Paneelgordijnen | Kooloos

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn zeer decoratief en komen mooi tot hun recht bij grotere ramen, openslaande deuren, schuifdeuren maar ook als scheidingswand.

De stofcollectie is net zo uitgebreid als bij de vouwgordijnen. Hierdoor is het ook heel mooi om panelen en vouwgordijnen met elkaar te combineren. De grote raampartij met een paneelgordijn en de kleinere ramen met vouwgordijnen van dezelfde stof

Een paneelgordijn bestaat uit meerdere, brede verticale panelen gordijnstof die los van elkaar te bedienen zijn. Met een paneelgordijn creëer je een strak uiterlijk. Doordat elk paneel voorzien kan worden van een andere stof zijn de mogelijkheden eindeloos. Het systeem oogt luxe, modern en luchtig, de gekozen stof bepaald de verdere sfeer.

Paneel gordijn
Paneelgordijnen 3

Makkelijk wasbaar

De stoffen panelen zijn door middel van klittenband eenvoudig eraf te nemen en weer terug te plaatsen. Dit is een groot gemak wanneer je de paneelgordijnen wilt wassen.

De paneelgordijnen zijn aan de bovenkant bevestigd in een soepel schuivende, aluminium rail. De panelen kunnen daardoor door middel van een koordmechanisme of trekstangen langs elkaar heen geschoven worden. De panelen zijn zo geconstrueerd dat ze in gesloten toestand een aantal centimeters over elkaar heen vallen, zodat inkijk niet mogelijk is.

Raamdecoratie-paneelgordijnen-03
Paneelgordijnen 4

Wij maken onze paneelgordijnen van dezelfde stof als gordijnen en inbetween en vouwgordijnen. Hierdoor kun je ook een hele mooi combinatie maken van paneel gordijnen bij de tuindeuren en vouwgordijnen van dezelfde stof in de andere ramen.

Onze stoffen afdeling is daarom vol met ontzettend veel stoffen van vitrage-achtige doorkijk, inbetween diktes, gesloten (privacy) stoffen en zelfs verduisterende stoffen. Ook in de structuren van de stof kun je alles kiezen naar wens van gladde stoffen tot grovere of linnen-look stoffen.

Zoals je merkt maken wij de paneelgordijnen op maat. Hierbij kunnen we zoveel kiezen. Waardoor je altijd een paneelgordijn naar jou wens, smaak en stijl krijgt.

Kooloos raambekleding is jouw schuivende paneel gordijnen dealer in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Putten, Hoevelaken, Apeldoorn, Scherpenzeel, Nijkerk, Amersfoort, Veenendaal, Gelderland en geheel Nederland.

Merken

Logo van Kooloos

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn weer “normaal” open. Maar omdat wij niet iedereen tegelijk kunnen helpen raden wij een afspraak aan.

Zo kunnen wij de drukte spreiden en jou de aandacht geven die je verdient.

Dus wil je graag ons persoonlijke advies, waar wij bekend om staan…

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel.

Eén van ons staat dan voor jou klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding bespreken we graag tijdens een winkelafspraak