Beddenwinkel | Kooloos

Beddenwinkel

Bezoek de beddenwinkel van de regio Barneveld

Ben je op zoek naar een nieuw bed, nieuw matras of een nieuwe boxspring? Bezoek dan onze beddenwinkel in de buurt van Barneveld. Een goed bed of goede boxspring kiezen is niet eenvoudig en daarom heb jij een slaapadvies nodig is gebaseerd op jouw unieke slaap.


Onze klanten, vooral in de leeftijd van 35 tot 55, komen in onze slaapwinkel als zij problemen hebben met slapen. Ze weten dat dit aan hun matras, bed of boxspring ligt. Maar ze komen ook langs als zij lichamelijke klachten hebben. Denk hierbij aan pijnlijke of gevoelige schouders na het slapen, last van de onderrug bij het wakker worden of een ‘s nachts wakker worden met een stijve nek. Maar ook als jouw matras, bodem, bed of boxspring versleten is vind je jouw nieuwe oplossing!

Als je je herkent in een van deze situaties, dan kun je met jouw vragen bij onze slaapadviseurs in onze beddenzaak. 

In onze beddenwinkel in Voorthuizen, in de buurt van Barneveld, ontdek je hoe wij gepassioneerd zijn om te om te zorgen dat jij straks de perfecte nachtrust hebt. We weten wat het met je doet als je slecht slaapt. Het liefst wil je elke ochtend wakker worden vol energie en klaar zijn voor een nieuwe dag.

Bezoek dan onze showroom voor het juiste slaapadvies. We heten je van harte welkom om samen met ons te ervaren op welk matras, bed of boxspring jij het lekkerste ligt. Maar we vertellen je vooral ook waarom dat het meest geschikte bed of boxspring voor je is. 

Persoonlijk slaapadvies in onze slaapwinkel

Wij zijn er voor jouw slaapcomfort. Slapen is heel persoonlijk. Wat voor iedereen geldt, is voor jou anders. Daarom is het beste bed, het beste matras en de beste boxspring voor iedereen anders.

Ons doel is zorgen dat je het juiste slaapadvies ontvangt en de komende jaren goed slaapt. Dat onderscheidt ons van landelijke slaapwinkels en regionale beddenzaken: wij verdienen het meeste aan onze klanten als ze echt tevreden zijn. Als jij de komende jaren goed slaapt, kom je graag bij ons terug en beveel je ons aan bij vrienden en familie.

Waarom wij een unieke beddenspeciaalzaak zijn

In onze beddenzaak in de buurt van Barneveld vind je een aantal vertrouwde en grote merken. Merken die wij zelf met zorg kiezen:

Niet elk matras, bed of boxspring van onze merken hebben wij in ons assortiment. Wij kiezen samen hoe de collectie eruit ziet en beslissen welke matrassen, bedden en boxsprings wel en niet in onze winkel staan. 

Samen testen we onze matrassen, bedden en boxsprings. Omdat we er zelf op liggen, hebben we geen systemen nodig, want we weten hoe onze collectie ligt. Die meetsystemen en tabellen zijn vaak nodig wanneer de slaapadviseur niet voldoende kennis heeft. Die garantie krijg je van ons: al onze adviseurs hebben persoonlijke kennis van slapen en onze collectie. 

De matrassen, bedden en boxsprings van onze merken staan garant voor kwaliteit. Daardoor ben jij ervan verzekerd dat je jarenlang plezier hebt van jouw aankoop. Omdat je bij ons de verschillen kunt voelen, weet je waar je voor kiest. 

De belangrijkste boxspring- en beddenmerken in onze beddenzaak bij Barneveld

Kom je bij ons in de winkel dan vind je een met zorg samengestelde collectie. Dankzij deze unieke samenstelling en de keuze van de juiste merken laten wij  je alle mogelijkheden zien. Maar vooral laten we je voelen. Bij ons vind je het matras, het bed of de boxspring die past bij jouw slaapwensen en jouw budget. In onze slaapwinkel ervaar je de verschillen van onze belangrijkste merken. 

Eenvoudiger kunnen we de aankoop van een goed matras, goed bed of goede boxspring online niet maken. Jouw aankoop kunnen we in de beddenwinkel van de regio Barneveld wel eenvoudiger maken. 

 

Maak vrijblijvend een afspraak om jouw persoonlijke matras, bed of boxspring te ontdekken.

Logo van Kooloos

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn weer “normaal” open. Maar omdat wij niet iedereen tegelijk kunnen helpen raden wij een afspraak aan.

Zo kunnen wij de drukte spreiden en jou de aandacht geven die je verdient.

Dus wil je graag ons persoonlijke advies, waar wij bekend om staan…

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel.

Eén van ons staat dan voor jou klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding bespreken we graag tijdens een winkelafspraak