Pullman matrassen | Kooloos
Kooloos Slapen & Wonen

Pullman matrassen

Het geheim van Pullman matrassen…

Dankzij het inzicht in comfort door George Mortimer Pullman zijn de Pullman matrassen, al ruim honderdvijftig jaar lang, wereldwijd toonaangevend in slaapcomfort. Het geheim? Een combinatie van unieke vering, sublieme afwerking en de meest luxe materialen. Experts herkennen die kwaliteit. Niet voor niets zijn twee van deze matrassen als beste getest door de Consumentenbond!

Pullman inside pocketveer

Het matras met een Uniek veersysteem

Het ware geheim achter het succes van Pullman is eigenlijk altijd aan het zicht onttrokken; het is namelijk het unieke veersysteem dat is uitgevonden en gepatenteerd door Pullman. Deze elektrochemisch geharde Inside Pocket veer is een duurzame pocketveer met daarin nog een (kleinere) pocketveer. Het effect hiervan ervaart u zodra u op een Pullman matras gaat liggen. De eerste aanraking is soepel dankzij de grotere buitenveren, waarna de binnenveren exact de juiste tegendruk geven, afgestemd op uw gewicht, lichaamsbouw en slaaphouding. Deze unieke pocketveren bewegen mee met uw lichaam en slaaphouding.

Pullman materialen

Natuurlijke materialen

Pullman maakt gebruik van de beste natuurlijke materialen die bijdragen aan een ultieme nachtrust. Denk hierbij aan luxueus paardenhaar en natuurlatex in onze Original, Goldline en Silverline matrassen.

Pullman matraslabel

Gezond slapen met Sensity

De tijk van de Goldline en Silverline matrassen zijn behandeld met Sensity® technologie: het damast en de elastische stretch dragen dankzij de behandeling met probiotica op natuurlijke wijze bij aan een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

Een keuze voor een Pullman matras is bovendien een keuze voor duurzaamheid. We gebruiken namelijk uitsluitend CFK-vrije materialen. En al onze damast- en stretchbekledingen voldoen aan de OEKO-TEX®-standaard. Ze bevatten geen schadelijke stoffen en hebben daarom het predicaat ‘textiel betrouwbaar’.

We realiseren ons meer en meer dat een gezonde en goede nachtrust van groot belang is voor ons welzijn. Een goede nachtrust zorgt voor een heerlijk uitgerust gevoel bij het opstaan. En wat u ook gedaan heeft, de zekerheid van een weldadige nachtrust in uw Pullman is een moment waar u keer op keer weer naar zult verlangen. Geef toe aan uw verlangen en kies nu voor een handgemaakte Pullman matras.

Exclusief bij Kooloos slapen & wonen…

Pullman Original matrassen

van rand tot rand geveerd

Pullman-original beste matras

In onze winkel kunt u het comfort voelen van Pullman Silver, Pullman Gold maar ook de exclusieve lijn Pullman Original.

Pullman Original onderscheidt zich van ALLE andere pocketveermatrassen omdat de Pocketvering op de gehele breedte van het matras aanwezig is. Een pocketveerinterieur moet rondom goed bij elkaar gehouden worden zodat de vering op zijn plaats blijft. Dit wordt normaliter gedaan door een schuimrand rondom deze vering te plaatsen. Hierdoor ligt de rand van het matras iets steviger dan de rest van het ligvlak. Dit ervaren sommigen als storend, vooral in het midden van een 2-persoons opstelling. In de Pullman Original matras wordt de vering op de gehele breedte geplaatst en door middel van een stalen band rondom ondersteunt. (Pullman gebruikt deze techniek ook in de boxspring Gold en Original) Daarnaast wordt er in de Pullman Original lijn alleen voor het beste gekozen. Waaronder het unieke veersysteem van een duurzame pocketveer met daarin nog een (kleinere) pocketveer, dit zorgt voor een zeer stabiele en extra ondersteuning met behoudt van heerlijk comfort. Deze Pullman Original matrassen kunnen we nog specifieker per persoon afstemmen door te kiezen uit verschillende hardheden van Pullman matras Evoke, Pullman matras Elan, Pullman matras Original gestoffeerd.

