Auping boxsprings | Kooloos
Kooloos Slapen & Wonen

Auping boxsprings

Wat maakt een Auping boxspring anders?

Auping boxsprings verstelbare auping Auping boxsprings ventilerende boxspring auping

Een Auping boxspring is anders dan alle anderen omdat de onderzijde van de boxspring voorzien is van een spiraalbodem. Dit geeft extra comfort in de boxspring. Op deze manier kies je voor comfort/ondersteuning in elke laag en staat ultiem slaapcomfort en duurzaamheid centraal. Tevens door het gebruik van deze spiraalbodem in de Auping Boxspring creëer je optimale ventilatie in het gehele bed. Dit komt doordat de spiraalbodem voor 80% een open stuctuur heeft waardoor warmte en transpiratie veel snelle weg kunnen. Hierdoor geef je geen prettige leefruimte aan huisstofmijt/schimmels en blijft jouw boxspring & matras in topconditie.

Bed Revive

Goedkoopste auping bed revive

Een sterk bed met de looks van een boxspring

Met het Revive bed krijg je voor een scherpe basisprijs een bed van Auping… een solide basis, zowel in de bedbodem als in de matras. Het bed bestaat uit een spiraalbodem met een gestoffeerde hoes die de uitstraling van een boxspring geeft.

Boxspring Original

Auping boxspring original

De perfecte basis

Ervaar het slaapcomfort van een hotel in je eigen slaapkamer. Met de Original boxspring kies je voor de perfecte basis, omdat deze boxspring uitstekende ondersteuning en stabiliteit geeft door de spiraalbodem en de pocketveren in de box. Kies een gestoffeerde matras in combinatie met een topper of kies een matras.

 • Keuze uit 5 verschillende hoofdborden en 1 voetbord
 • Verschillende formaten stoffen.
 • Deelbaar optioneel
 • Hoofd- en voetbord
 • Diverse stoffen

Beste bed-boxspring van consumentenbond -beste getest-

“Beste uit de test”

Goed Nieuws! Auping boxspring Original met het comfortmatras en comfort topper is als beste getest door de consumentenbond.

Dit voorjaar kwam Auping  boxspring Original als “beste uit de test”. Naast steun scoort deze boxspring extra hoog op levensduur en ventilatie. een Auping boxspring onderscheidt zich doordat ze als basis van de boxspring een spiraalbodem hebben. Deze stalen basis heeft een open structuur voor de extra ventilatie én gaat levenslang mee, daarop worden de pocketveren geplaatst voor dat specifieke boxspring gevoel, gevolgd door de boxspringmatrassen en topdekmatras. Je hebt een uitgebreide keuze in modellen, structuren, kleuren én ligcomfort. Bij een elektrische verstelbare boxspring krijg je er zelfs een anti-snurkfunctie en slimme wekker bij in.

Vind jij het lastig om te bepalen welke boxspring goed zou zijn? De consumentenbond heeft de technische kant voor je getest. (maar wat jij lekker vind liggen of specifieke details die jou lichaam nodig hebben kan de consumentenbond niet weten, daar helpen wij je mee verder.

Boxspring Criade

Auping boxspring criade

De eye-catcher in jouw slaapkamer

Een prachtige boxspring voor design lovers. Een opvallend en uniek stalen design frame. Waardoor het in zijn geheel minder hoog is dan de traditionele boxsprings. Hiermee speelt de Criade boxspring in op de trend van de slankere boxsprings. Kies een gestoffeerde matras in combinatie met een topper of kies een matras.

 • Keuze uit 10 kleuren voor het frame
 • Keuze uit 4 verschillende hoofdborden en 3 voetborden
 • Diverse formaten
 • Diverse stoffen
 • Verstelbaar

Een boxspring kopen met een Auping boxspring matras

Een Auping boxspring in combinatie met een boxspring matras gaat altijd in combinatie met een topper. De boxspringmatras bepaalt welke ondersteuning goed voor je is en met de topper bepaal je wat je fijn vindt liggen.

Waarom is een Auping boxspring de juiste keuze?

