Kooloos Slapen & Wonen

Eastborn Matrassen

Eastborn weet precies wat er nodig is voor een goed matras en kiest voor hoogwaardige materialen.

Hoogwaardige materialen zoals een Sensity tijk waardoor het matras allergeen en huisstofmijt vrij is en blijft, matrassen met pocketveren met een lange levensduur en een afritsbare wasbare tijk. Heeft u s’ochtends pijn in de onderrug? Dan geeft uw matras geen ondersteuning. De collectie Eastborn matrassen hebben een logische gevoels-opbouw in verschillende prijsklassen, van stevig matras tot soepel matras.

Maar hoe vind je nu de juiste matras?

Een goed matras moet u voelen en niet zomaar online of uit een boekje bestellen omdat de omschrijving wel aanstaat. Een goed matras moet uw lichaam gelijkmatig volgen maar ook ondersteunen, zodat de wervelkolom de natuurlijke stand ook ’s nachts behoudt en u ontspannen en uitgerust de dag kunt beginnen. Kooloos slapen en wonen is een grote Eastborn dealer, daardoor vindt u de gehéle collectie matrassen bij ons. Wij voorzien u van deskundig slaapadvies en begeleiden u door vragen en proef liggen naar het meest geschikte Eastborn matras voor u. Uw budget, uw lichaamslengte en –gewicht, uw slaaphouding en uw persoonlijke gevoelsvoorkeur komen hierin allemaal aan bod. De prijzen houden we simpel €449,-/ €549,- /€649,-. Alle Eastborn matrassen kunnen we naast elkaar combineren zonder hoogte verschil. Zo kunnen u én uw partner allebei voor hun eigen comfort kiezen.

Koel slapen

Er zijn extra opties voor uw matras! Heeft u het altijd warm in bed? Wanneer uw ideale matras is gekozen kunt u ervoor kiezen om deze te bestellen met een extra koele tijk. Door deze technologie blijft het Eastborn matras op een stabiele temperatuur.

Ook kunt u kiezen voor een luxe variant van uw Eastborn matras. Elk matras kunt u laten “noppen”. Dit geeft meer stabiliteit en tevens een royale uitstraling aan het matras. De tijk heeft extra volume voor comfort en wordt blind genopt waardoor het binnen interieur vanaf de bovenkant tijk door het matras heen tot op de onderkant van de tijk wordt doorgestikt. Hierdoor voelt het matras stabieler aan. Alle Eastborn matrassen kunt u krijgen in de comfortabele basis uitvoering. Daarbij kunt u de puntjes op de ï zetten door te kiezen voor de opties die voor u belangrijk kunnen zijn.

Maak het extra comfortabel

Gun jezelf nèt dat beetje extra met een luxe topdekmatras. Deze dunne, zachtere laag bovenop je matras is puur genieten en zorgt voor gemak met het opmaken van het bed.
De topdekmatrassen zijn er van verschillende materialen zoals Koudschuim (stevig), latex (soepel) en natuurlatex (extra soepel). Ook hierbij kunt u weer kiezen uit extra opties zoals een extra koele tijk en noppen zodat de tijk niet gaat verschuiven óf een combinatie van beide. Daarnaast is het ook mogelijk om al deze topdekmatrassen in een Split uitvoering te bestellen zodat u bij een verstelbare boxspring toch zoveel mogelijk 1 grote topdek matras heeft.

Wilt u meer weten over een Eastborn Boxspring?

Klantvriendelijkheid staat voorop bij Kooloos slapen & wonen. We bieden u zekerheden: slaapgarantie, persoonlijk slaapadvies, gecertificeerde slaapadviseurs, proefslaapservice, gratis check-up van het huidige bed, thuis ophalen voor winkelbezoek, gratis montage en bezorgen, afvoeren van uw oude bed/matras. Kom eens langs in de winkel, eventueel buiten de reguliere openingstijden.

Kooloos slapen & wonen voor uw Eastborn matrassen in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Apeldoorn, Garderen, Putten, Hoevelaken, Scherpenzeel, Nijkerk, Amersfoort, Veenendaal, Gelderland en geheel Nederland.

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.