Bezoek onze showroom - Kooloos Slaapspecialist

Laat je persoonlijk adviseren in onze showroom

Via internet moet je zoeken naar antwoorden op je vragen… Wij luisteren, stellen vragen waar je zelf misschien niet aan denkt, laten je alles zien én voelen. Wij helpen jou met het maken van de juiste keuze.

Maak vandaag een afspraak met onze experts.

Het beste matras voor iedereen bestaat niet want… iedereen is anders en heeft andere wensen of problemen.

Wij helpen jou met deskundig slaapadvies en begeleiden je door vragen en proef liggen naar het beste matras/bed voor jou. 

Reviews gerard

Waardering van
onze klanten

Méri en Hans
Lees verder
Onlangs kochten wij een auping bed bij Kooloos. Wij hadden al een aantal zaken bezocht voor informatie, maar konden nog niet tot de juiste keus komen. Bij Kooloos konden wij die keus wel maken, doordat de informatie die wij kregen, top was. Veel kennis en kunde was er aanwezig, er werd geluisterd naar onze wensen, gekeken naar de mogelijkheden, daarbij rekening houdend met wat nodig was.
Silvia Drenthe
Lees verder
Onze wens was "slapen op wolken"....en dat is gelukt! Wij hebben een heerlijk mooi bed geleverd en geïnstalleerd gekregen. Professioneel en gezellig advies.
Ruud de Veen
Lees verder
Onze dochter heel goed geholpen top gedaan !!!!
Corrina Wijnbelt
Lees verder
Fijne winkel bij mijn bestelling via internet was het verkeerde dekbed gekomen ,maar 1 telefoontje en het werdt opgelost nu heb ik mijn fijne donze dekbed gehadt
Marianne en Martin
Lees verder
De keuze voor Kooloos was omdat de woon- en slaapwinkel een premium dealer is van Pullman matrassen. Gedurende onze 2 bezoeken zijn we serieus genomen in onze zoektocht naar nieuwe matrassen. Het contact met Sabine Kooloos was altijd ongedwongen, vriendelijk en geduldig. Op onze vragen en wensen kregen we altijd vakkundige reacties. Dankzij de prima adviezen zijn wij geslaagd voor een tweetal matrassen en de nodige slaap accessoires.
Gerda van den Heuvel
Lees verder
Nieuwe bodem en matrassen voor ons bed gekocht. We zijn fantastisch geholpen zeer snelle levering en heerlijk allerlei test kussen mogen proberen. Fijne klantenservice. Ik zou zeggen ga er zeker eens een afspraak maken als je op zoek bent naar een bed. En oja ik ga zeker nog terug voor raambekleding e.d.
A. Pater
Lees verder
We hadden daar ooit een bed gekocht, kan wel 20jaar geleden zijn ,maar wij gebruiken het elke nacht nog . Nu ,waren we op zoek naar vouwgordijnen, inbetween en rol gordijnen. Wij hebben 3 bedrijven bezocht o.a Firma Kooloos . We werden ontvangen met een bakje lekkere koffie en legden onze wensen voor . We werden zeer plezierig geholpen door mevr Kooloos zij liet veel zien . De prijs verhouding is goed en alles is volgens afspraak geleverd.
Freerk en Ina
Lees verder
Dank voor jullie advies en service in 2019! De matrassen bevallen uitstekend! We weten jullie te vinden voor woninginrichting in de toekomst.
Jeroen Janssen
Lees verder
Fantastische service en super nette uitvoering!
Ruud van Middendorp
Lees verder
heel fijn geholpen, ze hebben alle tijd voor je.
Henk de Jong
Lees verder
Altijd goede ervaringen met fa. Kooloos, goede service, nette werkers, zeker aan te bevelen!!
J. vdH
Lees verder
Fijn geholpen bij aankoop matras. Aanrader!
Ineke Lek
Lees verder
Heel mooie winkel vriendelijke en vakkundige mensen. Zijn heel blij met alles.
Desiree Richert
Lees verder
Uitstekende service vriendelijk geholpen
Willem Kruijf
Lees verder
Prima service en topkwaliteit!
Nicole Schoonhoven
Lees verder
Fijne en mooie zaak, waar wij erg goed geadviseerd en geholpen zijn. Ook zijn wij erg tevreden over het eindresultaat, zeer vakkundig en netjes! Kooloos is echt een aanrader op slaap- en woongebied.
De Jager Makelaardij
Lees verder
Een mooie winkel met een uitgebreid assortiment op het gebied van wonen, voor een betaalbare prijs.
Vorige
Volgende
70 Google Reviews - 4.8
4.9/5

