Pullman matrassen | Kooloos
Kooloos Slapen & Wonen

Pullman matrassen

Het geheim van Pullman matrassen…

Al ruim honderdvijftig jaar lang zijn de Pullman matrassen wereldwijd toonaangevend in slaapcomfort. Het geheim? Een combinatie van unieke vering, sublieme afwerking en de meest luxe materialen. Experts herkennen die kwaliteit. Niet voor niets zijn twee van onze matrassen in 2016 en 2017 als beste getest door de Consumentenbond!

Het matras met een Uniek veersysteem

Het ware geheim achter het succes van Pullman is eigenlijk altijd aan het zicht onttrokken; het is namelijk het unieke veersysteem dat is uitgevonden en gepatenteerd door Pullman. Deze elektrochemisch geharde Inside Pocket veer is een duurzame pocketveer met daarin nog een (kleinere) pocketveer. Het effect hiervan ervaart u zodra u op een Pullman matras gaat liggen. De eerste aanraking is soepel dankzij de grotere buitenveren, waarna de binnenveren exact de juiste tegendruk geven, afgestemd op uw gewicht, lichaamsbouw en slaaphouding. De afwerking is daarnaast van hoog niveau met een rijkelijk gebruik van onder andere Damast en Stretch.

De Goldline en Silverline matrassen van Pullman zijn voorzien van unieke pocketveren die meebewegen met uw lichaam en slaaphouding.

Natuurlijke materialen

Pullman maakt gebruik van de beste natuurlijke materialen die bijdragen aan een ultieme nachtrust. Denk hierbij aan luxueus paardenhaar en natuurlatex in onze Goldline en Silverline matrassen.

Gezond slapen met Sensity

De tijk van de Goldline en Silverline matrassen zijn behandeld met Sensity® technologie: het damast en de elastische stretch dragen dankzij de behandeling met probiotica op natuurlijke wijze bij aan een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

Een keuze voor een Pullman matras is bovendien een keuze voor duurzaamheid. We gebruiken namelijk uitsluitend CFK-vrije materialen. En al onze damast- en stretchbekledingen voldoen aan de OEKO-TEX®-standaard. Ze bevatten geen schadelijke stoffen en hebben daarom het predicaat ‘textiel betrouwbaar’.

Anno 2015 realiseren we ons meer en meer dat een gezonde en goede nachtrust van groot belang is voor ons welzijn. Een goede nachtrust zorgt voor een heerlijk uitgerust gevoel bij het opstaan. En wat u ook gedaan heeft, de zekerheid van een weldadige nachtrust in uw Pullman is een moment waar u keer op keer weer naar zult verlangen. Geef toe aan uw verlangen en kies nu voor een handgemaakte Pullman matras.

Pullman Goldline collectie. Eén matras met 364 comfortzones

Pullman Goldline Matras Grandeur

Het Pullman matras uit de Goldline Grandeur is het absolute topmodel van Pullman. Met een gezoneerde, nageharde Inside pocketvering en het matras is voorzien van een extra ventilerende Aerocomfort-natuurlatex comfortlaag. Bovendien is de tijk van het matras behandeld met Sensity, dit is een behandeling met probiotica op natuurlijke wijze voor een continu fris bed.

Pullman Goldline Matras Luxury

Het Pullman matras uit de Goldline Luxury is voorzien van alle mogelijke luxe en technologie zoals Inside Pocketveren (dit is een duurzame pocketveer met daarin nog een (kleinere) pocketveer). En Sensity, de behandeling met probiotica op natuurlijk wijze voor een continu fris bed. De matras wordt afgedekt met Natuurlatex, paardenhaar en een jute drukverdeler.

Pullman Goldline Matras Excellence

De Pullman Goldline Excellence matrassen zijn ook voorzien van Inside Pocketveren en worden afgedekt met een soepele laag Natuurlatex en een jute drukverdeler. De afwerking van het matras wordt net als bij alle Goldline modellen gekenmerkt door handgenopt Damast of Stretch. Ook op de Goldline Excellence matras zit de Sensity® behandeling.

Pullman Silverline collectie. De matras die reageert op uw lichaam.