Pullman matras evoke_elan

  •      Gezoneerde Nageharde InSide Pocketvering
  •      Rand tot rand geveerd
  •      Natuurlijke materialen zoals paardenhaar en jute

Pullman Goldline collectie…

Eén matras met 364 comfortzones

Pullman matras goldline grandeur

Pullman Goldline Matras Grandeur

Het Pullman matras uit de Goldline Grandeur is het absolute topmodel van Pullman. Met een gezoneerde, nageharde Inside pocketvering en het matras is voorzien van een extra ventilerende Aerocomfort-natuurlatex comfortlaag. Bovendien is de tijk van het matras behandeld met Sensity, dit is een behandeling met probiotica op natuurlijke wijze voor een continu fris bed.

Pullman goldline matras

Pullman Goldline Matras Luxury

Het Pullman matras uit de Goldline Luxury is voorzien van alle mogelijke luxe en technologie zoals Inside Pocketveren (dit is een duurzame pocketveer met daarin nog een (kleinere) pocketveer). En Sensity, de behandeling met probiotica op natuurlijk wijze voor een continu fris bed. De matras wordt afgedekt met Natuurlatex, paardenhaar en een jute drukverdeler.

Pullman goldline matras

Pullman Goldline Matras Excellence

De Pullman Goldline Excellence matrassen zijn ook voorzien van Inside Pocketveren en worden afgedekt met een soepele laag Natuurlatex en een jute drukverdeler. De afwerking van het matras wordt net als bij alle Goldline modellen gekenmerkt door handgenopt Damast of Stretch. Ook op de Goldline Excellence matras zit de Sensity® behandeling.

Pullman Silverline collectie…

De matras met een bijzondere veerkracht.

Pullman matras silverline

Pullman Silverline Matras Luxury

Het Pullman matras uit de Silverline Luxury matrassen zijn voorzien van een 7 zone Advanced pocket-interieur met afzonderlijk verpakte, geharde veren. De pocketvering van dit matras wordt afgedekt met soepele natuurlatex en een jute drukverdeler. Zo krijgt uw lichaam op elke plek precies de juiste ondersteuning. Alle Pullman Silverline matrassen zijn voorzien van Sensity®; een behandeling met probiotica voor een blijvend hygiënische anti allergische en frisse slaapomgeving.

Pullman matras silverline

Pullman Silverline Matras Excellence

Het Pullman matras Silverline Excellence matras bevat een geavanceerd pocketveringinterieur met zeven zones. Dit matras is afgedekt met een soepele latex comfortlaag en een jute drukverdeler. Van alle door de Consumentenbond geteste matrassen biedt de Pullman Silverline Excellence de beste ondersteuning voor zijslapers. Ook de veerkracht en ventilerende eigenschappen worden hoog gewaardeerd.

Pullman matras silverline premier

Pullman Silverline Matras Premier

Het Pullman matras Silverline Premier bevat een geavanceerd pocketveringinterieur met zeven zones, afgedekt met een laag van comfortschuim en een flexibele drukverdeler. Daardoor voelt de matras wat steviger aan als u gaat liggen. Deze Pullman matras scoort in de test van de Consumentenbond op alle aspecten mooie cijfers voor het behoud van hardheid, hoogte en ondersteuning. Door de jaren heen, een bewezen degelijke winnaar!

