Vouwgordijnen | Kooloos

Vouwgordijnen

Mooie materialen met de kwaliteit van Kooloos raambekleding

De combinatie van hout en stalen meubels/vloer met zachte vouwgordijnen maakt elk interieur meer spannend en geeft flair.

Vouwgordijnen zijn echte sfeermakers. Je ramen lijken wat kleiner en je sfeer wordt knusser. Natuurlijk wordt deze sfeer ook bepaalt door de kleur keuze en de dikte en structuur van de stof en het vouwgordijn systeem dat we kiezen.

Modern

Je kunt kiezen voor een moderne egale/gladde stof en dat combineren met een vouwgordijn systeem waarbij we de slag om en om opnemen. Vaak doen we hierbij de balein aan de kamerkant waardoor je een mooi strak vlak krijgt met horizontale accenten door de ingestikte baleinen.  Hierdoor wordt het ook het pakket ook iets minder dik, vooral bij hoge ramen of deuren.

Landelijk

Vouwgordijnen worden ook veel bij een landelijk interieur gekozen. Vaak kiezen we dan voor een Linnen structuur in de stof  of een andere grovere structuur. Vaak kiezen we hier voor het standaard vouwgordijn systeem omdat deze de knusheid van een landelijke of romantische sfeer benadrukken.

Natuurlijk kunnen we deze stijlen mixen en nog veel meer:

  • Transparante of gesloten stof
  • Baleinen aan kamerkant als accent of juist aan raamkant voor meer rust
  • Elke balein opnemen tijdens het optrekken voor meer slagen of juist om en om opnemen voor grotere strakkere vlakken.
  • Top-down bediening. Hiermee kunnen we de bovenkant laten zakken en komt er meer licht naar binnen terwijl je privacy behouden blijft.

Zoals je merkt maken wij ook de vouwgordijnen op maat. Hierbij kunnen we zoveel kiezen. Waardoor je altijd een vouwgordijn naar jou wens, smaak en stijl krijgt.

Onze stoffen afdeling is daarom vol met ontzettend veel stoffen van vitrage-achtige doorkijk, inbetween diktes, gesloten (privacy) stoffen en zelfs verduisterende stoffen.

gordijnen & vouwgordijnen & paneelgordijnen

Raamdecoratie-paneelgordijnen-03
Vouwgordijnen 29

Wij maken onze vouwgordijnen van dezelfde stof als gordijnen en inbetween. Hierdoor kun je ook een hele mooi combinatie maken van hangende gordijnen bij de tuindeuren en vouwgordijnen van dezelfde stof in de andere ramen.

Makkelijk wasbaar

Belangrijk dat je wel even aangeeft wat je wensen zijn. Als je de vouwgordijnen graag wilt kunnen wassen kunnen we daar met de stofkeuze rekening mee houden. De stof kan los gehaald worden van het systeem en dan in de wasmachine op het lichtste programma gewassen worden. De centrifuge bijna uitzetten en flink vochtig weer terug plaatsen op het vouwgordijn systeem. Je zult merken dat het zichzelf zal strijken doordat je het naar beneden hangend laten drogen en voila. Klusje geklaard.

Slaapkamer

Vouwgordijnen voor de slaapkamer kun je voeren, maar nog handiger is een stof die van zichzelf verduisterend is. Hiermee kun je de slaapkamer lekker donker maken en het helpt in de zomer en winter ook nog eens extra isoleren. Kom kijken naar onze grote collectie verduisterende vouwgordijnen. 

Raamdecoratie
Vouwgordijnen 30

Kooloos raambekleding is jouw vouwgordijn dealer in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Putten, Hoevelaken, Apeldoorn, Scherpenzeel, Nijkerk, Amersfoort, Veenendaal, Gelderland en geheel Nederland.

Merken

Logo van Kooloos

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn weer “normaal” open. Maar omdat wij niet iedereen tegelijk kunnen helpen raden wij een afspraak aan.

Zo kunnen wij de drukte spreiden en jou de aandacht geven die je verdient.

Dus wil je graag ons persoonlijke advies, waar wij bekend om staan…

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel.

Eén van ons staat dan voor jou klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding bespreken we graag tijdens een winkelafspraak