Matrassen

‘s Ochtends pijn in de onderrug? Dan geeft uw matras geen ondersteuning.

Draait u veel in bed? Nog steeds moe na een nacht slapen? Kom eens bij ons langs wellicht kunnen wij u hierbij helpen, want hoe vind je nu een goed matras?  Een goed matras moet de vorm van uw lichaam gelijkmatig volgen maar ook in de rug ondersteunen zodat uw rug zijn natuurlijke stand behoudt.
  • De mooiste slaap- & woonwinkel van midden Nederland
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Beste prijs & kwaliteit

Welk matras past het beste bij jou?

Pocketveermatras, latex matras, traagschuim/nasaschuimmatras, koudschuimmatras

Er zijn verschillende soorten matrassen: pocketveermatras, latex matras, traagschuim / nasaschuimmatras, koudschuimmatras.

 

Maar welke is de beste matras?

Er is niet 1 soort matras voor iedereen geschikt, iedereen is anders en heeft andere wensen of problemen. Wij helpen jou met deskundig slaapadvies en begeleiden je door vragen en proefliggen naar de beste matras voor jou.

 

Het budget, je lichaamslengte en gewicht, jou slaaphouding en jou persoonlijke gevoelsvoorkeur komen hierin allemaal aan bod.

 

Kooloos slapen en wonen heeft matrassen, boxsprings en bedden die veel comfort bieden, binnen een goede prijs-kwaliteit verhouding.

 

Onze collectie matrassen heeft een logische gevoels-opbouw van een stevig matras tot een soepel matras. U voelt bij ons voordelige matrassen tot innovatieve slaapsystemen van gerenommeerde merken (zoals Pullman, Auping, Eastborn, Tempur, Lattoflex, Beka, Avek). Uiteraard hebben we ook topdekmatrassen.

 

Kortom ALLES in huis voor betaalbaar slapen!

Wij helpen jou het beste matras te kopen

Hét beste matras voor iedereen bestaat niet want… iedereen is anders.

 

Maar welk matras past bij mijn lichaam?

Er zijn veel slaap tabellen waarin jouw lengte, gewicht en leeftijd gecombineerd worden tot jouw ideale matras. Maar er zijn zoveel verschillende factoren die bepalen welk matras bij je past. Dat kun je niet online uitleggen en uitzoeken. 

 

Wij willen je eerst zien. Dat is de enige manier om het goede matras samen met jou te kiezen:

  • Want de ene klant heeft brede schouders en een smalle taille, de andere juist langere benen en een klein bovenlichaam.
  • Jij hebt misschien geen last van jouw schouders, maar jouw partner kan wel gevoelige schouders of een gevoelige rug hebben.
  • Jouw slaaphouding is belangrijk: slaap je vooral op jouw buik, zij of rug?
  • ga zo maar door…

Na het juiste advies in een winkel  ontdek je wat lekker ligt en je voelt dan echt de verschillen tussen het ene en het andere matras.

 

Zo gaan we voor een goed matras dat nu lekker ligt en lichamelijke klachten zo goed als mogelijk wegneemt.

slapen-matrassen-tempur-v2
tempur-matrassen

9 redenen om bij Kooloos een matras te kopen

01. Slaapgarantie

Dit houdt in dat we altijd tot een passende oplossing komen wanneer de keuze verkeerd blijkt te zijn. Soms is dat samen met de fabrikant die de mogelijkheid geeft tot omruiling.

02. Persoonlijk slaapadvies

In onze winkel ontdek je dat verkopen van slaapoplossingen voor ons meer dan alleen een baan is. Door onze passie verdiepen we ons in slapen en adviseren graag wat bij jou of jullie het beste past.

03. Gecertificeerde slaapadviseurs

Door de vele jaren hebben we  veel inzicht en ervaring. Daarbij volgen we telkens weer diverse trainingen in de slaapwereld en blijven op de hoogte van de nieuwste technieken. 

04. Proefslaapservice

Het kiezen van een nieuw matras lijkt moeilijk, maar met het juiste advies en proefliggen merken dat het wel meevalt. Maar soms zijn er bijzondere situaties/klachten waarbij we het matras eerst thuis laten uitproberen.

05. Gratis check-up van het huidige bed

Soms is er twijfel of het huidige bed, boxspring, matras of lattenbodem wel goed genoeg is. Geen probleem, we komen langs en geven een eerlijke beoordeling/advies.

06. Gratis montage en bezorgen

U hoeft geen aanhanger te huren of zelf naar boven te sjouwen en in elkaar te zetten… Dat doen wij voor u.

 

Dat hoort bij onze service en krijgt u van ons kado.

07. Thuis ophalen voor winkelbezoek

Het beste slaapadvies kunnen we laten voelen in de winkel. Maar niet iedereen heeft de mogelijkheid om zelfstandig te komen. Geen probleem, in de omliggende plaatsen komen we thuis ophalen.

08. Afvoeren van uw oude bed/matras

Kun je met het huidige bed of matras iemand verblijden? Dan zijn wij natuurlijk een voorstander van dit 2e leven. Wil je dat wij het laten recyclen of gewoon afvoeren. Dan doen wij dit voor jou.

09. in overleg is alles mogelijk...

Ook winkelbezoek buiten standaard openingstijden behoort tot de mogelijkheden.

Goede slaapwinkel

Waardering van
onze klanten

Kyra-Lynn de Kruiff
Lees verder
Zoek je een tapijtspecialist en in ons geval voor een traploper, zowel kwaliteit en prima prijs, stop je zoektocht en ga naar Kooloos Voorthuizen! Topservice -en advies!
Corrina Wijnbelt
Lees verder
Fijne winkel bij mijn bestelling via internet was het verkeerde dekbed gekomen ,maar 1 telefoontje en het werdt opgelost nu heb ik mijn fijne donze dekbed gehadt
Previous
Next

Bekijk alle reviews →

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.