Avek boxsprings | Kooloos
Kooloos Slapen & Wonen

Avek boxsprings

Avek heeft voor iedereen een boxspring in een passende kwaliteit.

En dat begint bij deze boxspring Ninety die wederom het beste uit de test is gekomen bij de consumentenbond. Boxspring Ninety is een comfortabele & mooie boxspring voor een zeer toegankelijke prijs. waarbij je ook nog eens extra’s kado krijgt.

Avek-boxspring-ninety-beste-getest-consumentenbond

Nieuw: Noflik Ergo, het meest persoonlijke instelbare bed !

Voor een goede slaap en herstel van je lichaam is het belangrijk dat je lichaam zich goed kan ontspannen. Dit bereik je het beste met een lighouding waarbij de ruggengraat vrijwel recht is. Maar omdat de breedte van de heupen en schouders per persoon verschilt, kan het best lastig zijn om je ideale lighouding te bereiken. Daarom heeft Avek het Noflik Ergo systeem ontwikkeld.

Dit unieke systeem is onzichtbaar ingebouwd in de boxspring en heeft instelbare zones voor de heup en schouder. In beide zones kan je, onafhankelijk van elkaar, drukpunten en ondersteuning verhogen of verlagen. Daardoor laat het bed zich met één druk op de knop aanpassen aan vrijwel elk postuur en stel je met de afstandbediening het bed precies in op de gewenste lighouding. Mocht er in de loop van tijd iets in je persoonlijke omstandigheden of voorkeur veranderen, dan kun je het comfort altijd weer aanpassen.

Boxsprinig met instelbare schouder en heup zone

Het ligcomfort van de Noflik Ergo kunnen we naar ieders wens aanpassen maar ook de uitstraling. Of je nou kiest voor een gestoffeerd matras met topdek of 1 van onze vele losse matrassen. Wij maken de combinatie die bij jou past.

Een plek waar je lichaam ontspant

Noflik is een Fries woord en betekent aangenaam, prettig. En dat is precies wat een Noflik boxspring wil zijn: een aangename plek in huis waar je heerlijk kunt ontspannen en waar je ’s nachts geniet van een goede nachtrust.

Ontwerper Hans Daalder heeft de rust en puurheid van Friesland terug laten komen in de vormgeving. Ervaar de luxe van een Noflik boxspring zelf door bij ons te komen proefliggen.

Avek lichtgrijze boxspring noflik

Comfort op maat

Naast een mooie boxspring ligt de Noflik boxspring ook nog eens uitermate comfortabel. Omdat ieder mens uniek is, stellen wij bij Noflik comfort & stijl samen op maat. Zo kun je kiezen voor een Noflik boxspring met extra dik drielaags slaapcomfort. De royale combinatie van pocketbox, pocketveringmatras en luxe (pocket)topper staat garant voor weldadig genieten. Maar ook voor een tweelaags slaapsysteem waarbij je iets meer steun of stevigheid van je matras tegen je lichaam voelt. dit allemaal in diverse  hardheden, diverse comfortcombinaties, modellen en bedlengtes tot 240 cm. Helemaal afgestemd op uw wensen.

Oxspring noflik met achterwand stins Boxspring avek noflik met aw state verstelbaar(2)Avek noflik met achterwand pleats..

Heerlijke toppers

Kies uit verschillende luxe topmatrassen er is zelfs een topper met pocketveren. Welke Noflik topmatras je ook kiest, het maakt je bed extra comfortabel. Bovendien is een topmatras erg praktisch in het gebruik: je hoeft alleen deze relatief dunne toplaag op te maken, en keren is door het lichtere gewicht ook eenvoudig.

Kies je voor een verstelbare boxspring? Dan wordt de 2-persoons topper standaard met een split geleverd. Hierdoor blijven de rugdelen van een 2-persoons boxspringbed afzonderlijk verstelbaar.

Noflik Ergo, Noflik Fyn of Noflik royaal

Vindt je Noflik een mooie boxspring maar heb je geen behoefte aan instelbare zones?… geen probleem dan kiezen we voor Noflik royaal of de Noflik Fyn. Deze is speciaal bedoeld voor mensen die een iets minder hoog bed wensen, maar geen concessies aan kwaliteit willen doen. De Noflik boxspring is er nu dus ook in een 8 cm lagere uitvoering.

