Tempur boxsprings | Kooloos
Kooloos Slapen & Wonen

Tempur boxsprings

De nieuwe Tempur boxspring Micro-tech vormt dit voorjaar ongetwijfeld dé eyecatcher en zijn zéér aantrekkelijk geprijsd.

In de Micro-Tech boxspring komen Scandinavisch design en de beste slaaptechnologieën samen! Deze nieuwste Tempur boxsprings hebben een bijzonder mooie lijn en zijn in vele eigentijdse uitvoeringen mogelijk. Bestaande uit het authentieke Tempur materiaal en ontworpen door de beste Deense ontwerpers en ingenieurs. Hierdoor is er een comfortabele basis boxspring met pocketvering ontstaan die door middel van diverse trendy hoofdborden, stofkleuren, poten en diverse afmetingen geheel naar wens is samen te stellen!

Tempur Micro-Tech uiteraard met de techniek en kwaliteit die je mag verwachten van een Tempur bed.

Tempur hecht veel belang aan de matrassen. De Micro-tech matrassen zijn daarom ontworpen met de juiste ondersteuning door pocketveren en gedetailleerde contourvorming vanuit het authentieke Tempur materiaal. Deze combinatie zorgt niet alleen voor een zeer gedetailleerde ondersteuning maar ook voor uitmuntend comfort. De Micro-Tech matrassen zijn er in de uitvoeringen 24, 22 en 20 cm. Afhankelijk van het persoonlijke gevoel kan hier het juiste comfort gepersonaliseerd worden. En net als op de hele Tempur-collectie, krijgen klanten 10 jaar volledige garantie op de matrassen én 90 dagen inruilgarantie. “Dat is heel prettig voor onze klanten, want zo bouw je de zekerheid in dat je écht de juiste keuze maakt. Een matras is ontzettend belangrijk voor een goede nachtrust én een goede houding. Daar kan je niet zorgvuldig genoeg mee zijn.”

Ontdek het comfort van de Tempur Micro-Tech boxspring en kom bij ons proef liggen en ervaar het zelf.

Voordelen Tempur:

– 10 jaar garantie
– 90 dagen omruilgarantie
– Authentiek Tempur materiaal

Tempur® Relax … De looks van een boxspring met het slaapcomfort van TEMPUR.

Dit gestoffeerde bed heeft de uitstraling van een boxspring met daarin de Tempur “schotel”-techniek geïntegreerd. Dit is een unieke schotelbodem die je nog eens extra kunt instellen naar je persoonlijke wensen. Doordat u elke schotel in 3 verschillende standen van hardheid kunt instellen, kunt u elk detail van uw lichaam nog eens extra soepel comfort of juist extra ondersteuning geven. U kunt bijvoorbeeld de schouder zone soepeler instellen, zodat u uw schouder beter kwijt kan. Of nog wat extra ondersteuning in de onderrug door het steviger in te stellen. Hierop kiest u het matrassysteem dat bij u past. U heeft hierbij de keuze uit 1 van de vele matrassen uit de TEMPUR matraslijn Cloud, Sensation of Original. In elke serie van deze matraslijnen zijn verschillende diktes met verschillend comfort, zo zetten we de puntjes op de ï. Uiteraard kunt u kiezen voor een vlakke of elektrisch verstelbare TEMPUR boxspring-bed. Ook kunt u kiezen uit verschillende kleuren en zelfs combinaties maken met stof en mooie kunstleder.

Makkelijk in/uit bed stappen

Dit boxspring-bed van Tempur heeft een aangename instap wat in en uit bed stappen makkelijker maakt zonder dat het een kolossaal bed zal is. U kunt kiezen uit een tweetal stoffen en verschillende kleuren. Het resultaat is altijd een harmonieuze, trendy bed met de uitstraling van een boxspring waarin u slaapt op het ultieme gedetailleerde slaapcomfort van TEMPUR.

Ook is er het model Zero G. Kies voor ultiem comfort en gemak met deze “alles-in-één bedbodem”

Met slechts één druk op de knop neemt het Tempur® Zero G slaapsysteem in één beweging de ultieme ontspannende positie aan voor een gevoel van complete gewichtloosheid en ultiem comfort.

Door uw benen licht omhoog te brengen, stimuleert de unieke TEMPUR Zero G instelling uw bloedcirculatie voor complete ontspanning, waardoor u zich verfrist en opgeknapt zult voelen. Met de eenvoudige (draadloze) afstandbediening voegt u hier een massage vanuit het matras aan toe en ontspan als nooit tevoren. De Massage laat door diverse patronen van trillingen de spieren en uzelf heerlijk ontspannen.

De Zero G blijft ook in verstelbare stand op dezelfde plek. Uw nachtkastje blijft daarmee binnen handbereik. Dit heeft tegelijkertijd een ruimtebesparende functie want Zero G neemt geen ruimte van het looppad in beslag.

Tempur Zero G is een mooie bedbodem om “stand alone” neer te zetten. Maar u kunt er ook voor kiezen om er een hoofdbord bij te plaatsen om het Zero G bed meer aan te kleden.

 Wilt u meer weten over Tempur Matrassen?

Klantvriendelijkheid staat voorop bij Kooloos slapen & wonen. Wij bieden u zekerheden: slaapgarantie, persoonlijk slaapadvies, gecertificeerde slaapadviseurs, proefslaapservice, gratis check-up van het huidige bed, thuis ophalen voor winkelbezoek, gratis montage en bezorgen, afvoeren van uw oude bed/matras. Kom eens langs in de winkel, eventueel buiten de reguliere openingstijden

Kooloos slapen & wonen is uw Tempur Relax bedkader-boxspring-bed dealer in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Putten, Hoevelaken, Scherpenzeel, Nijkerk, Amersfoort, Veenendaal, Gelderland en geheel Nederland.

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.