Duette | Kooloos

Duette

Oogverblindende Duette oplossingen bij Kooloos

Duette® Shades is tijdloos door het vooruitstrevende design en heeft een energiebesparende functie. Deze unieke honingraatstructuur, de uitgebreide keuze in structuren en kleuren en de mogelijkheid van bijzondere raam vormen creëren een oogverblindende oplossing voor raambekleding in elke woning.

Stijlvol & privacy & zonwering & energiebesparing in 1 Duette…

Duette is een mooie raambekleding die ook nog eens energie bespaard en geluid dempt in de woning. Dit kan doordat Duette een dubbele laag stof heeft met een luchttunnel in de vorm van een honingraat. Aan de voor-achterkant zie je een strakke horizontale lijnen. Deze Duette hebben wij van verschillende stoffen, vele kleuren en ook nog eens in 3 verschillende diktes. Hiermee kun je de stijl in je huis persoonlijk  benadrukken en het geheel aankleden.

Bediening

Bij duette kun je kiezen uit verschillende bedieningsmogelijkheden en systemen varierend van handbediening;  ingespannen; optrekkoord, ketting, eindlooskoord, powerview met allerlei in te stellen standen + tijden via een tablet/smartphone, 24V electrisch, en zelfs monteren zonder te  schroeven in draai-kiepramen zoals true-fit en framefix.

Inkijk

Witte duette badkamer top-down geen inkijk
Duette 34

In veel situaties combineren we de mogelijkheid van privacy en stijl…

Door te kiezen voor een extra bediening, kun je ook de bovenkant laten zakken. Dit noemen we “top down-bottom up”. Hierdoor blijft er goed lichtinval via de bovenkant en de duette hang je op elke gewenste hoogte die jou genoeg privacy geeft.

Slaapkamers

Duette is perfect te gebruiken op slaapkamers. Duette is het meest verduisterende raamproduct dat er bestaat. En heb je gekozen voor een extra bediening? Dan kun je de bovenkant laten zakken voor het licht en blijf je volledig uit het zicht om overdag heen en weer naar de badkamer te lopen en om te kleden e.d.

Je kunt ook kiezen voor 2 duettes in 1 raam oftewel dag en nacht duette. Zo heb je overdag geen inkijk door vitrage-achtige dikte  en voor de nacht kun je de slaapkamer afsluiten met een verduisterende duette.

Wat is het verschil met Plissé

Een Duette lijkt veel op Plissé…Het systeem is volledig gelijk qua montage, techniek en mogelijkheden. Het grote verschil is dat Plissé 1 laag stof heeft en dat je daardoor de inwendige koorden in het zicht hebt. Kijk bij Plissé voor meer uitleg hierover.

Kooloos raambekleding is de grootste Luxaflex dealer in de regio en daarom hebben wij een afdeling volledig gevuld met alle producten en kunnen we de meeste bedieningsmogelijkheden laten zien en voelen.

Advies

Op internet moet je zoeken naar antwoorden op je vragen en ben je al gauw veel uren/avonden aan het zoeken en vergelijken. Dat kan veel beter en sneller … Kom bij ons langs.

Met de grote showroom in Voorthuizen kunnen wij je alle mogelijkheden laten zien en voelen op het gebied van raambekleding.

Voor elke aankleding van jouw raam of deur hebben we passende producten, om hier wegwijs in te worden helpen wij jou graag bij het maken van de juiste keuze. Want jij stelt vragen, maar wij ook. Daarbij luisteren wij naar alle kleine opmerkingen en reacties daardoor kunnen wij je adviseren.

Wij hebben uiteraard verschillende merken die je kunt vergelijken. Het is in onze winkel vrij makkelijk te bepalen omdat je daar alle materialen ziet en kunt voelen. Daardoor kom je bij ons altijd tot de juiste keuze.

Vakmanschap

Kooloos slapen & wonen beheerst dit vakmanschap van sinds 1996. Deze kennis en ervaring zit in onze handen, hart en nieren.  

Om veel “woon” plezier te hebben is het van groot belang om voor de juiste kwaliteit te kiezen. Met dit als uitgangspunt stellen wij ons assortiment samen. Zodat je er van op aan kunt dat je er jaren plezier van zult hebben.

Ben je in onze winkel dan duurder uit? Nee hoor, de hulp die we je hierbij geven is gratis en krijg je van ons cadeau.

Merken

Logo van Kooloos

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn weer “normaal” open. Maar omdat wij niet iedereen tegelijk kunnen helpen raden wij een afspraak aan.

Zo kunnen wij de drukte spreiden en jou de aandacht geven die je verdient.

Dus wil je graag ons persoonlijke advies, waar wij bekend om staan…

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel.

Eén van ons staat dan voor jou klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding bespreken we graag tijdens een winkelafspraak