Beka Boxsprings | Kooloos
Kooloos Slapen & Wonen

Beka Boxsprings

Hoe druk je dag ook was… Alles valt van je af in een Beka bed.

Ken je dat gevoel? De lange, drukke dag die van je afglijdt en plaats maakt voor rust en geborgenheid? Dat gevoel wil Beka je met een boxspring schenken. Door de top in slaaptechniek te combineren met vakmanschap en oog voor detail. Zo wordt jouw Beka bed …. de beste plek ter wereld.

Lekker slapen beka   Lekkerste boxspring bed beka

Beka geeft je een plaats waar slaapcomfort, stijl en rust elkaar vinden. Zo’n plaatst is zóveel meer dan een bed. Het is de plaats waar je tot jezelf komt, nog eventjes wat leest, knuffelt, bemint, indut, soest, snoezelt, wegdroomt en vooral geniet van een diepe en herstellende slaap. Een knusse plek die beschermt en beschut. Waar je ’s ochtends uitgerust je ogen opent, klaar voor een nieuwe dag.

Boxspring-bedden van Beka staan naast ergonomisch slapen en vernieuwing ook voor esthetiek en smaak. Boxspring, hoofdbord, matrassen, stoffen en poten: alle elementen passen op een harmonieuze manier bij elkaar en zijn naar eigen keuze samen te stellen.

Beka is een begrip in België, het bekendste merk op het gebied van slapen. Ze zijn dit geworden door altijd te blijven kiezen voor kwaliteit en blijven perfectioneren. Beka is al 20 jaar hofleverancier, een titel die ze echt verdienen.

Beka boxsprings keuze boxspring hoofdborden Beka boxsprings verschillende poten en kleuren voor

Beka zorgt al sinds 1935 voor kwaliteit in Boxspring en Matrassen.

Steeds weer op zoek naar ergonomische  verbeteringen en innoveren met materialen. Een succesvol voorbeeld hiervan is de huidige GELTEX®-technologie. Het summum van slaapcomfort door een mooie combinatie van pocketveermatrassen met GELTEX® inside. GELTEX® is een innovatieve, gepatenteerde mix van hoogelastische gel en luchtdoorlatend high resilience materiaal en biedt u optimale drukverdeling, uitstekende ondersteuning en maximale ventilatie. U voelt direct het verschil met een ander matras. Uw hele lichaam wordt tot in detail gedragen door het GELTEX® materiaal. Deze matrassen zijn er in verschillende hardheden en vormt een perfecte combinatie op een Beka boxspring. Ook wanneer u kiest voor gestoffeerde matrassen en een topdekmatras is Beka met GELTEX® een perfecte keuze.

ONTDEK HOE GELTEX® HET VERSCHIL MAAKT

Om je te helpen in de zoektocht naar de perfecte matras, heeft Beka® de Slaapdriehoek® ontwikkeld. Een gezond slaapsysteem voldoet namelijk aan drie criteria: ventilatie, drukverdeling en ondersteuning. De nieuwe GELTEX® is het enige schuim dat voldoet aan alle drie de criteria.

Beka boxsprings ventilatie matrassen

OPTIMALE VENTILATIE

Met zijn luchtdoorlatend schuim en open celstructuur, reguleert GELTEX® jouw slaapklimaat door een goede ventilatie. Het schuim voert de warmte van je lichaam en transpiratievocht af, nog voor je het zelf merkt. Dit bevordert niet alleen de nachtrust, het verbetert de kwaliteit van je slaap én zorgt voor een langere levensduur van jouw matras.

IDEALE DRUKVERDELING

Het nieuwe GELTEX® schuim creëert een speciaal drukverlagend, elastisch  oppervlak dat zich automatisch aanpast aan elke beweging van je lichaam. Zo draai je ‘s nachts soepel, zonder je slaap te verstoren.

CORRECTE ONDERSTEUNING

Om je spieren te ontspannen en je wervelkolom te laten herstellen na een lange dag, biedt GELTEX® ondersteuning aan heel jouw lichaam. Het ‘slow resilient schuim’ past zich aan je slaaphouding aan. Zo krijgt je rug de juiste steun, waar en wanneer het nodig is. Na een comfortabele nacht, ontwaak je vol energie, klaar voor een nieuwe dag.

Door de jaren heen bleven we ons GELTEX® schuim continu verbeteren, met een sterke nadruk op een langere levensduur en een zo duurzaam mogelijk productieproces. Het resultaat? Twee extra criteria die we vandaag kunnen toevoegen aan de Slaapdriehoek®:

DUURZAAMHEID

Het GELTEX® schuim wordt gemaakt met veel respect en verantwoordelijkheid voor het milieu. Beka® streeft naar duurzaamheid in elke fase van het productieproces: zoals het vermijden productieafval, ecologische designprincipes toepassen en gebruiken maken van de revolutionaire nieuwe grondstof CO2 polyol. Het resultaat? Tot 1/7 van de traditionele grondstoffen op basis van ruwe olie worden vervangen. Daardoor worden problematische CO2-uitstoten vermeden. Bovendien zijn onze GELTEX® matrassen makkelijker te ontmantelen na gebruik. Ze worden ook hergebruikt in nieuwe producten. Dat is beter voor het milieu. Én voor ons allemaal.

EEN LANGERE LEVENSDUUR

Het nieuwe GELTEX® schuim heeft een veel betere weerstand tegen vocht, warmte en lichaamsdruk. Terwijl matrassen normaal gezien door de jaren heen aan comfort verliezen, blijven de comforteigenschappen van GELTEX® constant. Onderzoek in ons slaaplaboratorium heeft duidelijk uitgewezen dat nieuwe GELTEX® matrassen een langere levensduur hebben, terwijl de slaapkwaliteit constant blijft. Zo geniet je nóg langer van het befaamde GELTEX® comfort.

Wil je meer weten over Beka bedden met opbergruimte?

Beka bedden met opbergruimte

Wij bieden zekerheid

Klantvriendelijkheid staat voorop bij Kooloos slapen & wonen. Wij bieden u zekerheden: slaapgarantie, persoonlijk slaapadvies, gecertificeerde slaapadviseurs, proefslaapservice, gratis check-up van het huidige bed, thuis ophalen voor winkelbezoek, gratis montage en bezorgen, afvoeren van uw oude bed/matras. Kom eens langs in de winkel, eventueel buiten de reguliere openingstijden.

Kooloos slapen & wonen is uw Beka boxspring dealer in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Putten, Hoevelaken, Scherpenzeel, Nijkerk, Gelderland en geheel Nederland.

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn weer “normaal” open. Maar omdat wij niet iedereen tegelijk kunnen helpen raden wij een afspraak aan.

Zo kunnen wij de drukte spreiden en jou de aandacht geven die je verdient.

Dus wil je graag ons persoonlijke advies, waar wij bekend om staan…

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel.

Eén van ons staat dan voor jou klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding bespreken we graag tijdens een winkelafspraak

Logo van Kooloos

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.