Twist Rolgordijnen | Kooloos

Twist Rolgordijnen

Stijlvolle controle van licht en privacy

Met Twist rolgordijnen kan je eenvoudig twee stoffen langs elkaar schuiven in een open, halfopen of volledig gesloten positie. Zo creëer je de perfecte uitstraling voor je raam, passend bij je stemming en sfeer en kan je spelen met lichtinval en privacy.

Duo rolgordijnen oftewel rolgordijnen met een TWIST.

Naturel twist duo rolgordijn
Twist rolgordijnen 13

Dit zijn trendy rolgordijnen die je op elk moment open en dicht kunt draaien door de horizontale banen langs elkaar te schuiven. Hiermee kun je op een sfeervolle manier het lichtinval of de inkijk naar je eigen wens aanpassen.

Trendy

De twist rolgordijnen zijn bekend om hun horizontale banen. Deze banen zijn er in verschillende breedtes, maar je kunt ook kiezen voor moderne vormen en grafische patronen. Zo is er altijd wel een Twist die bij jou past.

Grote keuze in stoffen en kleuren

Zacht mos groen twist duo rolgordijn
Twist rolgordijnen 14

Glimmende geweven patronen en luchtige transparanten. Pastelkleuren en natuurlijke groentinten, zacht blauw en aantrekkelijke roze looks. Maar natuurlijk ook de wittinten, naturellen en grijstinten. Voor elk interieur een passende kleur.

Al onze Twist rolgordijnen / duo rolgordijnen worden op maat gemaakt.

Bediening

Het is eenvoudig te bedienen met een ketting. Sinds kort is het ook mogelijk met een ingebouwde motor zodat je allerlei standen + tijden kunt instellen en bedienen via een tablet/smartphone, 

Zwart twist duo rolgordijn slaapkamer
Twist rolgordijnen 15

Kooloos raambekleding is de grootste Luxaflex dealer in de regio en daarom hebben wij een afdeling volledig gevuld met alle producten en kunnen we de meeste bedieningsmogelijkheden laten zien en voelen.

Advies

Op internet moet je zoeken naar antwoorden op je vragen en ben je al gauw veel uren/avonden aan het zoeken en vergelijken. Dat kan veel beter en sneller … Kom bij ons langs.

Met de grote showroom in Voorthuizen kunnen wij je alle mogelijkheden laten zien en voelen op het gebied van raambekleding.

Voor elke aankleding van jouw raam of deur hebben we passende producten, om hier wegwijs in te worden helpen wij jou graag bij het maken van de juiste keuze. Want jij stelt vragen, maar wij ook. Daarbij luisteren wij naar alle kleine opmerkingen en reacties daardoor kunnen wij je adviseren.

Wij hebben uiteraard verschillende merken die je kunt vergelijken. Het is in onze winkel vrij makkelijk te bepalen omdat je daar alle materialen ziet en kunt voelen. Daardoor kom je bij ons altijd tot de juiste keuze.

Vakmanschap

Kooloos raambekleding beheerst dit vakmanschap van sinds 1996. Deze kennis en ervaring zit in onze handen, hart en nieren.

Om veel “woon” plezier te hebben is het van groot belang om voor de juiste kwaliteit te kiezen. Met dit als uitgangspunt stellen wij ons assortiment samen. Zodat je er van op aan kunt dat je er jaren plezier van zult hebben.

Ben je in onze winkel dan duurder uit? Nee hoor, de hulp die we je hierbij geven is gratis en krijg je van ons cadeau.

Kooloos raambekleding is jouw Twist rolgordijn/duo rolgordijn dealer in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Putten, Hoevelaken, Apeldoorn, Scherpenzeel, Nijkerk, Amersfoort, Veenendaal, Gelderland en geheel Nederland.

Merken

Logo van Kooloos

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn weer “normaal” open. Maar omdat wij niet iedereen tegelijk kunnen helpen raden wij een afspraak aan.

Zo kunnen wij de drukte spreiden en jou de aandacht geven die je verdient.

Dus wil je graag ons persoonlijke advies, waar wij bekend om staan…

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel.

Eén van ons staat dan voor jou klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding bespreken we graag tijdens een winkelafspraak