Slapen

Lekker slapen zonder klachten, dat wensen we voor iedereen. Op welk matras/boxspring dat lukt is zonder hulp niet makkelijk te vinden. Wij zijn er vanwege onze passie al meer dan 28 jaar mee bezig en verdiepen ons in slaapergonomie. Daardoor hebben wij allemaal veel ervaring en inzicht zodat wij jou kunnen helpen en de best passende matrassen/bedden kunnen adviseren.

We kiezen voor de merken waarvan we uit 2 generaties lange ervaring zeker weten dat we onze klanten ermee helpen. Zodat ze er jaren plezier van hebben.

Boxspring-showroompagina
Luxaflex-showroompagina-v2

Raambekleding

Bij Kooloos raambekleding hebben wij voor elke aankleding van jouw raam en tuindeuren passende producten. Hiermee geef je het jouw favoriete huiselijke sfeer. Er is ook speciale raambekleding voor draai-kiep ramen en deuren, waarmee je zelf je lichtval & privacy bepaalt. Om hier wegwijs in te worden helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuze.

Wij gebruiken alleen goede kwaliteiten en hanteren daarvoor de beste prijs maar combineren dit met de expertise en service die je verwacht bij een bedrijf dat zich inzet om een huis als thuis te laten voelen.

“Welk matras past bij mijn lichaam?”

Wij helpen jou met die vraag en zorgen ervoor dat je iets aanschaft waar je veel plezier van zult hebben.

Elk merk zegt het beste te hebben en er zijn veel slaap tabellen waarin jouw lengte en gewicht gecombineerd wordt tot jouw ideale matras. Maar er zijn zoveel meer verschillende factoren die bepalen welk matras of boxspring bij je past. Daar helpen wij als slaapspecialist jou mee.

Wij beginnen met het belangrijkste… het ligcomfort van het matras, daarvoor willen wij je graag persoonlijk ontmoeten. Dat is de enige manier om het goede matras samen met jou te kunnen kiezen:

Wij kijken o.a. naar jouw:

  • Lichaamsbouw
  • Slaaphouding
  • Ergonomische houding
  • Lichaamstaal
  • Lichamelijke klachten/pijnlijke schouders of heupen
  • Persoonlijk afgestemd bij partners 
  • Speciale voorkeuren
  • Afstemmen van het juiste hoofdkussen
Als we het juiste ligcomfort hebben gekozen, gaan we het bed compleet maken. We gaan kijken naar de modellen, kleuren en details. Zo wordt het een bed of boxspring die jij mooi vindt, maar die ook nog eens heerlijk slaapt.
Matrassenpagina
Lekkerste matras geltex

Advies gesprek

Tijdens het adviesgesprek kom je langs alle afdelingen met de meest bekende matras merken van Nederland en België  waar je deze kunt vergelijken. Door de hulp van onze slaapspecialisten ontdek je met het juiste advies welk matras lekker ligt. Je voelt dan echt de verschillen tussen het ene en het andere goede matras.

Het zijn allemaal losse puzzelstukjes en wij zorgen door onze ervaring en kennis dat het een mooie kloppende puzzel van jouw perfecte bed/boxspring wordt.

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn weer “normaal” open. Maar omdat wij niet iedereen tegelijk kunnen helpen raden wij een afspraak aan.

Zo kunnen wij de drukte spreiden en jou de aandacht geven die je verdient.

Dus wil je graag ons persoonlijke advies, waar wij bekend om staan…

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel.

Eén van ons staat dan voor jou klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding bespreken we graag tijdens een winkelafspraak

Logo van Kooloos

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.