Horren | Kooloos

Horren

Muggen horen buiten

Steeds meer last krijgen we ervan…muggen, vliegen, etc. Natuurlijk wil je toch graag je deur of raam openen om te ventileren of verkoelen. Wij maken Luxaflex horren op maat, zodat jij de beste oplossing hebt voor je huis. Frisse lucht komt binnen, maar muggen blijven buiten.

Haal de zomer in huis, houd de insecten buiten!

Luxaflex® Horren op maat voor elk kozijn, raam en deur

Wat voor raam je ook hebt, wij hebben voor bijna alle ramen een oplossing. Niet alleen functioneel, maar ook passend bij je interieur. Beschikbaar in zowel vlakgaas als plisségaas.

Hordeur op maat

Luxaflex plisse hor deur dubbele tuindeuren
Horren 17

Wij maken elke Luxaflex hordeur op maat, zodat deze past bij bijvoorbeeld jouw openslaande deuren naar de tuin of balkondeur. Dit is ook mogelijk bij een  hordeur voor openslaande deuren. Wij kunnen gebruik maken van een hordeur links + rechts die samen in 1 grote boven-onder lijst schuiven. Zo kun je zelf kiezen of je alleen de hor voor de loopdeur gebruikt of allebei als je de openslaande deuren beide open hebt. Dezelfde hordeur op maat kunnen wij natuurlijk ook maken voor een schuifpui hordeur.

Waarom een plissé hordeur?

Bij een plissé hordeur wordt het gaas niet opgerold maar gevouwen. Het voordeel van een plissé hordeur is dat de treklijst op elke gewenste stand kan blijven staan én dat de ondergeleider slechts 3 mm hoog is. Waardoor je niet struikelt en deze plissé hordeur ook nog eens rolstoelvriendelijk is. Deze hordeur kan tegen een stootje en is onze meest gekozen hordeur.

Je gebruikt een plissé hordeur bij een standaard deur, maar Luxaflex plisséhordeuren zijn ook uitermate geschikt als Plissé hordeur schuifpui en plissé hordeur openslaande deuren. Uiteraard plaatsen we deze plissé hordeur op maat.

Luxaflex plisse hordeur schuifpui schuifdeur
Horren 18

Horren tegen hooikoorts

Het is in veel van onze horren mogelijk om speciaal Polltex gaas te gebruiken. Dit gaas stoot pollen die hooikoorts veroorzaken af en deze komen dus niet via je het raam je slaapkamer in. Het afstoten van de pollen lijkt een beetje op het afstoten van twee tegenpolen bij magneten.

Rolhor

Luxaflex rolhor classic
Horren 19

Een rolhor raam is ideaal omdat je door deze rolhor op maat het hele jaar door je rolhor kunt gebruiken op het moment dat jij dat wilt. Met een oprolbare hor kun je heel makkelijk je raam verder openen of sluiten zonder dat je de hele hor eruit moet halen. Hierdoor kun je ook lekker je dekbed uit het raam hangen of een stofdoek uitkloppen.

Heb je een hoog raam waar je aan de bovenkant niet goed bij kunt, dan kun je ook voor een extra tussenstop kiezen in de Luxaflex rolhor op de hoogte die je wilt. Dit kun je ook gebruiken als je een dekbed uit het raam hangt en toch de rolhor zo ver mogelijk naar beneden houdt.

Luxaflex rolhor nova hoog raam
Horren 20

We hebben rolhorren voor bijna alle ramen waaronder ook speciale horren voor draai-kiepramen en dakraam rolhor.

vaste hor/inzet hor

Luxaflex vaste hor inzethor draai kiep raam
Horren 21

De op maat gemaakte vaste hor en inzethor bedekt jouw raam het hele jaar door. Zo kun je heerlijk genieten van de frisse lucht in je huis en ben je beschermd tegen ongewenste insecten terwijl je ongestoord alle ramen kunt openhouden. Onze Luxaflex inzet hor/vaste hor zijn altijd op maat gemaakt. Wij hebben ook een inzethor voor draai-kiepraam…zo hebben we altijd iets passend.

Kleuren

Elke hor wordt op maat gemaakt en de kleuren kun je ook nog zelf kiezen. Elk type raamhor en hordeur is er in een aantal kleuren profielen. Het is zelfs mogelijk om alle horren in een RAL-kleur te laten maken.

De kleur gaas kun je meestal kiezen uit grijs en zwart. In sommige gevallen kun je kiezen voor een extra makkelijke doorkijk, Polltex of een brede streep in het gaas.

Hordeur of elke tuin of elk balkon

Loop je ‘s zomers graag van binnen naar buiten de tuin in? We bieden verschillende horren op maat aan voor deuren. Ook voor schuifpuien, schuifdeuren, serres en erkers zijn er passende horren. Naast onze plissé- en rolhordeuren, is de scharnierende hordeur een praktische en stijlvolle oplossing bij openslaande terras- of balkondeuren.

Luxaflex hordeur terrasdeur op maat
Horren 22

Kom bij ons kijken naar de mogelijkheden en laat je adviseren. Zo weet je welke horren op maat het beste bij jou passen, of deze buiten of binnen kunnen worden geplaatst en wat het beste type gaas is.

Kooloos raambekleding is de grootste Luxaflex dealer in de regio en daarom hebben wij een afdeling volledig gevuld met alle producten en kunnen we de meeste bedieningsmogelijkheden laten zien en voelen.

Advies

Op internet moet je zoeken naar antwoorden op je vragen en ben je al gauw veel uren/avonden aan het zoeken en vergelijken. Dat kan veel beter en sneller … Kom bij ons langs.

Met de grote showroom in Voorthuizen kunnen wij je alle mogelijkheden laten zien en voelen op het gebied van raambekleding.

Voor elke aankleding van jouw raam of deur hebben we passende producten, om hier wegwijs in te worden helpen wij jou graag bij het maken van de juiste keuze. Want jij stelt vragen, maar wij ook. Daarbij luisteren wij naar alle kleine opmerkingen en reacties daardoor kunnen wij je adviseren.

Wij hebben uiteraard verschillende merken die je kunt vergelijken. Het is in onze winkel vrij makkelijk te bepalen omdat je daar alle materialen ziet en kunt voelen. Daardoor kom je bij ons altijd tot de juiste keuze.

Vakmanschap

Kooloos raambekleding beheerst dit vakmanschap van sinds 1996. Deze kennis en ervaring zit in onze handen, hart en nieren.  

Om veel “woon” plezier te hebben is het van groot belang om voor de juiste kwaliteit te kiezen. Met dit als uitgangspunt stellen wij ons assortiment samen. Zodat je er van op aan kunt dat je er jaren plezier van zult hebben.

Ben je in onze winkel dan duurder uit? Nee hoor, de hulp die we je hierbij geven is gratis en krijg je van ons cadeau.

Kooloos raambekleding is jou luxaflex dealer voor een hordeur op maat en raamhor op maat in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Putten, Hoevelaken, Apeldoorn, Scherpenzeel, Nijkerk, Amersfoort, Veenendaal, Gelderland en geheel Nederland.

Merken

Logo van Kooloos

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn weer “normaal” open. Maar omdat wij niet iedereen tegelijk kunnen helpen raden wij een afspraak aan.

Zo kunnen wij de drukte spreiden en jou de aandacht geven die je verdient.

Dus wil je graag ons persoonlijke advies, waar wij bekend om staan…

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel.

Eén van ons staat dan voor jou klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding bespreken we graag tijdens een winkelafspraak