MFLOR | Kooloos
Kooloos Slapen & Wonen

MFLOR

Mflor is al jarenlang specialist op het gebied van PVC vloeren.

Mflor PVC-vloeren hebben een natuurlijke uitstraling en zijn makkelijk in gebruik en onderhoud, ze zijn slijtvast en geven volop rendement in combinatie met vloerverwarming/koeling. Door de goede waterbestendigheid is het bovendien ook nog eens mogelijk om deze PVC-vloeren in bijvoorbeeld badkamers toe te passen.

Mflor PVC heeft extra grote afmetingen en natuurechte hout/steendessins helemaal door de toepassing “register embossing” hierbij volgt de oppervlakte structuur perfect het dessin. Mflor gebruikt de allernieuwste technieken, hierdoor  is geen enkele PVC-plank of -tegel precies hetzelfde. Dat is belangrijk, want in de natuur is ook alles uniek.

Door het gebruik van de hoogste kwaliteit maken ze niet alleen de mooiste PVC-vloeren maar garanderen ook levensduur en veiligheid. Mflor gebruikt alleen grond/hulpstoffen met lage chemische emissies. Op die manier wordt de luchtkwaliteit veroorzaakt door vluchtige stoffen gewaarborgd. Mflor voldoet hiermee zelfs aan de norm die gesteld wordt aan de materialen in speelgoed die in de mond gestopt mogen worden. Wel zo’n veilige gedachte als je (klein)kind over de grond kruipt met zijn blote handjes, overal op sabbelend.

Kooloos slapen & wonen is uw Mflor PVC vloer dealer in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Apeldoorn, Putten, Hoevelaken, Scherpenzeel, Nijkerk, Amersfoort, Veenendaal, Gelderland en geheel Nederland.

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.