Een goed bed koop je in de beddenzaak van Kooloos

Goed bed

Een goed bed koop je in de beddenzaak van Kooloos

Slaap je de laatste maanden minder goed? Word je de laatste tijd ‘s nachts regelmatig wakker?  Of wordt je ‘s morgens wakker met pijn in rug, schouders, nek of andere plekken? Een goed bed is enorm belangrijk, omdat een goed bed bepaalt of je goed slaapt of niet. En slapen heeft zoveel invloed op ons dagelijks leven. 

Als je op zoek bent naar een nieuw bed, is het belangrijk om voldoende tijd te steken in de zoektocht naar een goed bed. Maar je koopt niet elke dag een bed en een goed bed gaat jarenlang mee.Wil je zeker weten dat je nu en in de toekomst goed slaapt? 

Ontdek dan antwoorden op jouw vragen in onze beddenzaak. 

Kun je een goed bed online vinden?

Hoe kies je dan het juiste bed?

Een goed bed is volgens ons een bed dat in een slaapwinkel helemaal voor jou op maat is samengesteld. 

 

Er wordt online veel advies gegeven en het aanbod bedden is enorm. Maar er is veel prijsverschil tussen al die bedden en er zijn veel beddenmerken en landelijke ketens die bedden in verschillende prijsklassen aanbieden.  

 

En dat riep bij onze klanten weer nieuwe vragen op: wat is dan het juiste advies? Het antwoord op hun vragen vonden ze niet online.


Wij laten je onze bedden in onze beddenspeciaalzaak voelen. We vertellen wat je wel en niet voelt en je begrijpt waarom een bed wel of niet goed voor je is.

Wil je meer weten over ons slaapadvies en onze showroom? Ontdek onze showroom en maak kennis met ons team.

Liever thuis advies krijgen? Vraag ons in de winkel of via het contactformulier naar de mogelijkheden. 

Wanneer is een nieuw bed een goed bed?

Een bed moet lekker liggen en zorgen dat je goed slaapt. Een goed bed is in eerste instantie niet alleen maar mooi. Een goedkoop bed is niet per se slecht en een duur bed is niet per se goed. Uiteindelijk geven we jouw nieuwe bed de uitstraling die je zoekt. Het gaat niet alleen om een mooi bedframe, maar om een goed matras. 

 

De vraag waaraan jouw bed moet voldoen, is net zo lastig als de vraag wat een goed bed jou kost. Er zijn meerdere factoren die meewegen bij de keuze van een goed bed Het betreft niet alleen jouw smaak. Belangrijk om te weten, is dat het beste bed niet bestaat. 

 

Het juiste bed is voor iedereen anders. 

 

Misschien transpireer je veel in bed, maar een ander heeft het weer sneller koud. Heb je plezier van jouw huidige bed en heb je een persoonlijke voorkeur voor een hard of zacht? 

 

De insteek voor een klantgesprek is voor ieder uniek: drie voorbeelden:

  • Een klant komt in de winkel met de vraag hoe hij zijn gewrichtsklachten of rugklachten na het slapen oplost. 
  • Een tweede klant wil zeker weten dat hij en zijn partner rugklachten in de toekomst voorkomen. 
  • En een andere klant wil zijn matras na 20 jaar vervangen en zeker weten dat hij goede aanschaft. 

Wil je samen ontdekken welk bed het juiste bed voor jou (en jouw partner) is? Kom ‘proefslapen’ en ontdek onze winkel in Voorthuizen. 

Wij kiezen voor goede bedden van de volgende merken:

Wat maakt de slaapadviseurs van Kooloos uniek?

Waarin onderscheidt Kooloos zich van online en landelijke beddenzaken? En je kunt zonder onze hulp online een bed kiezen en kopen.

Waarom zou je dan onze winkel bezoeken?

Iedere werknemer in de winkel denkt mee met het assortiment in onze beddenzaak. We kiezen voor bepaalde beddenmerken. Omdat we van die bedden (uit ervaring) zeker weten dat we onze klanten ermee helpen. We maken een keuze uit verschillende bedden van deze merken. We kiezen zelf ons assortiment en hebben allemaal zelf op onze bedden gelegen.

 

Onze verkopers verdienen niet op basis van provisie, maar gaan voor een lange, zakelijke relatie met jou als klant. Ons doel is dat jij goed slaapt en dat ontdek je in onze werkwijze. 

 

Ervaar de kwaliteit en de jarenlange ervaring van onze slaapspecialisten tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Maak vandaag nog een eenvoudig een afspraak.

Een goed bed wordt altijd mooi

Natuurlijk is het belangrijk dat een bed mooi is. Eerst inventariseren en adviseren we de juiste samenstelling. Daarna smelten we jouw bed samen in de vorm en in de kleur zoals jij dat mooi vindt.

De prijs van een bed zegt niet alles over de kwaliteit van het bed en het matras. Want ook het design bepaalt een deel van de prijs. Soms moet je concessies doen, om het juiste bed voor de juiste prijs te kopen. Als je wilt, gaan we stap voor stap ontdekken voor welke prijs een mooi en compleet bed er voor jou uitziet. 

Logo van Kooloos

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn weer “normaal” open. Maar omdat wij niet iedereen tegelijk kunnen helpen raden wij een afspraak aan.

Zo kunnen wij de drukte spreiden en jou de aandacht geven die je verdient.

Dus wil je graag ons persoonlijke advies, waar wij bekend om staan…

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel.

Eén van ons staat dan voor jou klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding bespreken we graag tijdens een winkelafspraak