Pullman Comfort Toppers…

De extra toplaag, voor een luxueuze zachtheid

Pullman topdekmatras Pocket

De Goldline Comfort Topper Pocket is onze meest luxueuze topper uit de Goldline & Original collectie. De kern is voorzien van een mini-Advanced-Pocketveer interieur met Natuurlatex en een afdekking van natuurlijke materialen als wol, zijde en katoen, aangevuld met Comfortfill. Met een prachtige genopte afwerking en damast voorzien van Sensity® behandeling. De hoogte is ongeveer 12 centimeter. Ook kan de Goldline & Original topdek Pocket worden uitgevoerd in de handige Split variant. Door de split in de topper zijn beide hoofdeinden toch afzonderlijk van elkaar verstelbaar. Optioneel leverbaar als anti-allergisch.

Pullman topper topdek topmatras

Pullman topdek Goldline Natuurlatex

De Goldline & Original Natuurlatex zijn onderdeel van onze meest luxueuze toppers. Met een kern van Natuurlatex en een afdekking van natuurlijke materialen als wol, zijde en katoen, aangevuld met Comfortfill. Met een prachtige genopte afwerking en damast. De middenhoogte is ongeveer 9 centimeter. Kan ook worden uitgevoerd in de handige Split variant. Door de split in de topper zijn beide hoofdeinden toch afzonderlijk van elkaar verstelbaar.

Pullman topdek goldline

Silverline Topdekmatras Latex

De Silverline Latex is een heerlijke Comfortabele Topper met een kern van latex en een afdekking van Comfortfill. De topper is afgewerkt met stretch en heeft een Sensity behandeling gehad. De middenhoogte is ongeveer 7 centimeter. De Silverline Latex kan net als de Goldline Natuurlatex worden uitgevoerd in een Split variant.

Pullman-topdekmatras silverline

Pullman Topper comfortschuim

Onze instap Comfort Topper met een kern van Comfortschuim en een afdekking van Comfortfill. Inclusief stretch afwerking en Sensity behandeling op een doorgestikte hoes. De middenhoogte is ongeveer 6 centimeter. De Topper comfortschuim kan net als de Original & Goldline Natuurlatex en Silverline Latex worden uitgevoerd in een Split variant.

Pullman handgemaakt

De Pullman matrassen en Pullman toppers

Alle matrassen en Comfort Toppers zijn behandeld met Sensity®, een probiotica die op natuurlijke wijze zorgt voor een frisse slaapomgeving. Handvatten zijn standaard aanwezig op de matrassen en maken het makkelijk om de matras regelmatig te keren. De afwerking is van hoog niveau met gebruik van onder andere Damast en Stretch. U heeft bij Pullman de keuze om zonder meerprijs te kiezen uit een standard- of firm uitvoering. Geef toe aan uw verlangen en kies het passende Pullman matras bij uw Pullman boxspring. Of ga voor een nieuw Pullman matras op uw vertrouwde bed.

Wilt u meer weten over een Pullman Boxspring?

Leveranciers slapen color pullman

Klantvriendelijkheid staat voorop bij Kooloos slapen & wonen. We bieden u zekerheden: slaapgarantie, persoonlijk slaapadvies, gecertificeerde slaapadviseurs, proefslaapservice, gratis check-up van het huidige bed, thuis ophalen voor winkelbezoek, gratis montage en bezorgen, afvoeren van uw oude bed/matras. Kom eens langs in de winkel, eventueel buiten de reguliere openingstijden.

Kooloos slapen & wonen is uw Pullman matrassen dealer in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Putten, Apeldoorn, Hoevelaken, Scherpenzeel, Nijkerk, Amersfoort, Veenendaal, Gelderland en geheel Nederland.

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn weer “normaal” open. Maar omdat wij niet iedereen tegelijk kunnen helpen raden wij een afspraak aan.

Zo kunnen wij de drukte spreiden en jou de aandacht geven die je verdient.

Dus wil je graag ons persoonlijke advies, waar wij bekend om staan…

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel.

Eén van ons staat dan voor jou klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding bespreken we graag tijdens een winkelafspraak

Logo van Kooloos

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.