb je helemaal geen koorden meer nodig. Of een ketting als jouw motoriek het bedienen lastig maakt. Elektrisch en/of bedienen via je SmartPhone en zelfs monteren zonder te  schroeven in draai-kiepramen kunststof kozijnen zoals true-fit en framefix.

Tijdloos Design

Een design wordt een klassieker omdat het nooit zijn aantrekkingskracht verliest. Daarom zijn de horizontale jalouzieën/Luxaflex al sinds de jaren 50 een op maat gemaakt stijlelement.

Kwaliteit

Net als alles is er ook bij horizontale jalouzieën/Luxaflex verschil in prijzen en dus ook in kwaliteit. De lamellen van het merk Luxaflex hebben een terugspringfunctie… hierdoor nemen ze hun oorspronkelijke vorm weer aan na een aanraking waarbij ze doorbuigen (bijvoorbeeld tijdens het schoonmaken) in plaats van een knik in je lamel. Luxaflex heeft deze kwaliteit in alle verschillende prijsgroepen. Zo is de goedkoopste prijsgroep concurrerend met de bouwmarkt en krijg je toch deze sterke Luxaflex kwaliteit.

Warmtewering en isolatie

Horizontale aluminum jalouzieën zijn warm werend door het materiaal. Dat is prettig als je de jalouzie als zonwering gebruikt als de zon op het raam staat. Maar het werkt ook goed als isolatie als het buiten kouder is.

Privacy en licht

Brede luxaflex jalouzie 50mm met band ladderband
Horizontale jaloezieën 19

Horizontale jalouzieën op maat zorgen voor een optimale regeling van je lichtinval. Door de lamellen naar boven te richten weerkaatst het licht via het plafond. Hierdoor is het wel licht in de kamer, maar schijnt de zon niet in je ogen. Tegelijkertijd kijken de voorbijgangers meer tegen de lamel aan en jij kijkt nog steeds naar buiten.

Kooloos raambekleding is de grootste Luxaflex dealer in de regio en daarom hebben wij een afdeling volledig gevuld met alle producten en kunnen we de meeste bedieningsmogelijkheden laten zien en voelen.

Advies

Op internet moet je zoeken naar antwoorden op je vragen en ben je al gauw veel uren/avonden aan het zoeken en vergelijken. Dat kan veel beter en sneller … Kom bij ons langs.

Met de grote showroom in Voorthuizen kunnen wij je alle mogelijkheden laten zien en voelen op het gebied van raambekleding.

Voor elke aankleding van jouw raam of deur hebben we passende producten, om hier wegwijs in te worden helpen wij jou graag bij het maken van de juiste keuze. Want jij stelt vragen, maar wij ook. Daarbij luisteren wij naar alle kleine opmerkingen en reacties daardoor kunnen wij je adviseren.

Wij hebben uiteraard verschillende merken die je kunt vergelijken. Het is in onze winkel vrij makkelijk te bepalen omdat je daar alle materialen ziet en kunt voelen. Daardoor kom je bij ons altijd tot de juiste keuze.

Vakmanschap

Kooloos raambekleding beheerst dit vakmanschap van sinds 1996. Deze kennis en ervaring zit in onze handen, hart en nieren.

Om veel “woon” plezier te hebben is het van groot belang om voor de juiste kwaliteit te kiezen. Met dit als uitgangspunt stellen wij ons assortiment samen. Zodat je er van op aan kunt dat je er jaren plezier van zult hebben.

Ben je in onze winkel dan duurder uit? Nee hoor, de hulp die we je hierbij geven is gratis en krijg je van ons cadeau.

Kooloos raambekleding is jouw horizontale jalouzie/ aluminium jalouzie / Luxaflex dealer in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Putten, Hoevelaken, Apeldoorn, Scherpenzeel, Nijkerk, Amersfoort, Veenendaal, Gelderland en geheel Nederland.

Merken

Logo van Kooloos

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn weer “normaal” open. Maar omdat wij niet iedereen tegelijk kunnen helpen raden wij een afspraak aan.

Zo kunnen wij de drukte spreiden en jou de aandacht geven die je verdient.

Dus wil je graag ons persoonlijke advies, waar wij bekend om staan…

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel.

Eén van ons staat dan voor jou klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding bespreken we graag tijdens een winkelafspraak