Pullman Silverline Matras Luxury

Het Pullman matras uit de Silverline Luxury matrassen zijn voorzien van een 7 zone Advanced pocket-interieur met afzonderlijk verpakte, geharde veren. De pocketvering van dit matras wordt afgedekt met soepele natuurlatex en een jute drukverdeler. Zo krijgt uw lichaam op elke plek precies de juiste ondersteuning. Alle Pullman Silverline matrassen zijn voorzien van Sensity®; een behandeling met probiotica voor een blijvend hygiënische anti allergische en frisse slaapomgeving.

Pullman Silverline Matras Excellence

Het Pullman matras Silverline Excellence matras bevat een geavanceerd pocketveringinterieur met zeven zones. Dit matras is afgedekt met een soepele latex comfortlaag en een jute drukverdeler. Van alle door de Consumentenbond geteste matrassen biedt de Pullman Silverline Excellence de beste ondersteuning voor zijslapers. Ook de veerkracht en ventilerende eigenschappen worden hoog gewaardeerd.

Pullman Silverline Matras Premier

Het Pullman matras Silverline Premier bevat een geavanceerd pocketveringinterieur met zeven zones, afgedekt met een laag van comfortschuim en een flexibele drukverdeler. Daardoor voelt de matras wat steviger aan als u gaat liggen. Deze Pullman matras scoort in de test van de Consumentenbond op alle aspecten mooie cijfers voor het behoud van hardheid, hoogte en ondersteuning. Door de jaren heen, een bewezen degelijke winnaar!

Pullman Comfort Toppers. De extra toplaag, voor een luxueuze zachtheid

Pullman topdek Goldline Natuurlatex

De Goldline Natuurlatex is onze meest luxueuze topper. Met een kern van Natuurlatex en een afdekking van natuurlijke materialen als wol, zijde en katoen, aangevuld met Comfortfill. Met een prachtige genopte afwerking en damast. De middenhoogte is ongeveer 9 centimeter. Kan ook worden uitgevoerd in de handige Split variant. Door de split in de topper zijn beide hoofdeinden toch afzonderlijk van elkaar verstelbaar.

Silverline Topdekmatras Latex

De Silverline Latex is een heerlijke Comfort Topper met een kern van latex en een afdekking van Comfortfill. De topper is afgewerkt met stretch en heeft een Sensity behandeling gehad. De middenhoogte is ongeveer 7 centimeter. De Silverline Latex kan net als de Goldline Natuurlatex worden uitgevoerd in een Split variant.

Pullman Topper comfortschuim

Onze instap Comfort Topper met een kern van Comfortschuim en een afdekking van Comfortfill. Inclusief stretch afwerking en Sensity behandeling op een doorgestikte hoes. De middenhoogte is ongeveer 6 centimeter. De Topper comfortschuim kan net als de Goldline Natuurlatex en Silverline Latex worden uitgevoerd in een Split variant.

De Pullman matrassen en Pullman toppers

Alle matrassen en Comfort Toppers zijn behandeld met Sensity®, een probiotica die op natuurlijke wijze zorgt voor een frisse slaapomgeving. Handvatten zijn standaard aanwezig op de matrassen en maken het makkelijk om de matras regelmatig te keren. De afwerking is van hoog niveau met gebruik van onder andere Damast en Stretch. U heeft bij Pullman de keuze om zonder meerprijs te kiezen uit een standard- of firm uitvoering. Geef toe aan uw verlangen en kies het passende Pullman matras bij uw Pullman boxspring. Of ga voor een nieuw Pullman matras op uw vertrouwde bed.

 

Wilt u meer weten over een Pullman Boxspring?

Klantvriendelijkheid staat voorop bij Kooloos slapen & wonen. We bieden u zekerheden: slaapgarantie, persoonlijk slaapadvies, gecertificeerde slaapadviseurs, proefslaapservice, gratis check-up van het huidige bed, thuis ophalen voor winkelbezoek, gratis montage en bezorgen, afvoeren van uw oude bed/matras. Kom eens langs in de winkel, eventueel buiten de reguliere openingstijden.

Kooloos slapen & wonen is uw Pullman matrassen dealer in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Putten, Apeldoorn, Hoevelaken, Scherpenzeel, Nijkerk, Amersfoort, Veenendaal, Gelderland en geheel Nederland.

 

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.