Koop een goede boxspring die echt bij je past

Goede boxspring

Koop een goede boxspring die echt bij je past

Slaap je de afgelopen maanden minder goed en wil je zeker weten dat de nieuwe boxspring die je koopt, zorgt dat je weer goed gaat slapen? Onze klanten komen naar onze beddenzaak voor persoonlijk advies. Ze slapen slecht, hebben na het slapen last van hun rug of schouders of hun boxspring ligt niet meer comfortabel genoeg om lekker te slapen. Iedere slaper is een unieke slaper. Daarom nemen we altijd ruim de tijd voor jouw vragen over goede boxsprings. 

 

Want welke boxspring heb jij nodig?

 

Onze klanten bezoeken onze winkel, omdat ze ontdekten dat het kopen van de juiste boxspring niet eenvoudig is. Tijdens het zoeken lazen ze online veel informatie. Ze kwamen veel verschillende boxsprings tegen en ontdekten dat prijzen tussen een goedkope en dure boxspring erg groot zijn. Ze ontdekten dat de ene slaapadviseur zegt dat die dure boxspring de beste koop is en de andere expert wijst op een goedkope boxspring die de beste uit de test van de consumentenbond kwam. 

 

We adviseren je om rustig de tijd te nemen om te inventariseren, te voelen en te evalueren. De aankoop van een boxspring moet niet snel gebeuren. Want je gaat jaren slapen op jouw boxspring. Wij nemen de tijd voor je in onze showroom, waar we je uitgebreid onze boxsprings laten voelen en ervaren. 

 

Als je geen idee hebt welke boxspring je moet kiezen: bijna elke klant die onze winkel bezocht, weet na een uitgebreid en persoonlijk bezoek één of twee boxsprings die echt passen. Niet het juiste design, maar de kwaliteit van slapen staat centraal. We maken je bewust waarop je ligt, wat je voelt, waar je in onze slaapwinkel mee bezig bent en waarom het belangrijk is om voor dit slaaponderzoek de tijd te nemen.

 

Wil je meer weten over ons slaapadvies en onze showroom? Bezoek onze showroom en maak kennis met ons team.

Liever thuis advies? Vraag ons in de winkel of via het contactformulier naar de mogelijkheden. 

Hoe kies ik een goede boxspring?

Online verkopen wij geen boxsprings. Dat doen we bewust niet, omdat we niet willen dat je een boxspring koopt zonder uitgebreid gevoeld en getest te hebben. Pas als we jou gezien hebben, kunnen we je de juiste boxsprings adviseren, die op basis van jouw situatie het beste bij je passen. 

We nemen de tijd om te inventariseren en informatie te verzamelen om jouw situatie goed in te schatten. Dat doen we met behulp van bijvoorbeeld de volgende vragen:

  • Waar slaap je op dit moment op? 
  • Heb je plezier van jouw huidige bed, matras en/of boxspring?
  • Hoe oud is jouw huidige matras?
  • Welke bodem heb je onder jouw matras en wat is de status van de bodem?
  • Heb je lichamelijke (rug-, nek- of schouder) klachten?

Dankzij de juiste vragen krijgen wij een beeld of jouw situatie vraagt om een nieuw matras, of dat een volledig nieuwe boxspring nodig is. Tijdens deze inventarisatiefase maken we een inschatting van jouw postuur. In gedachten bepalen we welke boxsprings het beste bij je aansluiten. We zetten vinkjes of strepen boxsprings af, omdat we je daarna meteen een aantal matrassen laten voelen die voor je van belang zijn. Zo filteren we gelijk welk boxspring matras bij je past en weet je beter wat wel en niet bij je past. 

Laat je verrassen in onze showroom door ons boxspring advies

Wat je aan de buitenkant van een boxspring niet kunt zien, kun je wel voelen. 

Een dik matras is bijvoorbeeld niet per se zachter of harder. We verrassen veel van onze klanten door hen te laten ontdekken welke en hoeveel verschillen er zijn tussen boxsprings. We vertellen hoe jouw slaapproblemen opgelost kunnen worden en wat de invloed van een matras en bodem op elkaar zijn.

We laten je in onze slaapwinkel ervaren welke boxspring matrassen voor jou in aanmerking komen. Aan het einde van het bezoek aan onze beddenwinkel weet je waarom wij kiezen voor een of twee beste boxsprings. 

We kiezen als team de boxsprings in de winkel. We liggen zelf op onze boxsprings en weten wat er goed is aan de boxsprings. We focussen op boxsprings van een aantal kwaliteitsmerken die u misschien wel kent:

Niet elke boxspring van deze merken vinden we goed. Wil je weten welke boxsprings in onze winkel staan? 

We krijgen er energie van als je tijdens het proces in de winkel voelt, ontdekt en bewust wordt van de juiste boxspring.

Een goede boxspring ziet er uiteindelijk ook mooi en luxe uit

Iedere boxspring krijg je in de stijl die je voor ogen hebt. 

Als we weten waaraan jouw boxspring moet voldoen, zetten we de puntjes op de ï. Nu komt de vraag wat je mooi vindt. We voegen kwaliteit samen met de materialen die je mooi vindt. Zo ontstaat de boxspring met de uitstraling die je in gedachten hebt. 

Kom je met jouw budget niet tot de juiste boxspring? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Het juiste boxspring advies krijg je in onze beddenzaak in Voorthuizen

Wij gaan voor goed slapen. Dat is waar wij voor staan. 

Wij verdienen niet door zoveel mogelijk boxsprings verkopen, maar juist als je zeker weet dat je de juiste boxspring koopt. 

Ontdek onze boxsprings tijdens een bezoek aan onze slaapwinkel. Maak eenvoudig een afspraak en weet dat een van onze slaapadviseurs zo lang als nodig is de tijd voor je heeft.

Logo van Kooloos

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn weer “normaal” open. Maar omdat wij niet iedereen tegelijk kunnen helpen raden wij een afspraak aan.

Zo kunnen wij de drukte spreiden en jou de aandacht geven die je verdient.

Dus wil je graag ons persoonlijke advies, waar wij bekend om staan…

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel.

Eén van ons staat dan voor jou klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding bespreken we graag tijdens een winkelafspraak