Rolgordijnen | Kooloos

Rolgordijnen

Een tijdloze favoriet

Het design van onze rolgordijnen biedt talloze creatieve opties en slimme oplossingen.

Rolgordijnen zijn prijs technisch interessante raamproducten en tegelijkertijd kun je door te kiezen voor een mooi passende tint of patroon een gezellige sfeer creëren.

Dun luxaflex rolgordijn
Rolgordijnen 29

Rolgordijnen kun je kiezen in transparante stoffen met de doorkijk net zoals bij vitrage of inbetween. Maar natuurlijk kun je ook de inkijk meer belemmeren en toch het lichtinval behouden door te kiezen voor een dichter geweven stof.

Om een warmere sfeer te creëren hebben we nu ook stoffen zoals linnen structuur, fluweel en op de natuur geïnspireerde patronen en structuren.

Een slaapkamer maak je extra donker door te kiezen voor een verduisterende (licht dichte) rolgordijn.

Rolgordijnen houden aan de zijkant altijd een lichtkier. Als ook dit licht teveel is kunnen we zijprofielen plaatsen zodat ook hier het licht wordt weggenomen.

Wil je kiezen voor een mooie tint ? De keuze is reuze!

Rolgordijnen worden gewoonlijk bedient door een ketting aan de zijkant, maar we hebben ook de mogelijkheid om te kiezen voor SoftRaise… dan trek je het rolgordijn met je hand heel makkelijk de hoogte die je wilt. Wil je nog meer gemak? Dan kies je voor de elektrische rolgordijnen met een afstandbediening of via een app bedienen. Hierbij is het ook mogelijk om allerlei eigen voorkeuren en tijden in stellen of via smarthome.

NIEUW

LightLine rolgordijnen

Zacht roze luxaflex lightline rolgordijn naturel interieur
Rolgordijnen 32

LightLine rolgordijnen geven een mooie zachte lichtfiltering overdag. Dit speciale materiaal zorgt voor privacy als je het rolgordijn sluit en tegelijkertijd nog steeds profiteert van natuurlijk daglicht. Het design van LightLine wordt versterkt door de baleinen in verschillende kleuren en grote of minder grote onderlinge afstanden. Door het mixen en matchen kunnen we het personaliseren en laten passen in jouw woonstijl.

Badkamer rolgordijn luxaflex lightline raambekleding vochtige badkamer
Rolgordijnen 33

Het duurzame materiaal is bestand tegen vocht, warmte en zonlicht, hierdoor is het ideaal voor badkamers en keukens. Dit speciale rolgordijn materiaal is tevens UV-bestendig en gemakkelijk schoon te maken.

Door de gesloten structuur en tegelijkertijd licht doorlaatbaarheid geeft LightLine heel veel privacy in de avonden zonder een opgesloten gevoel te krijgen.

Privacy luxaflex lightline rolgordijn
Rolgordijnen 34

Je kunt LightLine rolgordijnen heel mooi toepassen in verschillende woonstijlen.

Global Living: Creëer een industriele look door de verschillende tinten uit dezelfde kleur en uitgesproken kleurkeuzes.

Nordic Living: Perfect voor Scandinavische interieurs, met op onze natuur geïnspireerde
kleuren en subtiele schaduweffecten die een serene achtergrond in het huis creëren

Luxury Living: Maak een designstatement en voeg een gevoel van luxe toe aan je huis met het uitgebreide pallet, op marmer geinspireerde patronen en designdetails.

______________________________________________________________

Akoestiek

In de huidige woontrends en met name in de nieuwbouw huizen is akoestiek iets om bij stil te staan. Goede akoestiek verbetert de communicatie, vermindert irritatie/stress waardoor je ook minder snel vermoeid bent. In onze nieuwste rolgordijn collectie hebben we stoffen die de akoestiek tot 60% geluidsabsorbtie.

Vlekbescherming

Er is een speciale afwerking gecreëerd waardoor je rolgordijnen langer mooi blijven en dus langer kunnen blijven hangen. Deze unieke coating heet StainStop en geeft extra bescherming tegen watergedragen vloeistoffen zoals cola, vruchtensap, koffie, thee, etc. Kom maar eens kijken welke mooie rolgordijnen we kunnen maken met StainStop.

Kies je voor een rolgordijn van Luxaflex? Dan kun je de montage steunen ook nog in verschillende kleuren afstemmen op de stof van je rolgordijn.

Luxaflex rolgordijn op deur spankabel
Rolgordijnen 41

Wil je een rolgordijn op de deur of draai-kiep ramen? Wij kunnen ook zorgen voor gespannen kabels als zijgeleiding, zodat het rolgordijn niet heen en weer zwaait tijdens het openen.

Zonder schroeven monteren

In kunststof kozijnen / draai-kiep ramen  wil je liever niet onnodig schroeven. Daar hebben we eventueel ook andere raamproducten voor die we zonder schroeven kunnen monteren

Kooloos is jouw rolgordijnen specialist in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Putten, Hoevelaken, Scherpenzeel, Nijkerk, Gelderland en geheel Nederland.

Merken

Logo van Kooloos

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn weer “normaal” open. Maar omdat wij niet iedereen tegelijk kunnen helpen raden wij een afspraak aan.

Zo kunnen wij de drukte spreiden en jou de aandacht geven die je verdient.

Dus wil je graag ons persoonlijke advies, waar wij bekend om staan…

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel.

Eén van ons staat dan voor jou klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding bespreken we graag tijdens een winkelafspraak