Moduleo | Kooloos
Kooloos Slapen & Wonen

Moduleo

Met Moduleo PVC kiest u voor een duurzame vloer met een unieke look.

Met zijn verbluffend echte hout- en steeneffecten is de Select-collectie uw ultieme keuze voor de stijlvolle aankleding van uw woning. Transform-collectie is voorzien van een dikkere slijtlaag geschikt voor intensief woongebruik en voor projecten. De ZEER grote collectie van Moduleo PVC kunt u verkrijgen in een verlijmde én in een verhuisbare click versie. Hierdoor bent u in elke situatie gegarandeerd van een passende vloerconstructie zonder concessies te hoeven doen in kleuren.

Wilt u echt iets bijzonders? Kies dan voor de Impress PVC vloeren van Moduleo.

Deze houten planken voelen natuurlijk aan en zien er levensecht uit. Impress maakt gebruik van de nieuwste unieke techniek “embossed in register”. Je ziet én voelt de houtstructuur in elke plank. Je voelt niet zomaar een structuur in de PVC plank, het reliëf loop namelijk exact gelijk aan de houtnerf die je ziet! Het laat een plank tot leven komen en geeft een prachtige parketlook…maar dan met de voordelen van PVC. De Impress PVC vloeren zijn voor iedereen geschikt zelfs voor projecten.

Moduleo PVC heeft een comfortabele gevoelstemperatuur maar kan ook perfect met vloerverwarming worden gecombineerd. In tegenstelling tot plavuizen of laminaatvloeren absorbeert Moduleo PVC het geluid, u geniet dus van een betere akoestiek in uw woning. Alle Moduleo PVC vloeren zijn beschermd met Protectonite PU die de vloer tegen krassen en vuil beschermt met een minimum aan onderhoud. Door de gemakkelijk reinigbare en vochtafwerende slijtlaag zijn Moduleo vloeren geschikt voor iedere kamer – zelfs de badkamer en de keuken.

Haal de natuurlijke look van houten en stenen vloeren in huis, maar geniet van de voordelen van Moduleo: Waterafstotend, Krasbestendig, Onderhoudsvriendelijk, Geluiddempend, warmte-isolerend, Betrouwbaar (garantie van minstens 15 jaar), Nauwelijks te onderscheiden van natuurlijk hout en steen, Geen terugkerende patronen!

Dé nieuwe trend op het gebied van vloeren is het leggen van patronen en dan vooral de visgraat vloeren.

Visgraat vloeren geven veel sfeer en stijl aan het interieur. Deze hernieuwde woonstijl hebben we in verschillende kwaliteiten en prijsklassen.

Wilt u het beste? Kies dan voor ambachtswerk met visgraat PVC van Moduleo “Moods.” Deze visgraat vloeren van PVC kunt u perfect combineren met vloerverwarming. Moduleo “Moods” heeft een geweldig mooie en uitgebreide collectie in kleuren en verbindingsmogelijkheden.

Met een visgraat PVC vloer van Moduleo kunt u elke stijl en kleur kiezen. We kunnen kiezen voor een moderne visgraat die mooi combineert met industriële meubelen, zodat het toch een warm sfeervoller geheel wordt. Er is natuurlijk een visgraat die past bij een klassiek interieur en zo is er voor elke woonstijl wel iets passends.

Behalve een houtstructuur kunt u ook kiezen voor patronen zoals bijvoorbeeld een vintage patroon om meer leven in het interieur te brengen.

Kom eens langs en bekijk de oneindige mogelijkheden.

Kooloos slapen & wonen is uw Moduleo PVC vloer dealer met dé béste PVC vloeren in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Apeldoorn, Putten, Hoevelaken, Scherpenzeel, Nijkerk, Amersfoort, Veenendaal, Gelderland en geheel Nederland.

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn weer “normaal” open. Maar omdat wij niet iedereen tegelijk kunnen helpen raden wij een afspraak aan.

Zo kunnen wij de drukte spreiden en jou de aandacht geven die je verdient.

Dus wil je graag ons persoonlijke advies, waar wij bekend om staan…

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel.

Eén van ons staat dan voor jou klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding bespreken we graag tijdens een winkelafspraak

Logo van Kooloos

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.