Quickstep | Kooloos
Kooloos Slapen & Wonen

Quickstep

Binnen alle laminaat merken blijft Quick-step aan de top staan!

Quickstep vloeren waterbestendige laminaat quickstep impressive imu1847 Quickstep vloeren levensechte voelbare hout nerf structuur in laminaat

Aan een Quick-Step laminaat vloer beleef je een leven lang plezier. De plank is harder, de toplaag is sterker en kras vaster. Quickstep laminaat zwelt veel minder op in een geval van waterlekkage. Er is vanaf 2019 een nieuwe lijn geïntroduceert: impressive en impressive ultra. Dit laminaat is inderdaad impressive…. Deze vloer is waterbestendig en heeft de meest realistische structuur die er op dit moment in laminaat te verkrijgen is. De quickstep impressive laminaat is net zo mat als een geoliede houten vloer en heeft dezelfde royale warme uitstraling als een geborstelde houten plank waarbij de nerf zo mooi tot leven komt. Natuurlijk zijn er allerlei mooie natuurlijke en gekleurde tinten waaruit u kunt kiezen om uw sfeer en stijl in huis te combineren.

Kooloos slapen en wonen is Royal-dealer van Quick-step.

Dit houdt in dat de gehele collectie van laminaat bij ons wordt gepresenteerd, vakkundig advies en gelegd én wanneer er vernieuwingen zijn worden deze als eerste bij ons gemeld/gepresenteerd.

Kom kijken naar de nieuwste quickstep collectie:

“SIGNATURE” … 

laminaat met de meest realistische structuren, details, voegen en verfijnde dessins! 

Signature details Signature geborstelde stuctuur en voegen Signature waterbestendig

Collectie Majestic … extra lang, extra breed, natuurlijke structuur en uitstraling én waterbestendig!

Door het grote succes van de waterbestendige impressive collectie is de Quickstep collectie uitgebreid met de extra grote plank Majestic. De Quickstep Majestic plank is maar liefst  2,05 meter lang en 24cm breed. Met de prachtigste uitstraling die laminaat kent. (inmiddels is de waterbestendige kwaliteit uitgebreid naar het grootste gedeelte van Quickstep laminaat)

Quickstep vloeren majestic laminaat

Laminaatvloer, gemak en sfeer in uw huis of appartement.

Quickstep Laminaat is een praktische vloer met weinig onderhoud Deze sterke vloer geeft gelijk een persoonlijke sfeer aan jouw interieur en is daarbij ook nog eens vriendelijk geprijsd. Laminaat kun je kiezen in vele stijlen zoals een natuursteen tegel maar natuurlijk ook als houten planken laminaat in allerlei kleurvariaties en structuurvariaties (zoals een stoere, landelijke, robuuste plank of juist een hele rustige nerf in de plank). Door de klikverbinding ontstaat er een sterke egale zwevende vloer die zeer geschikt ligt over bijna alle vloeren. Zo kun je Quickstep laminaat leggen over een houten vloer, een betonnen vloeren die niet geheel glad is, je kunt het combineren met vloerverwarming én met de juiste ondervloer is het ook geschikt in appartementen. In een appartement worden er namelijk vaak eisen gesteld aan geluidsreductie van een vloer. Voor laminaat hebben we een speciale ondervloer die het geluid dempt naar de onderburen met min. 10db.

Verschillende merken & kwaliteit Laminaat

Laminaat is er in verschillende merken en kwaliteiten. Deze verschillen zitten in de slijtlaag/toplaag en in de hardheid en waterbestendigheid van het mdf/hdf samen met de klikverbinding hiervan. Elke Quickstep plank of tegel is op de millimeter nauwkeurig gelijk aan elkaar waardoor je de randen ervan niet kapot zult lopen. Wij hebben een zéér grote collectie vloeren in huis en daarin heb je zelfs al een quickstep kwaliteit vanaf €16,45.

Bij een waterbestendige Quickstep laminaat zodat je niet bang hoeft te zijn als er eens een water “ongelukje” langere tijd blijft liggen.

Kooloos slapen & wonen is uw Quickstep laminaat dealer in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Putten, Hoevelaken, Scherpenzeel, Nijkerk, Amersfoort, Veenendaal, Gelderland en geheel Nederland.

Mededeling m.b.t. Corona

Wij zijn weer “normaal” open. Maar omdat wij niet iedereen tegelijk kunnen helpen raden wij een afspraak aan.

Zo kunnen wij de drukte spreiden en jou de aandacht geven die je verdient.

Dus wil je graag ons persoonlijke advies, waar wij bekend om staan…

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de winkel.

Eén van ons staat dan voor jou klaar om onze matrassen en boxsprings te testen..

Ook advies voor raambekleding bespreken we graag tijdens een winkelafspraak

Logo van Kooloos

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.