Koop een goed advies met het juiste advies

Goed matras

Bij ons in de winkel vind je het juiste en goede matras

Slaap je op dit moment niet goed en wil je daarom een nieuw matras kopen? Als je het  het belangrijk vindt om goed advies te ontvangen in een slaapwinkel, zit je bij ons goed! Onze adviseurs gaan met jou op zoek naar een goed matras dat nu en in de toekomst lekker ligt en je beschermt tegen schouder-, nek en rugklachten. Bij ons voel en ervaar je welk matras voor jou het beste is.

 

Onze klanten (vaak tussen de 35 en 55) komen meestal bij ons in de winkel als hun matrassen niet meer lekker ligt of ze lichamelijke klachten hebben zodra ‘s ochtends wordt opgestaan. Deze pijntjes in hun rug of schouders willen ze voorkomen met een goed matras. Maar ze willen de komende jaren ook fit blijven, met plezier werken en genieten van hun familie en vrienden. Onze matrassen helpen jouw nachtrust te verbeteren, omdat je er beter door gaat slapen.

 

Vervang jouw matras op tijd, want jouw matras is de basis van een goede nachtrust. Maar hoe weet je zeker dat je het juiste matras koopt, die zorgt voor een betere nachtrust?

Hoe kies ik een goed matras?

Een vraag die we online niet kunnen beantwoorden. Overal worden matrassen vergeleken en op internet kom je in overvloed de best geteste matrassen tegen. Het ene best geteste matras is goedkoper dan de andere(in zijn eigen prijsklasse) en overal zie je kortingen op matrassen. Maar prijs zegt niet alles over de kwaliteit van een matras en al helemaal niet of jij een matras lekker vindt liggen. Want jij bent uniek en dus een unieke slaper

 

Wij verkopen in onze slaapwinkel goede matrassen van verschillende bewezen merken. Deze merken staan garant voor kwaliteit en zekerheid:

 • Auping. 
 • Eastborn.
 • Tempur.
 • Pullman.
 • Avek. 

We kiezen als slaapadviseurs de matrassen in onze winkel zelf. Dat betekent ook dat we niet elk matras van onze merken opnemen in onze collectie. Wil je weten welke matrassen we in onze winkel hebben liggen?

Een goed matras koop je niet online

Een goed matras kopen doe je niet zonder het te testen of te voelen. We vertellen je op onze website over onze passie en bieden jouw slaapadvies op maat. Maar dat advies op maat kunnen we online niet geven. In onze matrassenwinkel komen we tot een advies omdat we jouw unieke slaap weten te achterhalen.

 

Een goed bed of een goede boxspring koop je niet zonder een goed matras. De ene slaapadviseur vindt een matras met pocketvering de beste, de ander legt de nadruk op koudschuim matrassen of juist een traagschuim matras.

Maar welke past bij jou? Wil je zeker weten dat een matras past bij jouw lichaam? Ervaar beide matrassen in onze beddenwinkel en maak een weloverwogen keuze! 

Maar welk matras past bij mijn lichaam?

Meetsystemen helpen jou als klant om (online) te berekenen of een matras voor jou geschikt is. Er zijn veel slaap tabellen waarin jouw lengte, gewicht en leeftijd gecombineerd worden tot jouw ideale matras. 

 

Vaak zijn meetsystemen eenvoudig te beïnvloeden en zal een goedkoop matras de meeste druk geven en een duur matras de minste druk. Dat is in principe niet gek, maar er zijn zoveel matrassen tussen het goedkoopste en het duurste matras. Daarom gebruiken wij in onze winkel geen meetsystemen.

 

Veel matrassen hebben bijvoorbeeld aparte schouderzone. Maar alsnog is er veel verschil tussen matrassen met dezelfde schouderzone. De verdeling van jouw lichaam op een matras is uniek.  

 

Wij willen je eerst zien. Dat is de enige manier om het goede matras samen met jou te kiezen:

 • Want de ene klant heeft brede schouders en een smalle taille, de andere juist langere benen en een klein bovenlichaam. 
 • Jij hebt misschien geen last van jouw schouders, maar jouw partner kan wel gevoelige schouders of een gevoelige rug hebben. 
 • Jouw slaaphouding is belangrijk: slaap je vooral op jouw buik, zij of rug? 

 

Zoveel verschillende factoren bepalen welk matras bij je past. Dat kunnen we niet (online) uitleggen. Je ontdekt pas in een winkel wat je lekker vindt liggen en je voelt dan de verschillen tussen het ene en het andere matras. 

Zo gaan we voor een goed matras dat nu lekker ligt en lichamelijke klachten zo goed als mogelijk wegneemt. 

Wij helpen jou met kiezen van het juiste matras in onze beddenzaak

Waarom zou je voor slaap- en matrassen advies naar onze beddenwinkel in Voorthuizen komen? 

In onze winkel ontdek je dat verkopen van slaapoplossingen in de winkel voor ons meer dan alleen een baan is. Door onze passie verdiepen we ons in slapen. We testen bijvoorbeeld onze eigen collectie persoonlijk. 

We zijn niet gefocust op snel en veel matrassen verkopen, want daar verdienen we uiteindelijk niet het aan. We zijn blij als je goed of zelfs beter slaapt. 

Wil je kennismaken met onze slaapadviseurs?

Wij zijn jouw persoonlijke matrassen keuzehulp

In onze matrassen winkel staan onze slaapadviseurs klaar om al jouw vragen te beantwoorden:

 • Wat voor soort matras heb ik nodig?
 • Waarom is een matras ineens ‘de beste’ of juist niet?
 • Kies ik voor koudschuim, traagschuim of pocketvering?
 • Ligt een hard of zacht matras lekkerder en beter?
 • Wat is een goed, fijn en lekker matras voor mij?
 • Kies ik voor een goedkoop of een duur matras: wat kost het matras dat bij mij past?

Staat jouw vraag hier niet tussen? Stel jouw vraag dan persoonlijk via ons contactformulier, bel onze winkel of bezoek onze showroom. 

Logo van Kooloos

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn weer “normaal” open. Maar omdat wij niet iedereen tegelijk kunnen helpen raden wij een afspraak aan.

Zo kunnen wij de drukte spreiden en jou de aandacht geven die je verdient.

Dus wil je graag ons persoonlijke advies, waar wij bekend om staan…

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel.

Eén van ons staat dan voor jou klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding bespreken we graag tijdens een winkelafspraak