Auping matrassen | Kooloos
Kooloos Slapen & Wonen

Auping matrassen

Small auping bodytype a mattress ngm   Small auping bodytype i mattress ngm   Small auping bodytype x mattress ngm   Small auping bodytype y mattress ngm

NIEUW: de beste matrassen voor élk lichaam

4 Bodytypes

De matrassen serie (Evolve, Elysium en Elite) is zo succesvol omdat er rekening wordt gehouden met de meeste lichaamsvormen. En ergonomisch onderzoek laat zien dat de juiste zone verdeling in matrassen de beste ondersteuning kan geven. Daarom is er nu een matrassen serie zodat we voor elk lichaam een perfect matras hebben met de juiste steun.

Er is gekeken naar de meest voorkomende 4 Bodytypes elk in 3 verschillende hardheden voor extra steun of juist soepelheid. Deze 12 verschillende matrassen kunnen we nog persoonlijker op jouw lichaam afstemmen door te kiezen uit 3 verschillende comfortlagen (Evolve, Elysium, Elite). Dat zijn dus 36 matrassen, allemaal afgeleid van de 4 meest voorkomende lichaamsvormen. 

Auping bed met elite matras
Auping matrassen 30

Small auping bodytypes x print cmyk dtp jpg  Body X: Het ideale matras voor bredere schouders + heupen. Dit matras hebben we in verschillende stevigheden passend bij jouw postuur en gewicht.

Small auping bodytypes a print cmyk dtp jpg Body A: een perfect matras voor smalle schouders, een smalle taille en bredere heupen. Zo krijgt jouw hele lichaam de juiste steun en geeft jouw heupen ruimte zonder pijnlijke drukplekken. Type A hebben we in verschillende stevigheden (soft, medium, firm) passend bij jouw postuur en gewicht.

Small-auping_bodytypes_i_ Body I: In elk matras zit een zone verdeling, zodat het matras zich op de juiste plaatsen vormt naar je lichaam. Maar wanneer je een wat rechter of juist wat ronder postuur hebt zonder extra brede schouders + heupen. Dan geeft Type I overal een redelijk gelijkmatige steun die je lichaam nodig heeft. Passend bij jouw postuur en gewicht hebben we verschillende stevigheden.

Auping_bodytypes_y_ Body Y: Heb jij juist bredere schouders of ben jij gevoelig op je schouders (of nek). Dan biedt Type Y door de extra soepele schouderzone de uitkomst. De rest van je lichaam wordt op de juiste zones weer extra ondersteund. Ook Type Y is er in verschillende stevigheden die passen bij jouw postuur en gewicht.

Auping matrashoes elysium
Auping matrassen 31

Slapen mét een goede toekomst

Dit is hét begin van een NIEUWE TOEKOMST op het gebied van slapen. 

Auping Evolve, is het eerste circulaire matras te wereld.

Oude matrassen zijn lastig te recyclen doordat ze uit zoveel verschillen aan elkaar gelijmde materialen bestaat. Auping matras Evolve en Elysium zijn matrassen zonder schuim en zonder lijm. Keer op keer kunnen alle ingrediënten worden gerecycled  tot een nieuw matras. De cirkel blijft rond gaan op een gelijke kwaliteit…dat is Circulair.

Auping evolve en Elysium zijn niet alleen goed voor het milieu, het is ook heel goed voor je nachtrust. Door het weglaten van schuim is het matras extra ventilerend. Dat is fijn, want hierdoor lig je lekker, transpireer je minder en slaap je vaster.

Auping evolve matras
Auping matrassen 32
Beste ventilerende matras

Per nacht verlies je 350ml vocht. Daarom is het belangrijk om te slapen op een goed ventilerend matras. In Auping Evolve en Elysium wordt geen schuim gebruikt maar een volledig opengewerkt en veerkrachtig 3-d materiaal, waardoor het optimaal ventileert.

Lekker comfort én gaat lang mee

De comfortlaag in dit matras Evolve wordt gemaakt van een 3-d structuur in verschillende variaties. Hierdoor blijft je matras lekker zacht en ontstaan er géén kuilen. Vocht en transpiratie is normaal de boosdoener in het achteruit gaan van de kwaliteit en levensduur van je matras. Transpiratie heeft hier nu geen invloed meer op.

Auping matras evolve i, y, a, x
Auping matrassen 33
Uitbreiding voor nóg meer comfort

Het succes verhaal van de matrassen Evolve is inmiddels uitgebreid met extra luxe voor nog gedetailleerder comfort.

