Auping matrassen | Kooloos
Kooloos Slapen & Wonen

Auping matrassen

Auping matrassen

Matrassen

Voor een goede nachtrust en herstelt lichaam moet je het juiste matras kopen. Een Auping matras is zo’n kwaliteitsmatras. Alle Auping matrassen zijn verkrijgbaar als eenpersoons matras, tweepersoonsmatras, in verschillende breedtes, lengtes en hardheden. Je kunt verschillende soorten matrassen kopen. Harde matrassen en zachte matrassen. Dik, dun, warm of koud: wat je persoonlijke voorkeur ook is, wij bieden elke slaper een goede nachtrust.
Wat het beste matras voor jou is? Kom bij ons voelen en samen met onze Auping matrasadviseur ben je er zo achter!

Matras Inizio

Beter slapen op een heerlijk comfortabel en ventilerend matras met 3 comfortzones, die past op elke bedbodem. Voor wie de kwaliteit van Auping zoekt tegen een scherpe prijs.

Matras Adagio

De matras die nauwkeurig de contouren van je lichaam volgt. Je ligt heerlijk comfortabel en de matras is zeer veerkrachtig. De Adagio heeft zelfs 5 comfortzones.

Matras Cresto

Cresto is een ware kwaliteitsimpuls voor je slaap dankzij 5 zones, met soepele ondersteuning voor de schouders. Duurzaam Latex Pura maakt deze matras extra zacht en veerkrachtig.

Matras Maestro

Maestro verenigt meesterlijk ligcomfort met optimale ondersteuning. Naast de 5 zones biedt de Auping Maestro dubbele ondersteuning in de schouderzone.

Matras Vivo

Topmodel Vivo, verrijkt met alle opties, is dé keus voor wie de allerhoogste eisen stelt. Ventilatie en ligcomfort zijn optimaal; met 5 zones in het hart van deze matras plus een ondersteunende schouderzone en een aparte soepele heupzone.

NIEUW: Matras Evolve

Dit is hét begin van de NIEUWE TOEKOMST op het gebied van slapen. 

Auping Evolve, is het eerste circulaire matras te wereld.

Oude matrassen zijn lastig te recyclen doordat ze uit zoveel verschillen aan elkaar gelijmde materialen bestaat. Auping matras Evolve is een matras zonder schuim en zonder lijm. Keer op keer kunnen alle ingrediënten worden gerecycled  tot een nieuw matras. De cirkel blijft rond gaan op een gelijke kwaliteit…dat is Circulair.

Auping evolve is niet alleen goed voor het milieu, het is ook heel goed voor je nachtrust. Door het weglaten van schuim is het matras extra ventilerend. Dat is fijn, want hierdoor lig je lekker, transpireer je minder en slaap je vaster.

Beste ventilerende matras

Per nacht verlies je 350ml vocht. Daarom is het belangrijk om te slapen op een goed ventilerend matras. In Auping Evolve wordt geen schuim gebruikt maar een volledig opengewerkt en veerkrachtig 3-d materiaal, waardoor het optimaal ventileert.

Lekker comfort én gaat lang mee

De comfortlaag in dit matras wordt gemaakt van een 3-d structuur in verschillende variaties. Hierdoor blijft je matras lekker zacht en ontstaan er géén kuilen. Vocht en transpiratie is normaal de boosdoener in het achteruit gaan van de kwaliteit en levensduur van je matras. Transpiratie heeft hier nu geen invloed meer op.

Ben je toe aan een nieuw matras en een milieuvriendelijke toekomst of wil je gewoon een lekker matras die lang goed blijft? Auping matras Evolve; een volledig circulair matras, dat ook écht lekker ligt. Nieuwsgierig geworden naar dit unieke matras? Kom langs, want dat wil je toch voelen en vergelijken?

sterkste matras recyclebaar Auping Evolve

Auping matras kopen

Als u kiest voor kwaliteits matrassen dan kiest je voor Auping. Een matras van Auping ondersteunt je en het lig comfort voelt stevig aan. Matrassen van Auping ondersteunen je rug en zijn soepeler bij je schouders en heupen zodat er een juiste verdeling van ondersteuning en contourvorming ontstaat.

