Desso tapijt | Kooloos
Kooloos Slapen & Wonen

Desso tapijt

Desso tapijt

Desso tapijt wordt al sinds jaar en dag geassocieerd met een gevoel van warmte, luxe en weelderigheid. Er is immers niets zo behaaglijk aan blote voeten als een zacht tapijt. Naast deze voordelen van tapijt, is er nog een groot aantal pluspunten van dit soort tapijt ten opzichte van harde vloeren. Sommigen zijn u waarschijnlijk al bekend, maar heeft u al gedacht aan energiebesparing of gezondheid?

Desso heeft tapijt ontwikkelt speciaal voor mensen met COPD. In huis is meer fijn stof aanwezig dan we beseffen. Fijne stofdeeltjes kunnen leiden tot ademhalingsproblemen zoals COPD of stofallergie. DESSO AirMaster® for Home houdt opdwarrelend fijn stof vast tot het volgende stofzuig moment en zorgt daarmee voor een gezondere lucht in huis.

Kooloos slapen & wonen is uw Desso tapijt-vloerbedekking dealer in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Apeldoorn, Putten, Hoevelaken, Scherpenzeel, Nijkerk, Amersfoort, Veenendaal, Gelderland en geheel Nederland.

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn open op afspraak

Onze werkzaamheden aan huis gaan gewoon door.

Omdat wij in de winkel maar beperkt mensen mogen ontvangen gaan we ook door met andere opties:

Advies, stalen en bestellingen bezorgen wij bij jou thuis of mag je afhalen.

Uiteraard zijn wij telefonisch bereikbaar en zullen wij de berichten en email behandelen.

Spreek een bericht in via 0342-473662 of stuur een email (met jouw telefoonnummer) Dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te overleggen.