Auping Elysium: Voor de comfortlaag in dit matras zijn er de unieke Harmony-pocs ontwikkeld. Dit zijn 836 mini pocketveren die zorgen voor drukverdeling en extra soepel comfort bovenop de tussenlaag van een open 3-d structuur en de ondersteunende pocketveren. Vocht en transpiratie is normaal de boosdoener in het achteruit gaan van de kwaliteit en levensduur van de comfortlaag in je matras. Transpiratie heeft hier nu geen invloed meer op. Auping matras Elysium is ook 100% circulair recyclebaar.

Auping matras elysium

Auping Elite: is een combinatie van de circulaire Evolve gecombineerd met een bovenlaag van Vita Talalay latex. Hierdoor wordt het een heerlijk matras om niet op te liggen, maar erín. Vita Talalay is de meest duurzame latex soort die er bestaat. Dit zorgt ervoor dat het Elite matras niet alleen veerkrachtig is maar ook heerlijk zacht. Om dit gevoel extra goed tot zijn recht te laten komen is er nog een extra laagje toegevoegd. Deze laag bestaat uit allemaal ruitvormige kussentjes dicht op je lichaam en noemen we Welcompadd. Auping matras Elite is 80% Circulair + 20% recyclebaar.

Auping matras elite

Ben je toe aan een nieuw matras en een milieuvriendelijke toekomst of wil je gewoon een lekker matras die lang goed blijft? Auping matras Evolve, Elysium, Elite een matras dat ook écht lekker ligt. Nieuwsgierig geworden naar dit unieke matras? Kom langs, want dat wil je toch voelen en vergelijken?

Is een circulair matras, Hygienisch?

Sommige mensen kunnen zich zorgen maken of het hergebruik van de circulaire matrassen wel schoon en hygienisch zou zijn. Jazeker! Nieuwschierig hoe dat dan gaat? bekijk hier het filmpje…

Au[ping matras evolve hygiene

Auping matras kopen

Als je kiest voor kwaliteits matrassen dan kies je voor Auping. Een matras van Auping ondersteunt je en is gemaakt voor de vorm van heeeel veel verschillende mensen. Matrassen van Auping ondersteunen je rug en zijn soepeler bij je schouders en heupen zodat er een juiste verdeling van ondersteuning en contourvorming ontstaat.

Voor een goede nachtrust en herstelt lichaam moet je het juiste matras kopen. Een Auping matras is zo’n kwaliteitsmatras. Alle Auping matrassen zijn verkrijgbaar als eenpersoons matras, tweepersoonsmatras, in verschillende breedtes, lengtes en hardheden. Je kunt verschillende soorten matrassen kopen. Harde matrassen en zachte matrassen. Dik, dun, warm of koud: wat je persoonlijke voorkeur ook is, wij bieden elke slaper een goede nachtrust.
Wat het beste matras voor jou is? Kom bij ons voelen en samen met onze Auping matrasadviseur ben je er zo achter!

Auping matras elite, elysium, evolve, adagio, inizio, revive
Auping matrassen 34

De voordelen van Auping circulaire matrassen:

  • Deze matrassen ventileren actief en voeren vocht af. Dat houdt je bed schoon en fris.
  • Alle matrassen hebben een kern van pocketveren die optimale ondersteuning bieden, waardoor je soepel en gemakkelijk draait.
  • De comfortlagen zijn gemaakt van duurzaam 3D- ventilerende materialen zoals Vent-tex, mini pocketveren (Harmony-pocs) of Vita talalaylatex, exclusief voor Auping. Dit zorgt voor een prettig liggevoel van veerkracht en zachtheid.
  • De matrastijk is de buitenste laag van de matras. Bij Auping krijg je afritsbare tijken, deze zijn wasbaar, ademend en zacht.
  • De Auping matras draaien of keren is niet nodig. Deze matrassen zijn zorgvuldig laag voor laag opgebouwd zodat ze optimaal ventileren en de juiste ondersteuning bieden. Echte kwaliteitsmatrassen kopen doe je bij Auping!

Auping kwaliteit voor een scherpe prijs…

Voor wie de kwaliteit van Auping zoekt tegen een scherpe prijs kan kiezen voor matras Revive, Inizio en Adagio. Goed slapen op een comfortabel matras die past op elke bedbodem. (Zonder de nieuwe cirlculaire ontwikkelingen)

Matras Revive

Dit is het voordeligste Auping matras. Dit matras is in eerste instantie ontwikkeld voor hotels e.d. na bewezen kwaliteit is dit matras nu ook verkrijgbaar in de winkels. Het is een 3 zone pocketveer matras en een afdeklaag van comfortschuim. Matras Revive heeft een stevig ligcomfort.

