Auping boxsprings | Kooloos
Kooloos Slapen & Wonen

Auping boxsprings

Auping boxsprings

Mooie cijfers van de consumentenbond…

Auping Original boxspring | Als beste getest
De Auping Original boxspring met Deluxe matras (medium) en Deluxe topper is door de Consumentenbond als beste getest.

Met een mooie score van een 7 is de Original boxspring wederom de winnaar van de boxspringtest die in juli 2021 door de Consumentenbond is uitgevoerd.

De Original boxspring met Deluxe matras en Deluxe topper scoorde bijzonder goed op levensduur, namelijk een 9,1. Je kunt dus heerlijk lang van deze boxspring genieten.

 

Consumentenbond beste uit test auping boxspring original

Wat maakt een Auping boxspring anders?

Auping boxsprings verstelbare auping Auping boxsprings ventilerende boxspring auping

Een Auping boxspring is anders dan alle anderen omdat de onderzijde van de boxspring voorzien is van een spiraalbodem. Dit geeft extra comfort in de boxspring. Op deze manier kies je voor comfort/ondersteuning in elke laag en staat ultiem slaapcomfort en duurzaamheid centraal. Door het gebruik van deze spiraalbodem in de Auping Boxspring creëer je optimale ventilatie in het gehele bed. Dit komt doordat de spiraalbodem voor 80% een open stuctuur heeft waardoor warmte en transpiratie veel snelle weg kunnen. Hierdoor blijft jouw boxspring & matras in topconditie.

Boxspring Tone

Grijze auping boxspring tone

Een sterke boxspring met een slank design

Met deze boxspring Auping Tone krijg je voor een scherpe basisprijs alles waar een Auping boxspring voor staat… Mooi design en een solide basis, zowel in de boxspring als in de matras en eventueel de topdekmatras. Door haar vorm, de lage boxspring met het metalen frame past de Tone boxspring perfect in de trend van slanke bedden.

 • Stalen frame met ronde poten gepoedercoat in één van 5 Auping kleuren
 • ondersteunende boxspring in 20 mooie kleuren
 • Zacht hoofdbord, prachtig afgewerkt met dubbele stiknaden
 • Comfortabel 5-zone matras afgewerkt met een bies
 • Luxe topper van geperforeerd natuurlatex

Boxspring Original

Auping boxspring original

De perfecte basis

Ervaar het slaapcomfort van een hotel in je eigen slaapkamer. Met de Original boxspring kies je voor de perfecte basis, omdat deze boxspring uitstekende ondersteuning en stabiliteit geeft door de spiraalbodem en de pocketveren in de box. Kies een gestoffeerde matras in combinatie met een topper of kies een matras.

 • Keuze uit 5 verschillende hoofdborden en 1 voetbord
 • Verschillende formaten stoffen.
 • Deelbaar optioneel
 • Hoofd- en voetbord
 • Diverse stoffen

Boxspring Criade

Auping boxspring criade

De eye-catcher in jouw slaapkamer

Een prachtige boxspring voor design lovers. Een opvallend en uniek stalen design frame. Waardoor het in zijn geheel minder hoog is dan de traditionele boxsprings. Hiermee speelt de Criade boxspring in op de trend van de slankere boxsprings. Kies een gestoffeerde matras in combinatie met een topper of kies een matras.

 • Keuze uit 10 kleuren voor het frame
 • Keuze uit 4 verschillende hoofdborden en 3 voetborden
 • Diverse formaten
 • Diverse stoffen
 • Verstelbaar

Een boxspring kopen met een Auping boxspring matras

Een Auping boxspring in combinatie met een boxspring matras gaat altijd in combinatie met een topper. De boxspringmatras bepaalt welke ondersteuning goed voor je is en met de topper bepaal je wat je fijn vindt liggen.

Waarom is een Auping boxspring de juiste keuze?

Auping is een kwaliteitsmerk van boxsprings. Jouw Auping boxspring biedt je alle comfort die je wensen kan. Naast honderdduizenden consumenten vertrouwen ook veel hotels op de kwaliteit van onze Auping boxsprings.

De voordelen van een Auping boxsprings:

 • Auping boxsprings zijn kwalitatief door hoogwaardige materialen. Een Auping boxspring gaat daardoor langer mee.
 • Dankzij de kwaliteit en opbouw van de matrialen hoef je Auping matrassen en toppers nooit te keren of te draaien.
 • Fixeersysteem dat ervoor zorgt dat de matras en topper niet ten opzichte van elkaar gaan schuiven.
 • Alle hoofdborden zijn rondom gestoffeerd waardoor ze ook vrij in een ruimte geplaatst kunnen worden.
 • Auping boxsprings zijn leverbaar met boxspringmatrassen of onze witte matrassen.
 • Een Auping boxspring is verkrijgbaar vlak of elektrisch verstelbaar.
 • De goede ondersteuning komt mede uit de Auping boxspringbox, ook in de boxspringbox zitten pocketverenverwerkt.
 • Door de spiraalbodem die aan de onderkant bevestigd is, ventileert de boxspring goed.

Boxspring design

Natuurlijk staat voor Auping bovenaan dat een boxspring van topkwaliteit moet zijn, zodat je er uitgerust in wakker wordt en je elke dag weer vol energie begint. De sfeer in je slaapkamer heeft eveneens grote invloed op een goed nachtrust. Auping blinkt al jaren uit in design. Dit levert zowel eigentijdse, als tijdloze en kwalitatief hoogstaande ontwerpen op.

Auping boxspring criade plain met voeteneinde voetbord antraciet zwart 300x300   Auping boxspring criade bend met voetbord voeteneinde 300x300   Auping boxspring criade groen 300x300   Auping boxspring criade plain rood 300x298

We draaien in onze slaap gemiddeld 30 keer per nacht. Daarnaast verliezen we zo’n 350 cc vocht. Voor optimaal slaapcomfort is het van groot belang dat een boxspring daarop is ingesteld. Een boxspring moet het lichaam goed ondersteunen en optimaal ventileren. Auping biedt slaapcomfort op het hoogste niveau en combineert jarenlange expertise met de nieuwste ontwikkelingen, waardoor de boxsprings optimale ondersteuning bieden en voor een zeer goede ventilatie zorgen. Productontwikkelaars en ergonomen werken nauw samen om de boxspring zo goed mogelijk op jouw lichaam af te stemmen. Hierbij zijn gewicht, lengte en de ondersteuning van de wervelkolom bepalend.

Wil je meer weten over Auping matrassen?…

Auping matrassen klik hier

Wil je meer weten over Auping bedbodems?…

Auping bedbodem spiraalbodem klik hier

Service

Klantvriendelijkheid staat voorop bij Kooloos slapen & wonen. We bieden u zekerheden: slaapgarantie, persoonlijk slaapadvies, gecertificeerde slaapadviseurs, proefslaapservice, gratis check-up van het huidige bed, thuis ophalen voor winkelbezoek, gratis montage en bezorgen, afvoeren van uw oude bed/matras. Kom eens langs in de winkel, eventueel buiten de reguliere openingstijden.

Kooloos slapen & wonen is uw Auping boxspring dealer in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Putten, Apeldoorn, Hoevelaken, Scherpenzeel, Nijkerk, Amersfoort, Veenendaal, Gelderland en geheel Nederland.