Plissé | Kooloos

Plissé

De juiste oplossing voor ieder huis

Plissé is een moderne luchtige raambekleding die je functioneel kunt gebruiken om de zon uit je ruimte te filteren en ook nog eens stijl geeft in de woning.

Plissé raambekleding kun je omschrijven als een stof die wordt gevouwen tot een muizentrappetje. Aan de voor-achterkant zie je een strakke horizontale lijnen. Op de afstanden waar dat nodig is zie je de mee kleurende koorden die nodig zijn om het product te bedienen. Plissé hebben wij van verschillende stoffen, vele kleuren en ook nog eens in 2 verschillende diktes (25mm / 32mm). Met de 25mm heb je een hele kleine inbouwdiepte en kies je voor 32mm wordt de plissé wat stoerder.

True fit luxaflex plisse zonder schroeven zonder koorden
Plissé 31

Privacy

Bij Plissé kun je uit allerlei diktes stoffen kiezen, van vitrage, tot licht doorlatend, tot verduisterend, Plissé zijn er ook in leuke patronen en kleuren te krijgen. Veel gebruikt zijn de vitrage achtige. Deze kun je ook perfect gebruiken op een slaapkamer, zodat je overdag geen inkijk hebt en uit het zicht kunt omkleden of heen en weer naar de badkamer lopen e.d. ’s Avonds doe je bijvoorbeeld je verduisterende gordijnen dicht om het licht en de inkijk geheel af te sluiten. Of je kiest voor een 2 in 1 product. Voor overdag de transparante plissé en ’s avonds laat je de verduisterende duette zakken.

Bediening

Bij Plissé kun je kiezen uit verschillende bedieningsmogelijkheden en systemen varierend van : handbediening/koordloos;  ingespannen; optrekKoord, ketting, eindlooskoord, powerview met allerlei in te stellen standen + tijden via een tablet/smartphone, 24V electrisch, en zelfs monteren zonder te  schroeven in je draai-kiepramen zoals true-fit en framefix.

combineer privacy en stijl…

Geen inkijk badkamer luxaflex plisse
Plissé 40

Door te kiezen voor een extra bediening, kun je dus ook de bovenkant laten zakken. Dit noemen we “top down-bottom up”. Hierdoor blijft er goed lichtinval via de bovenkant en de duette hang je op elke gewenste hoogte die jou genoeg privacy geeft.

Wat is het verschil met Duette

Een Plissé lijkt veel op Duette…Het systeem is volledig gelijk qua montage, techniek en mogelijkheden. Het grote verschil is dat Plissé 1 laag stof heeft en duette een dubbele laag stof met luchttunnels waarbij de inwendige koorden uit het zicht zijn. Kijk bij Duette voor meer uitleg hierover.

Kooloos raambekleding is de grootste Luxaflex dealer in de regio en daarom hebben wij een afdeling volledig gevuld met alle producten en kunnen we de meeste bedieningsmogelijkheden laten zien en voelen.

Advies

Op internet moet je zoeken naar antwoorden op je vragen en ben je al gauw veel uren/avonden aan het zoeken en vergelijken. Dat kan veel beter en sneller … Kom bij ons langs.

Met de grote showroom in Voorthuizen kunnen wij je alle mogelijkheden laten zien en voelen op het gebied van raambekleding.

Voor elke aankleding van jouw raam of deur hebben we passende producten, om hier wegwijs in te worden helpen wij jou graag bij het maken van de juiste keuze. Want jij stelt vragen, maar wij ook. Daarbij luisteren wij naar alle kleine opmerkingen en reacties daardoor kunnen wij je adviseren.

Wij hebben uiteraard verschillende merken die je kunt vergelijken. Het is in onze winkel vrij makkelijk te bepalen omdat je daar alle materialen ziet en kunt voelen. Daardoor kom je bij ons altijd tot de juiste keuze.

Vakmanschap

Kooloos slapen & wonen beheerst dit vakmanschap van sinds 1996. Deze kennis en ervaring zit in onze handen, hart en nieren.  

Om veel “woon” plezier te hebben is het van groot belang om voor de juiste kwaliteit te kiezen. Met dit als uitgangspunt stellen wij ons assortiment samen. Zodat je er van op aan kunt dat je er jaren plezier van zult hebben.

Ben je in onze winkel dan duurder uit? Nee hoor, de hulp die we je hierbij geven is gratis en krijg je van ons cadeau.

Kooloos slapen & wonen is jou Plissé dealer in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Putten, Hoevelaken, Apeldoorn, Scherpenzeel, Nijkerk, Amersfoort, Veenendaal, Gelderland en geheel Nederland.

Merken

Logo van Kooloos

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn weer “normaal” open. Maar omdat wij niet iedereen tegelijk kunnen helpen raden wij een afspraak aan.

Zo kunnen wij de drukte spreiden en jou de aandacht geven die je verdient.

Dus wil je graag ons persoonlijke advies, waar wij bekend om staan…

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel.

Eén van ons staat dan voor jou klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding bespreken we graag tijdens een winkelafspraak