Goedkoop auping matras revive
Auping matrassen 35

Matras Inizio

Dit matras is een comfortabel 3 zone matras. Het matras bestaat uit pocketveren en heeft een zachte Welcompadd® laag, verwerkt in de tijk. Dit zorgt voor extra comfort. Matras Inizio kun je kiezen in de hardheid soft, medium en firm.

Auping matras adagio 90x200Auping matras kwaliteit auping matras adagio 1

Matras Adagio

Dit matras is verdeeld in 5 verschillende zones voor een betere ondersteuning. Het matras bestaat uit hoge DPPS pocketveren, een extra ventilerende Vent-tex ® comfortlaag én een afdeklaag van Perfo latex. Matras Adagio is verkrijgbaar in verschillende hardheden soft, medium en firm.

Auping-matras-adagio-90x200-80x200 Auping-matras-kwaliteit-auping-matras-adagio-1

Een Auping topper verwent je

Met een Auping topmatras kies je voor extra comfort en gemak. Met een topmatras van Auping verwen je jezelf, dit dunnere matras leg je als extra laag op je matras. De materialen die hierin worden gebruikt vormen zich heerlijk naar je lichaam en onder deze topper voel je de perfecte ondersteuning van je (Auping) matras.

Auping topper met split naad
Auping matrassen 36
Auping topmatras met split naad

En het gemak? Met onze speciale hoeslakens maak je het topdek matras. heel gemakkelijk en licht op. Daarbij heb je waarschijnlijk gekozen voor allebei een eigen ondersteunend matras. De eventuele naad in het midden verstop je onder deze topdek matras. Kies je voor een verstelbare set? Maak dan gebruik van een topdek matras met SPLIT… Hiermee kun je het ruggedeelte van beide bedden verstellen zonder de ander verder blijf je zoveel mogelijk het gevoel van 1 groot matras houden. Hieronder noemen we de verschillende soorten.

Topper Comfort

Auping topmatras comfort topper
  • Comfortlaag HR schuim

De Comfort topper voldoet aan alle hoge Auping standaarden voor ligcomfort en ventilatie. Deze topper heeft een medium lig comfort. De topper heeft ademend materiaal aan de onderkant en dit loopt door tot de zijkant voor extra ventilatie. Optioneel kun je kiezen voor een afritsbare hoes die wasbaar is.

Topper Deluxe

De topper Deluxe bestaat uit hoogwaardig geperforeerde latex (Latex Perfo). Dit zorgt voor een heerlijk zacht gevoel en goede veerkracht. De topper heeft ademend materiaal aan de onderkant en dit loopt door tot de zijkant voor extra ventilatie. Standaard heeft deze Deluxe topper een afritsbare bovenkant, zodat je deze gemakkelijk kunt wassen.

Auping topmatras comfort deluxe topper
  • Comfortlaag Latex Perfo
  • Afritsbare wasbare tijk

Topper Prestige

Het ultieme ligcomfort vind je in de Prestige topper. Deze topper heeft ademend materiaal aan de onderkant en dit loopt tot de zijkant voor extra ventilatie. Ook de tijk van Topper Prestige is afritsbaar/wasbaar. Deze topper is 10 cm hoog en is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen: Rich, Natural en visco. Het verschil hierin is de soepelheid. Dit moét je voelen..heerlijk. Kom langs en kies jou favoriet.

Auping topmatras prestige visco topper
  • Comfortlaag Latex Pura of Visco
  • Afritsbare wasbare tijk

Wil je meer weten over Auping boxsprings?…

Auping boxspring klik hier 3

Wil je meer weten over Auping bedden?…

Auping bedden klik hier

 

Wil je meer weten over Auping bedbodems?…

Auping bedbodem spiraalbodem klik hier

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn weer “normaal” open. Maar omdat wij niet iedereen tegelijk kunnen helpen raden wij een afspraak aan.

Zo kunnen wij de drukte spreiden en jou de aandacht geven die je verdient.

Dus wil je graag ons persoonlijke advies, waar wij bekend om staan…

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel.

Eén van ons staat dan voor jou klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding bespreken we graag tijdens een winkelafspraak

Logo van Kooloos

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.