Auping bedbodems | Kooloos
Kooloos Slapen & Wonen

Auping bedbodems

Bedbodems voor jouw bed

Elk lichaam is anders. Daarom heeft Auping spiraalbodems gemaakt voor deze verschillen. Van alle bedbodems heeft de spiraalbodem de meest open structuur. Maar liefst 80% van de spiraalbodem zorgt ervoor dat schone en frisse lucht kan ventileren. Op deze Auping bedbodem wordt het matras en lichaam gelijkmatig ondersteund. De spiraalbodems zijn geschikt voor bijna elk bedmodel en verkrijgbaar in verschillende formaten. Met name in combinatie met auping matrassen zorgen de spiraalbodems voor een uitstekende ventilatie. Zo word je fris en uitgerust wakker. En ben je klaar voor een nieuwe dag.

AUPING nights, BETTER days.

Vlakke spiraalbodem

De vlakke spiraalbodem is een dwarsgespannen spiraalbodem. Deze Auping bedbodem zorgt voor een unieke ventilatie en ondersteuning.

Auping bedbodem vlakke auping spiraalbodem 1

Handverstelbare spiraalbodem

De hand verstelbare spiraalbodem heeft een rug- en voetendeel die met de hand kunnen worden versteld. Deze spiraalbodem geeft een unieke ondersteuning en ventilatie dankzij de dwarsgespannen spiraalbodem.

Auping bedbodem auping 1 motorige spiraalbodem rug benen verstelbaar

1-Motorige spiraalbodem

De 1-motorige spiraalbodem is een spiraalbodem waarbij het rugdeel elektrisch te bedienen is. Dit bedien je door middel van een draadloze handset en het voetendeel met de hand kan worden versteld. Het ruime zitdeel van de spiraalbodem zorgt ervoor dat de matras zich goed kan vormen. Hierdoor zit je tijdens het verstellen extra comfortabel.

Auping bedbodem 1 motorige auping spiraalbodem rug benen verstelbaar

2-Motorige spiraalbodem

De 2-motorige spiraalbodem is een spiraalbodem waarbij zowel het rugdeel als voetendeel elektrisch te bedienen zijn. Dit bedien je door middel van een draadloze handset. Het ruime zitdeel van de spiraalbodem zorgt ervoor dat de matras zich goed kan vormen. Hierdoor zit je tijdens het verstellen extra comfortabel.

Auping bedbodem 2 motorige auping spiraalbodem rug benen verstelbaar

3-Motorige spiraalbodem

De 3-motorige spiraalbodem is een spiraalbodem waarbij zowel het rugdeel, voetendeel en hoofd- nekgedeelte elektrisch te bedienen zijn.Dit bedien je door middel van een draadloze handset. Het verstellen van hoofd-nekgedeelte geeft extra steun tijdens lezen of televisie kijken. Het ruime zitdeel van de spiraalbodem zorgt ervoor dat de matras zich goed kan vormen. Hierdoor zit je tijdens het verstellen extra comfortabel.

Auping bedbodem auping spiraalbodem met 3 motoren rub benen nek hoofd verstelbaar

Wil je meer weten over Auping matrassen?…

Auping matrassen klik hier

Wil je meer weten over Auping bedden?…

Auping bedden klik hier

Wil je meer weten over Auping boxsprings?…

Auping boxspring klik hier 3

Service

Klantvriendelijkheid staat voorop bij Kooloos slapen & wonen. We bieden u zekerheden: slaapgarantie, persoonlijk slaapadvies, gecertificeerde slaapadviseurs, proefslaapservice, gratis check-up van het huidige bed, thuis ophalen voor winkelbezoek, gratis montage en bezorgen, afvoeren van uw oude bed/matras. Kom eens langs in de winkel, eventueel buiten de reguliere openingstijden.

Kooloos slapen & wonen is uw Auping spiraal bodem dealer in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Putten, Apeldoorn, Hoevelaken, Scherpenzeel, Nijkerk, Amersfoort, Veenendaal, Gelderland en geheel Nederland.

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn weer “normaal” open. Maar omdat wij niet iedereen tegelijk kunnen helpen raden wij een afspraak aan.

Zo kunnen wij de drukte spreiden en jou de aandacht geven die je verdient.

Dus wil je graag ons persoonlijke advies, waar wij bekend om staan…

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel.

Eén van ons staat dan voor jou klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding bespreken we graag tijdens een winkelafspraak

Logo van Kooloos

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.