Quickstep | Kooloos
Kooloos Slapen & Wonen

Quickstep

Binnen alle laminaat merken blijft Quick-step aan de top staan!

Aan een Quick-Step laminaat vloer beleef je een leven lang plezier. De plank is harder, de toplaag is sterker en krasvaster. Quickstep laminaat zwelt veel minder op in een geval van waterlekkage. Er is zelfs een nieuwe lijn geïntroduceert: impressive en impressive ultra. Dit laminaat is inderdaad impressive…. Deze vloer is waterbestendig en heeft de meest realistische structuur die er op dit moment in laminaat te verkrijgen is. De quickstep impressive laminaat is net zo mat als een geoliede houten vloer en heeft dezelfde royale warme uitstraling als een geborstelde houten plank waarbij de nerf zo mooi tot leven komt. Natuurlijk zijn er allerlei mooie natuurlijke en gekleurde tinten waaruit u kunt kiezen om uw sfeer en stijl in huis te combineren.

Kom kijken naar de nieuwe quickstep collectie Majestic … extra lang, extra breed, natuurlijke structuur en uitstraling én waterbestendig!

Door het grote succes van de waterbestendige impressive collectie is de Quickstep collectie uitgebreid met de extra grote plank Majestic. De Quickstep Majestic plank is maar liefst  2,05 meter lang en 24cm breed. Met de prachtigste uitstraling die laminaat kent.

Kooloos slapen en wonen is Royal-dealer van Quick-step. Dit houdt in dat de gehele collectie van laminaat bij ons wordt gepresenteerd, vakkundig advies en gelegd én wanneer er vernieuwingen zijn worden deze als eerste bij ons gemeld/gepresenteerd.

Kooloos slapen & wonen is uw Quickstep laminaat dealer in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Putten, Hoevelaken, Scherpenzeel, Nijkerk, Amersfoort, Veenendaal, Gelderland en geheel Nederland.

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.