Noflik boxspring detail bedpoot
Avek boxsprings 23

Slapen volgens jouw wensen

Bijna een derde van je leven breng je slapend door. Een goede nachtrust is onmisbaar voor je geestelijke en lichamelijke gezondheid. Het is zelfs een van onze eerste levensbehoeften. Een bed dat past bij jou en jouw slaapwensen, is dus geen overbodige luxe. Ieder mens is uniek, net als iedere slaapwens. Daarom bieden we een breed scala aan mogelijkheden. Met verschillende hardheden, maten, verstelbaarheid, stoffen en modellen, creëer je jouw bed op maat. Nadat je bij ons je bed hebt samengesteld, maken de vakmensen van Avek deze op maat in onze hun fabriek in Friesland.

Avek Boxspring Simmer

Avek simmer sfeer mg 2587

FRIS EN FIT ONTWAKEN MAAKT JE DAG GOED

De Simmer boxspring is geïnspireerd op de verfrissende Hollandse zomers. In een Simmer ontwaak je fris omdat het een extra goed ventilerend bed is, met een ademende spiraalbodem onder de luchtige pocketveerboxspring en pocketveermatras. In dit bedklimaat voelt iedereen zich prettig. Bovendien heeft Simmer een mooie uitstraling, ondersteunt, ventileert, omarmt, en voelt zeer prettig aan.

Fris ontwaken

Zoals gezegd hebben Avek Simmer boxspringbedden een duurzame spiraalbodem met een extra open structuur als basis. De boxspring kan hierdoor aan de onderzijde optimaal ‘ademen’ en ventileren. Dit draagt bij aan een prettig en fris bedklimaat. Hierdoor is Simmer één van de best ventilerende bedden ter wereld. Transpiratievocht wordt snel afgevoerd, en maakt plaats voor schone lucht. Je bed voelt fris en aangenaam. Huisstofmijt en schimmels krijgen minder kans. Wist je dat we gedurende de nacht een kwart tot een halve liter vocht per persoon verliezen? Als je daarbij stil staat, dan is het belang van een goede ventilatie al heel snel duidelijk. Bovendien gaat een goed geventileerd bed langer mee. 

Extra ventilerend bed boxspring avek simmer

4-Voudig ondersteuningsvermogen

Een Simmer boxspringcombinatie heeft maar liefst 4 comfortabel verende en ondersteunende lagen die bijdragen aan het bijzondere Simmer comfort: 1. de dwarsgespannen spiraalbodem als basis, 2. de pocketvering in de Simmer boxspring, 3. de pocketvering met afdeklagen in de matras, en 4. de comfortabele topmatras mét comfortzones. Deze unieke combinatie van ventilatie en 4-voudige ondersteuning zorgt voor een weldadig comfortabele slaapbeleving. 

Topmatras met natuurlijke materialen

De topmatras van de Simmer is een extra comfortabele toplaag, voorzien van comfortzones. Natuurlijke materialen, waaronder Tencel en wol in de tijk, en natuurlatex of Talalay Nature in de kern, dragen bij aan een fris, comfortabel en aangenaam bedklimaat. Een topmatras is daarbij ook nog eens handig in het gebruik: je hoeft alleen deze toplaag van het bed op te maken, en keren is door het lichtere gewicht eenvoudig. De 2-persoons topper is ook leverbaar met split, speciaal bedoeld voor de elektrisch verstelbare Simmer.

Avek topper latex natuurlatex topdekmatras

Fraaie uitstraling

Bijzondere vormgeving, een doordachte constructie, en gebruik van hoogwaardige materialen. Hierdoor krijgt de Simmer boxspring haar luxe en royale uitstraling. Een collectie fraaie stoffen zorgt ervoor dat alle onderdelen in de gewenste kleur en sfeer kunnen worden uitgevoerd. Bovendien is er keuze uit drie luxe achterwanden. Zo kun je de Simmer boxspring geheel naar eigen smaak samenstellen.

Avek boxspring simmer met dei achterwand Boxspring simmer met horizontale banen-vakken Bboxpsring simmer met genopte achterwand twirre

Het gemak van een verstelbaar bed

Net als al onze boxspringbedden zijn Nofilk, Ergo, Simmer, Fier en boxspring 1927 ook te verkrijgen als een elektrisch verstelbare boxspring, dan breng je het bed met een druk op de knop eenvoudig naar de gewenste stand met een draadloze RF afstandsbediening. Een verstelbaar bed is handig als je in bed een boek wilt lezen, even lekker wilt ontspannen of het lichaamlijk nodig hebt. Daarbij hebben we nog verschillende andere tips waarbij je het kunt gebruiken bijvoorbeeld zoals het opmaken van het bed… vraag ons eventueel naar al deze tips.

