Auping bedbodems | Kooloos
Kooloos Slapen & Wonen

Auping bedbodems

Bedbodems voor jouw bed

Elk lichaam is anders. Daarom heeft Auping spiraalbodems gemaakt voor deze verschillen. Van alle bedbodems heeft de spiraalbodem de meest open structuur. Maar liefst 80% van de spiraalbodem zorgt ervoor dat schone en frisse lucht kan ventileren. Op deze Auping bedbodem wordt het matras en lichaam gelijkmatig ondersteund. De spiraalbodems zijn geschikt voor bijna elk bedmodel en verkrijgbaar in verschillende formaten. Met name in combinatie met auping matrassen zorgen de spiraalbodems voor een uitstekende ventilatie. Zo word je fris en uitgerust wakker. En ben je klaar voor een nieuwe dag.

AUPING nights, BETTER days.

Vlakke spiraalbodem

De vlakke spiraalbodem is een dwarsgespannen spiraalbodem. Deze Auping bedbodem zorgt voor een unieke ventilatie en ondersteuning.

Handverstelbare spiraalbodem

De hand verstelbare spiraalbodem heeft een rug- en voetendeel die met de hand kunnen worden versteld. Deze spiraalbodem geeft een unieke ondersteuning en ventilatie dankzij de dwarsgespannen spiraalbodem.

1-Motorige spiraalbodem

De 1-motorige spiraalbodem is een spiraalbodem waarbij het rugdeel elektrisch te bedienen is. Dit bedien je door middel van een draadloze handset en het voetendeel met de hand kan worden versteld. Het ruime zitdeel van de spiraalbodem zorgt ervoor dat de matras zich goed kan vormen. Hierdoor zit je tijdens het verstellen extra comfortabel.

2-Motorige spiraalbodem

De 2-motorige spiraalbodem is een spiraalbodem waarbij zowel het rugdeel als voetendeel elektrisch te bedienen zijn. Dit bedien je door middel van een draadloze handset. Het ruime zitdeel van de spiraalbodem zorgt ervoor dat de matras zich goed kan vormen. Hierdoor zit je tijdens het verstellen extra comfortabel.

3-Motorige spiraalbodem

De 3-motorige spiraalbodem is een spiraalbodem waarbij zowel het rugdeel, voetendeel en hoofd- nekgedeelte elektrisch te bedienen zijn.Dit bedien je door middel van een draadloze handset. Het verstellen van hoofd-nekgedeelte geeft extra steun tijdens lezen of televisie kijken. Het ruime zitdeel van de spiraalbodem zorgt ervoor dat de matras zich goed kan vormen. Hierdoor zit je tijdens het verstellen extra comfortabel.

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mededeling m.b.t. Corona

Uit voorzorg tegen Corona verspreiden wij de drukte op de afdelingen…

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel. Een van ons staat dan voor u klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding en vloeren bespreken we graag tijdens een winkelafspraak

Uiteraard hebben wij hiervoor hygi├źnische voorzorgsmaatregelen getroffen.

Wij vragen je niet naar de winkel te komen bij griep- of verkoudheidsverschijnselen + Covid bij jouw of iemand uit je directe omgeving.

Daarnaast vragen wij je, om ons in te lichten voordat onze medewerkers bij jou thuis komen.

Bij geen bijzonderheden ben je meer dan welkom in de winkel en komen wij graag bij jou thuis!