Tempur boxsprings | Kooloos
Kooloos Slapen & Wonen

Tempur boxsprings

Tempur boxsprings

Microtech graphic pink hybrid 24 vlak. Jpg. Jpg

De nieuwe Tempur boxspring One is ongetwijfeld een eyecatcher en is zéér aantrekkelijk geprijsd.

In de boxspring One komen Scandinavisch design en de beste slaaptechnologieën samen! Deze nieuwste Tempur boxsprings hebben een bijzonder mooie lijn en zijn in vele eigentijdse uitvoeringen mogelijk. Bestaande uit het authentieke Tempur materiaal en ontworpen door de beste Deense ontwerpers en ingenieurs. Hierdoor is er een boxspring ontstaan die door middel van diverse trendy hoofdborden, stofkleuren, poten en diverse afmetingen geheel naar wens is samen te stellen!

Grijze tempur boxspring one

Tempur One heeft uiteraard de techniek en kwaliteit die je mag verwachten van een Tempur bed.

De matrassen van Tempur One zijn ook los te bestellen. Zo heb je het Unieke Tempur comfort al voor een hele mooie basis prijs.

Tempur hecht veel belang aan de matrassen. De One matrassen zijn daarom ontworpen met de juiste ondersteuning en gedetailleerde contourvorming vanuit het authentieke Tempur materiaal. Deze combinatie zorgt niet alleen voor een zeer gedetailleerde ondersteuning maar ook voor uitmuntend comfort. De One matrassen zijn er in de uitvoeringen soft, medium en firm. Alle matrassen zijn 20 cm hoog, daardoor kunnen alle soorten matrassen naast elkaar gecombineerd worden en kunnen jij en je partner allebei voor je eigen hardheid kiezen. En net als op de hele Tempur-collectie, krijgen klanten 10 jaar volledige garantie op de matrassen én 90 dagen inruilgarantie. “Dat is heel prettig voor onze klanten, want zo bouw je de zekerheid in dat je écht de juiste keuze maakt. Een matras is ontzettend belangrijk voor een goede nachtrust én een goede houding. Daar kan je niet zorgvuldig genoeg mee zijn.”

Ontdek het comfort van de Tempur One boxspring: kom bij ons proefliggen en ervaar het zelf.

Tempur® relax bed

Tempur® Relax … De looks van een boxspring met het slaapcomfort van TEMPUR.

Dit gestoffeerde bed heeft de uitstraling van een boxspring met daarin de Tempur “schotel”-techniek geïntegreerd. Dit is een unieke schotelbodem die je nog eens extra kunt instellen naar je persoonlijke wensen. Doordat u elke schotel in 3 verschillende standen van hardheid kunt instellen, kunt u elk detail van uw lichaam nog eens extra soepel comfort of juist extra ondersteuning geven. U kunt bijvoorbeeld de schouder zone soepeler instellen, zodat u uw schouder beter kwijt kan. Of nog wat extra ondersteuning in de onderrug door het steviger in te stellen. Hierop kiest u het matrassysteem dat bij u past. U heeft hierbij de keuze uit 1 van de vele matrassen uit de TEMPUR matraslijn Cloud, Sensation of Original. In elke serie van deze matraslijnen zijn verschillende diktes met verschillend comfort, zo zetten we de puntjes op de ï. Uiteraard kunt u kiezen voor een vlakke of elektrisch verstelbare TEMPUR boxspring-bed. Ook kunt u kiezen uit verschillende kleuren en zelfs combinaties maken met stof en mooie kunstleder.

Makkelijk in/uit bed stappen

Dit boxspring-bed van Tempur heeft een aangename instap wat in en uit bed stappen makkelijker maakt zonder dat het een kolossaal bed zal is. U kunt kiezen uit een tweetal stoffen en verschillende kleuren. Het resultaat is altijd een harmonieuze, trendy bed met de uitstraling van een boxspring waarin u slaapt op het ultieme gedetailleerde slaapcomfort van TEMPUR.

Verstelbare beste tempur bed zerog

Ook is er het model Zero G. Kies voor ultiem comfort en gemak met deze “alles-in-één bedbodem”

Met slechts één druk op de knop neemt het Tempur® Zero G slaapsysteem in één beweging de ultieme ontspannende positie aan voor een gevoel van complete gewichtloosheid en ultiem comfort.

Door uw benen licht omhoog te brengen, stimuleert de unieke TEMPUR Zero G instelling uw bloedcirculatie voor complete ontspanning, waardoor u zich verfrist en opgeknapt zult voelen. Met de eenvoudige (draadloze) afstandbediening voegt u hier een massage vanuit het matras aan toe en ontspan als nooit tevoren. De Massage laat door diverse patronen van trillingen de spieren en uzelf heerlijk ontspannen.

De Zero G blijft ook in verstelbare stand op dezelfde plek. Uw nachtkastje blijft daarmee binnen handbereik. Dit heeft tegelijkertijd een ruimtebesparende functie want Zero G neemt geen ruimte van het looppad in beslag.

Tempur Zero G is een mooie bedbodem om “stand alone” neer te zetten. Maar u kunt er ook voor kiezen om er een hoofdbord bij te plaatsen om het Zero G bed meer aan te kleden.

Tempur_zero_g_

 Wilt u meer weten over Tempur Matrassen?

Beste matras voor iedereen

Klantvriendelijkheid staat voorop bij Kooloos slapen & wonen. Wij bieden u zekerheden: slaapgarantie, persoonlijk slaapadvies, gecertificeerde slaapadviseurs, proefslaapservice, gratis check-up van het huidige bed, thuis ophalen voor winkelbezoek, gratis montage en bezorgen, afvoeren van uw oude bed/matras. Kom eens langs in de winkel, eventueel buiten de reguliere openingstijden

Kooloos slapen & wonen is uw Tempur Relax bedkader-boxspring-bed dealer in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Putten, Hoevelaken, Scherpenzeel, Nijkerk, Amersfoort, Veenendaal, Gelderland en geheel Nederland.

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn weer “normaal” open. Maar omdat wij niet iedereen tegelijk kunnen helpen raden wij een afspraak aan.

Zo kunnen wij de drukte spreiden en jou de aandacht geven die je verdient.

Dus wil je graag ons persoonlijke advies, waar wij bekend om staan…

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel.

Eén van ons staat dan voor jou klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding bespreken we graag tijdens een winkelafspraak

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.