Showroom | Kooloos

Wil je goed advies? Dan zit je bij ons goed!

Via internet moet je zoeken naar antwoorden op je vragen… Wij luisteren, stellen vragen waar je zelf misschien niet aan denkt, laten je alles zien én voelen. Wij helpen jou met het maken van de juiste keuze.

Maak vandaag een afspraak met onze experts.

Een familiebedrijf waar door twee generaties gewerkt wordt om mensen beter te laten slapen. Waar nog echt aandacht is voor mensen.

Slapen

In onze winkel ontdek je dat verkopen van slaapoplossingen voor ons meer is dan alleen een baan is. We zijn er vanwege onze passie mee bezig. Door onze passie verdiepen we ons in slapen. We hebben daardoor allemaal veel ervaring en inzicht.

We kiezen voor bedden van merken waardoor we uit 2 generaties lange ervaring zeker weten dat we onze klanten ermee helpen. Zodat ze er jaren plezier van hebben.

boxspring-showroompagina
luxaflex-showroompagina-v2

Wonen

Bij Kooloos Slapen en Wonen hebben wij voor elke aankleding van jouw vloer, raam of deur passende producten. Om hier wegwijs in te worden helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze.

 

Wij gebruiken alleen goede kwaliteiten en hanteren de beste prijs maar vooral ook met de expertise en service die je verwacht bij een bedrijf dat zich inzet om een huis als thuis te laten voelen.

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mededeling m.b.t. Corona

Uit voorzorg tegen Corona verspreiden wij de drukte op de afdelingen…

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel. Een van ons staat dan voor u klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding en vloeren bespreken we graag tijdens een winkelafspraak

Uiteraard hebben wij hiervoor hygiënische voorzorgsmaatregelen getroffen.

Wij vragen je niet naar de winkel te komen bij griep- of verkoudheidsverschijnselen + Covid bij jouw of iemand uit je directe omgeving.

Daarnaast vragen wij je, om ons in te lichten voordat onze medewerkers bij jou thuis komen.

Bij geen bijzonderheden ben je meer dan welkom in de winkel en komen wij graag bij jou thuis!