Auping is een kwaliteitsmerk van boxsprings. Jouw Auping boxspring biedt je alle comfort die je wensen kan. Naast honderdduizenden consumenten vertrouwen ook veel hotels op de kwaliteit van onze Auping boxsprings.

De voordelen van een Auping boxsprings:

 • Auping boxsprings zijn kwalitatief door hoogwaardige materialen. Een Auping boxspring gaat daardoor langer mee.
 • Dankzij de kwaliteit en opbouw van de matrialen hoef je Auping matrassen en toppers nooit te keren of te draaien.
 • Door de spiraalbodem die aan de onderkant van de boxspring de basis is, ventileert de boxspring goed.
 • Fixeersysteem dat ervoor zorgt dat de matras en topper niet ten opzichte van elkaar gaan schuiven.
 • Alle hoofdborden zijn rondom gestoffeerd waardoor ze ook vrij in een ruimte geplaatst kunnen worden.
 • Auping boxsprings zijn leverbaar met boxspringmatrassen of onze witte matrassen.
 • Een Auping boxspring is verkrijgbaar vlak of elektrisch verstelbaar.
 • De goede ondersteuning komt mede uit de Auping boxspringbox, ook in de boxspringbox zitten pocketveren verwerkt.

Boxspring design

Natuurlijk staat voor Auping bovenaan dat een boxspring van topkwaliteit moet zijn, zodat je er uitgerust in wakker wordt en je elke dag weer vol energie begint. De sfeer in je slaapkamer heeft eveneens grote invloed op een goed nachtrust. Auping blinkt al jaren uit in design. Dit levert zowel eigentijdse, als tijdloze en kwalitatief hoogstaande ontwerpen op.

Auping boxspring criade plain met voeteneinde voetbord antraciet zwart 300x300   Auping boxspring criade bend met voetbord voeteneinde 300x300   Auping boxspring criade plain rood 300x298  Auping_original_boxspring naturel beige creme  Blauwe auping_original boxspring hoofdbord line

We draaien in onze slaap gemiddeld 30 keer per nacht. Daarnaast verliezen we zo’n 350 cc vocht. Voor optimaal slaapcomfort is het van groot belang dat een boxspring daarop is ingesteld. Een boxspring moet het lichaam goed ondersteunen en optimaal ventileren. Auping biedt slaapcomfort op het hoogste niveau en combineert jarenlange expertise met de nieuwste ontwikkelingen, waardoor de boxsprings optimale ondersteuning bieden en voor een zeer goede ventilatie zorgen. Productontwikkelaars en ergonomen werken nauw samen om de boxspring zo goed mogelijk op jouw lichaam af te stemmen. Hierbij zijn gewicht, lengte en de ondersteuning van de wervelkolom bepalend.

Wil je meer weten over Auping matrassen?…

Auping matrassen klik hier

Wil je meer weten over Auping bedden?…

Auping bedden klik hier

Wil je meer weten over Auping bedbodems?…

Auping bedbodem spiraalbodem klik hier

Service

Klantvriendelijkheid staat voorop bij Kooloos slapen & wonen. We bieden u zekerheden: slaapgarantie, persoonlijk slaapadvies, gecertificeerde slaapadviseurs, proefslaapservice, gratis check-up van het huidige bed, thuis ophalen voor winkelbezoek, gratis montage en bezorgen, afvoeren van uw oude bed/matras. Kom eens langs in de winkel, eventueel buiten de reguliere openingstijden.

Kooloos slapen & wonen is uw Auping boxspring dealer in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Putten, Apeldoorn, Hoevelaken, Scherpenzeel, Nijkerk, Amersfoort, Veenendaal, Gelderland en geheel Nederland.

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn weer “normaal” open. Maar omdat wij niet iedereen tegelijk kunnen helpen raden wij een afspraak aan.

Zo kunnen wij de drukte spreiden en jou de aandacht geven die je verdient.

Dus wil je graag ons persoonlijke advies, waar wij bekend om staan…

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel.

Eén van ons staat dan voor jou klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding bespreken we graag tijdens een winkelafspraak

Logo van Kooloos

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.