De voordelen van Auping matrassen:

  • Deze matrassen ventileren actief en voeren vocht af. Dat houdt je bed schoon en fris.
  • Alle matrassen hebben een kern van DPPS® pocketveren die optimale ondersteuning bieden, waardoor je soepel en gemakkelijk draait.
  • De comfortlagen zijn gemaakt van duurzaam natuurlatex, exclusief voor Auping. Dit zorgt voor een prettig liggevoel van veerkracht en zachtheid.
  • De matrastijk is de buitenste laag van de matras. Bij Auping kun je kiezen voor afritsbare tijken. Deze zijn wasbaar, ademend en zacht. Een warme en koele tijk afwisselen per seizoen? Dat kan! Bij de luxematrassen zit de rits zelfs aan de bovenzijde. Hierdoor is de tijk nog makkelijker te wisselen en schoon te maken.
  • De Auping matras draaien of keren is niet nodig. Deze matrassen zijn zorgvuldig laag voor laag opgebouwd zodat ze optimaal ventileren en de juiste ondersteuning bieden. Echte kwaliteitsmatrassen kopen doe je bij Auping!

Een Auping topper verwent je

Met een Auping topmatras kies je voor extra comfort en gemak. Met een topmatras van Auping verwen je jezelf, dit dunnere matras leg je als extra laag op je matras. De materialen die hierin worden gebruikt vormen zich heerlijk naar je lichaam en onder deze topper voel je de perfecte ondersteuning van je (Auping) matras.

En het gemak? Met onze speciale hoeslakens maak je het topdek matras. heel gemakkelijk en licht op. Daarbij heb je waarschijnlijk gekozen voor allebei een eigen ondersteunend matras. De eventuele naad in het midden verstop je onder deze topdek matras. Kies je voor een verstelbare set? Maak dan gebruik van een topdek matras met SPLIT… Hiermee kun je het ruggedeelte van beide bedden verstellen zonder de ander verder blijf je zoveel mogelijk het gevoel van 1 groot matras houden. Hieronder noemen we de verschillende soorten.

Topper Comfort

  • Comfortlaag HR schuim

De Comfort topper voldoet aan alle hoge Auping standaarden voor ligcomfort en ventilatie. Deze topper heeft een medium lig comfort. De topper heeft ademend materiaal aan de onderkant en dit loopt door tot de zijkant voor extra ventilatie. Optioneel kun je kiezen voor een afritsbare hoes die wasbaar is.

Topper Deluxe

De topper Deluxe bestaat uit hoogwaardig geperforeerde latex (Latex Perfo). Dit zorgt voor een heerlijk zacht gevoel en goede veerkracht. De topper heeft ademend materiaal aan de onderkant en dit loopt door tot de zijkant voor extra ventilatie. Standaard heeft deze Deluxe topper een afritsbare bovenkant, zodat je deze gemakkelijk kunt wassen.

  • Comfortlaag Latex Perfo
  • Afritsbare wasbare tijk

Topper Prestige

Het ultieme ligcomfort vind je in de Prestige topper. Deze topper heeft ademend materiaal aan de onderkant en dit loopt tot de zijkant voor extra ventilatie. Ook de tijk van Topper Prestige is afritsbaar/wasbaar. Deze topper is 10 cm hoog en is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen: Rich, Natural en visco. Het verschil hierin is de soepelheid. Dit moét je voelen..heerlijk. Kom langs en kies jou favoriet.

  • Comfortlaag Latex Pura of Visco
  • Afritsbare wasbare tijk

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn open op afspraak

Onze werkzaamheden aan huis gaan gewoon door.

Omdat wij in de winkel maar beperkt mensen mogen ontvangen gaan we ook door met andere opties:

Advies, stalen en bestellingen bezorgen wij bij jou thuis of mag je afhalen.

Uiteraard zijn wij telefonisch bereikbaar en zullen wij de berichten en email behandelen.

Spreek een bericht in via 0342-473662 of stuur een email (met jouw telefoonnummer) Dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te overleggen.