Auping bedbodems | Kooloos
Kooloos Slapen & Wonen

Auping bedbodems

Auping bedbodems

Bedbodems voor jouw bed

Elk lichaam is anders. Daarom heeft Auping spiraalbodems gemaakt voor deze verschillen. Van alle bedbodems heeft de spiraalbodem de meest open structuur. Maar liefst 80% van de spiraalbodem zorgt ervoor dat schone en frisse lucht kan ventileren. Op deze Auping bedbodem wordt het matras en lichaam gelijkmatig ondersteund. De spiraalbodems zijn geschikt voor bijna elk bedmodel en verkrijgbaar in verschillende formaten. Met name in combinatie met auping matrassen zorgen de spiraalbodems voor een uitstekende ventilatie. Zo word je fris en uitgerust wakker. En ben je klaar voor een nieuwe dag.

AUPING nights, BETTER days.

Vlakke spiraalbodem

De vlakke spiraalbodem is een dwarsgespannen spiraalbodem. Deze Auping bedbodem zorgt voor een unieke ventilatie en ondersteuning.

Handverstelbare spiraalbodem

De hand verstelbare spiraalbodem heeft een rug- en voetendeel die met de hand kunnen worden versteld. Deze spiraalbodem geeft een unieke ondersteuning en ventilatie dankzij de dwarsgespannen spiraalbodem.

1-Motorige spiraalbodem

De 1-motorige spiraalbodem is een spiraalbodem waarbij het rugdeel elektrisch te bedienen is. Dit bedien je door middel van een draadloze handset en het voetendeel met de hand kan worden versteld. Het ruime zitdeel van de spiraalbodem zorgt ervoor dat de matras zich goed kan vormen. Hierdoor zit je tijdens het verstellen extra comfortabel.

2-Motorige spiraalbodem

De 2-motorige spiraalbodem is een spiraalbodem waarbij zowel het rugdeel als voetendeel elektrisch te bedienen zijn. Dit bedien je door middel van een draadloze handset. Het ruime zitdeel van de spiraalbodem zorgt ervoor dat de matras zich goed kan vormen. Hierdoor zit je tijdens het verstellen extra comfortabel.

3-Motorige spiraalbodem

De 3-motorige spiraalbodem is een spiraalbodem waarbij zowel het rugdeel, voetendeel en hoofd- nekgedeelte elektrisch te bedienen zijn.Dit bedien je door middel van een draadloze handset. Het verstellen van hoofd-nekgedeelte geeft extra steun tijdens lezen of televisie kijken. Het ruime zitdeel van de spiraalbodem zorgt ervoor dat de matras zich goed kan vormen. Hierdoor zit je tijdens het verstellen extra comfortabel.

Wil je meer weten over Auping matrassen?…

Wil je meer weten over Auping boxsprings?…

Service

Klantvriendelijkheid staat voorop bij Kooloos slapen & wonen. We bieden u zekerheden: slaapgarantie, persoonlijk slaapadvies, gecertificeerde slaapadviseurs, proefslaapservice, gratis check-up van het huidige bed, thuis ophalen voor winkelbezoek, gratis montage en bezorgen, afvoeren van uw oude bed/matras. Kom eens langs in de winkel, eventueel buiten de reguliere openingstijden.

Kooloos slapen & wonen is uw Auping spiraal bodem dealer in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Putten, Apeldoorn, Hoevelaken, Scherpenzeel, Nijkerk, Amersfoort, Veenendaal, Gelderland en geheel Nederland.

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn open op afspraak

Onze werkzaamheden aan huis gaan gewoon door.

Omdat wij in de winkel maar beperkt mensen mogen ontvangen gaan we ook door met andere opties:

Advies, stalen en bestellingen bezorgen wij bij jou thuis of mag je afhalen.

Uiteraard zijn wij telefonisch bereikbaar en zullen wij de berichten en email behandelen.

Spreek een bericht in via 0342-473662 of stuur een email (met jouw telefoonnummer) Dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te overleggen.