Desso tapijt | Kooloos
Kooloos Slapen & Wonen

Desso tapijt

Desso tapijt

Desso tapijt wordt al sinds jaar en dag geassocieerd met een gevoel van warmte, luxe en weelderigheid. Er is immers niets zo behaaglijk aan blote voeten als een zacht tapijt. Naast deze voordelen van tapijt, is er nog een groot aantal pluspunten van dit soort tapijt ten opzichte van harde vloeren. Sommigen zijn u waarschijnlijk al bekend, maar heeft u al gedacht aan energiebesparing of gezondheid?

Desso heeft tapijt ontwikkelt speciaal voor mensen met COPD. In huis is meer fijn stof aanwezig dan we beseffen. Fijne stofdeeltjes kunnen leiden tot ademhalingsproblemen zoals COPD of stofallergie. DESSO AirMaster® for Home houdt opdwarrelend fijn stof vast tot het volgende stofzuig moment en zorgt daarmee voor een gezondere lucht in huis.

Kooloos slapen & wonen is uw Desso tapijt-vloerbedekking dealer in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Apeldoorn, Putten, Hoevelaken, Scherpenzeel, Nijkerk, Amersfoort, Veenendaal, Gelderland en geheel Nederland.

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mededeling m.b.t. Corona

Tijdens de lockdown tot 19 Januari zullen wij zo goed mogelijk voor jullie klaar staan.

Onze werkzaamheden aan huis gaan gewoon door.

Advies, stalen en bestellingen bezorgen wij bij jou thuis.

Uiteraard zullen wij meerdere keren per dag onze berichten en email behandelen.

Spreek een bericht in via 0342-473662 of stuur een email (met jouw telefoonnummer) Dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te overleggen.