Eastborn Matrassen | Kooloos
Kooloos Slapen & Wonen

Eastborn Matrassen

Eastborn Matrassen

Eastborn weet precies wat er nodig is voor een goed matras en kiest voor hoogwaardige materialen.

Hoogwaardige materialen zoals een Sensity tijk waardoor het matras allergeen en huisstofmijt vrij is en blijft, matrassen met pocketveren met een lange levensduur en een afritsbare wasbare tijk. Heb je s’ochtends pijn in de onderrug? Dan geeft jouw matras geen ondersteuning. De collectie Eastborn matrassen hebben een logische gevoels-opbouw in verschillende prijsklassen, van stevig matras tot soepel matras.

Maar hoe vind je nu de juiste matras?

Een goed matras moet je voelen en niet zomaar online of uit een boekje bestellen omdat de omschrijving wel aanstaat. Een goed matras moet jouw lichaam gelijkmatig volgen maar ook ondersteunen, zodat de wervelkolom de natuurlijke stand ook ’s nachts behoudt en jij ontspannen en uitgerust de dag kunt beginnen. Kooloos slapen en wonen is een grote Eastborn dealer, daardoor vindt je de gehéle collectie Eastborn matrassen bij ons. Wij voorzien je van deskundig slaapadvies gericht op jouw persoonlijke situatie. Door vragen en proefliggen begeleiden wij jouw naar het meest geschikte Eastborn matras voor jouw. Je budget, je lichaamslengte en –gewicht, je slaaphouding en jouw persoonlijke gevoelsvoorkeur komen hierin allemaal aan bod. De prijzen houden we simpel €449,-/ €549,- /€649,-/ €749,-/ €849,-/ €949,-. Alle Eastborn matrassen kunnen we naast elkaar combineren zonder hoogte verschil. Zo kunnen jij én je partner allebei voor hun eigen comfort kiezen.

Koel slapen

Er zijn extra goede materialen voor jouw Eastborn matras! Heb je het altijd warm in bed? Wanneer jouw ideale Eastborn matras is gekozen kun je ervoor kiezen om deze te bestellen met een koelere en extra ventilerende afdeklaag…Vivid-foam. Vivid-foam is een afdeklaag die heerlijk comfortabel aanvoelt, extra ondersteunt in de onderrug en een koelere nacht geeft dan de andere afdeklagen die gebruikt worden in een matras. Dit koelere effect wordt mede mogelijk gemaakt door de toevoeging van een granulaat.

Maak het extra comfortabel

Gun jezelf nèt dat beetje extra met een luxe topdekmatras. Deze dunne, zachtere laag bovenop je matras is puur genieten en zorgt voor gemak met het opmaken van het bed.

Een Eastborn topdekmatras zorgt voor extra lig comfort én slapen zonder midden naad. Hierdoor kun je allebei je eigen ondersteuning kiezen in je matras en door het gebruik van de topmatras voel je de midden naad tussen je matrassen bijna niet meer. Daarnaast is het ook mogelijk om alle topdekmatrassen in een Split uitvoering te bestellen zodat je bij een verstelbare boxspring toch zoveel mogelijk 1 grote topdek matras heeft.

Je kunt kiezen voor verschillende materialen in je Eastborn topdekmatras. Wil je voordelig en een stevige topmatras dan kies je voor koudschuim/comfortschuim. Latex is heerlijk soepel en comfortabel. En vivid-foam topdekmatras heeft het comfort ertussenin, waarbij het materiaal ook nog eens optimaal ventileert.

Wilt je meer weten over een Eastborn Boxspring?

Klantvriendelijkheid staat voorop bij Kooloos slapen & wonen. We bieden je zekerheden: slaapgarantie, persoonlijk slaapadvies, gecertificeerde slaapadviseurs, proefslaapservice, gratis check-up van het huidige bed, thuis ophalen voor winkelbezoek, gratis montage en bezorgen, afvoeren van jouw oude bed/matras. Kom eens langs in de winkel, eventueel buiten de reguliere openingstijden.

Kooloos slapen & wonen voor jouw Eastborn matrassen in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Apeldoorn, Garderen, Putten, Hoevelaken, Scherpenzeel, Nijkerk, Amersfoort, Veenendaal, Gelderland en geheel Nederland.

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mededeling m.b.t. Corona

Uit voorzorg tegen Corona verspreiden wij de drukte op de afdelingen…

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel. Een van ons staat dan voor u klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding en vloeren bespreken we graag tijdens een winkelafspraak

Uiteraard hebben wij hiervoor hygiënische voorzorgsmaatregelen getroffen.

Wij vragen je niet naar de winkel te komen bij griep- of verkoudheidsverschijnselen + Covid bij jouw of iemand uit je directe omgeving.

Daarnaast vragen wij je, om ons in te lichten voordat onze medewerkers bij jou thuis komen.

Bij geen bijzonderheden ben je meer dan welkom in de winkel en komen wij graag bij jou thuis!