Avek Boxspring Fier

Avek boxspring fier met achterwand styl

Doordacht design

Boxspring Fier is een bijzondere boxspring met unieke designelementen. Het bed wordt gedragen door opvallende ‘black chrome’ designpoten, in een hoogte van 15 cm. De onderbox heeft een ranke rand, wat samen met de zwevende achterwand bijdraagt aan een luchtige uitstraling. Door de iets hogere bedpoten en de zwevende achterwanden kun je gemakkelijker schoonmaken onder je bed, en dat is wel zo prettig. Je kunt bij Fier uiteraard kiezen uit een groot aantal fraaie stoffen en kleuren, voor een uitstraling die past bij jouw smaak en interieur.

Boxspring fier bedpoot

De ademende boxspring

Boxspring Fier zorgt voor optimale ventilatie door integratie van een sterke dwarsgespannen spiraalbodem in de box. De extra open structuur van het spiraalnetwerk laat je bed optimaal ‘ademen’. Een goede ventilatie van je bed is erg belangrijk voor de kwaliteit van je nacht. In een goed doorlucht bed heb je minder snel een klam gevoel, je slaapt prettiger en ontwaakt heerlijk fris! Een droog en fris bed is daarbij niet alleen comfortabeler, het gaat ook nog eens langer mee.

De basis van elk Fier bed is de unieke ventilatiebox met geïntegreerde dwarsgespannen spiraalbodem en een kern van pocketveren. De bijbehorende pocketveringmatrassen zijn leverbaar in drie verschillende hardheden, zodat er altijd een Fier matras is dat bij je past. De topmatrassen vormen een extra comfortlaag voor je bed naast de hardheid van je ondersteunende matras kun je ook hier kiezen voor een iets steviger ligging of voor iets soepeler comfort. 

Avek blauwe boxpring fier met achterwand flak Avek groene boxspring fier met achterwand horizontale streep line Avek boxspring fier met achterwand met vierkante vakken byld

Fiere achterwanden

Ontwerper Hans Daalder heeft voor Fier drie zwevende achterwanden ontwikkeld: de Flak, de Line en de Byld. De zwevende achterwandconstructie geeft de Fier een lichtvoetig karakter. Samen met een keuze uit de uitgebreide collectie stoffen bepaal je met je favoriete achterwand de uitstraling van het bed. Naast het juiste comfort stel je zo je eigen Fier op maat samen, passend bij je interieur en helemaal naar jouw wensen.

Avek Boxspring 1927

DRIELAAGS BEDCOMFORT VOOR EEN AANTREKKELIJKE PRIJS

Avek Boxspring 1927 is een comfortabel bed met een aangename prijs, die met aandacht en vakmanschap in onze eigen fabriek in Nederland wordt gemaakt. De naam 1927 verwijst naar het oprichtingsjaar van ons bedrijf en is geïntroduceerd tijdens het 80-jarig bestaan van Avek, Vanwege het succes is deze boxspring gebleven.

Avek antraciet grijze boxspring 1927 recht model original   Avek cognac kleur boxspring 1927 schuin      Avek groene boxspring 1927 stripe

Je eigen 1927

Want iedereen heeft andere wensen. Daarom kun je bij ons kiezen uit verschillende modellen, bedmaten, poten en stoffen. Je kunt kiezen uit verschillende hardheden en je kunt nog verder upgraden met het materiaal van je topdekmatras. De basis van elk 1927 boxspringbed is de goed ondersteunende boxspring met een duurzame pocketveringen.

Boxspring 1927 is een complete boxspring met een zeer aantrekkelijke setprijs! Laat je overtuigen door bij ons te liggen en te voelen.

Nieuw: Boxspring 1927 met voetborden

Als je van geborgenheid houdt, dan is de Avek Boxspring 1927 met voetborden misschien iets voor jou. Door het voetbord worden matras en topmatras meer ‘opgesloten’, waardoor ze vrijwel niet kunnen verschuiven. Je dekbed laat zich ook wat makkelijker instoppen aan het voeteneind.

Boxspring Ninety als beste getest

Best-geteste-boxspring-consumentenbond-avek-ninety

Avek bestaat inmiddels ruim 90 jaar. Om dit te vieren is er de boxspring Ninety samengesteld. Dit is een extra luxe boxspring op basis van de original 1927 met vele extra’s zoals gratis LED leeslampjes en gratis in- en uitstapverlichting. En daarbij hoort de luxe Ninety achterwand. Al deze extra’s krijg je kado t.w.v. €510,-.

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn weer “normaal” open. Maar omdat wij niet iedereen tegelijk kunnen helpen raden wij een afspraak aan.

Zo kunnen wij de drukte spreiden en jou de aandacht geven die je verdient.

Dus wil je graag ons persoonlijke advies, waar wij bekend om staan…

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel.

Eén van ons staat dan voor jou klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding bespreken we graag tijdens een winkelafspraak

Logo van Kooloos

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.